Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(natylli @ 2008 03 09, 18:43)
Kai eisiu paklausiu kaip ji man dare  cool.gif

Maciau foto anoje temoje, man regis ten 'plaukeliais' skaitosi smile.gif
Atsakyti
sveikos,

aš pasidariau lūpų kontūrą su nutušavimu prieš pusantrų metų pas Redą 4u.gif tiesą sakant iš pradžių buvau išsigandusi, nes atrodė laaaaabai ryškiai blink.gif po antro karto buvo gal kiek geriau, nes šviesesne spalva padarė... na, bet kurį laiką nepasidažius blizgesiu iš namų neidavau blush2.gif situacija pagerėjo po beveik metų, dabar tas kontūras atrodo natūraliai, esu patenkinta. Tik nežinau kiek jis dar laikysis blush2.gif

šiaip siūlyčiau, jei pakanka pinigų, darytis visų lūpų nutušavimą, kad nesiskirtų tas kontūras taip labai iš pradžių g.gif arba bent jau neklausyti p. Redos siūlymų, kad tamsesnė spalva padarius makiažą atrodys šviesesnė ir labai natūrali biggrin.gif ir iš pat pradžių rinktis šviesesnę ir natūralesnę spalvą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 09 kovo 2008 - 18:44
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 07, 12:15)
man atrodo, kad pas erika korekcijas reikia atlikti per 3 men ir tai netgi sutarty nurodyta g.gif

Net nuejusi pasiziurejau sutarti, jokie terminai tikrai nenurodyti cool.gif
O gal zinotkaip zinoti kada geriausia pasidaryti ta antra antakiu korekcija g.gif
Atsakyti
mano sutarty nurodyta, pacioj pradzioj unsure.gif o gal reiktu dar karta zvilgtelti. pirma korekcija erika siulo po 3 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2008 02 28, 00:32)
lūpos su užpildymu -apvedzioja ir pilnai visas lupytes nudazo,
lūpų kontūras su nutušavimu-jei apveda lupas ne pagal tavo naturalu kontura, o  virs joj ei nori padidinti, ar kokia asimetrija lupu pataisyti, tai ta tarpeli tarp tavo lupytes tikro konturo ir jau padaryto dazais konturo , retusuoja, kad nesimatytu baltos odos, kad atrodytu, jog tavo  pacios tokios lupyte. Mano virsutines lupos tie boksteliai buvo nevienodi, juos sulygino ir retusavo:)

Taip pagalvojus man pilnai užtektų ir kontūro su nutušavimu, bet o jei ji neatitaikys mano natūralios spalvos? Kaip tada?

QUOTE(Ramirami @ 2008 03 07, 22:41)
Buvau pasiryzusi pas Erika Kaune keliauti, bet permanento temoje nusigasdinau po paskutiniu komentaru doh.gif Kur dabar vietoje Erikos kreiptis :

drinks_cheers.gif Aš irgi tą pat pagalvojau smile.gif
Atsakyti
pasirenki spalva pati, ji tik rekomenduoja
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 03 13, 15:52)
Kovo 28 d. užsirašiau ilgalaikaim lūpų makiažui. Kažkaip nelabai ramu, bet eisiu. Paskui parašysiu kaip sekėsi.

Pas ka, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2008 03 13, 17:39)
Pas ka, jei ne paslaptis? ax.gif

"Long-time-liner". Šiaip man ten patiko, labai maloniai viską paaiškino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 13 kovo 2008 - 20:51
Aš pasidariau jau antakių ir akių (abiejų vokų) kontūrinį makiažą ax.gif Pergyvenau ir dėl to kaip atrodysiu, ir dėl to kaip jausiuos per ir po to makiažo (gal kad ir laukiuosi jau nemažai ax.gif ).
Iš tikrųjų nebuvo nei baisu, nei labai skausminga thumbup.gif Kai tvarkė antakius užmigau blink.gif Akys - jautriau, nes ašarojo retsykiais (kai arčiau akių kampučių darė), bet kad labai skaudėtų tai schmoll.gif Tiesa, ant akių prieš darant uždėjo kompresiukus, tai visai liuks.
Pirmą dieną man nebuvo jokių tinimų, paraudimų ir pan., tik ryškoka (po procedūros papudravo, tai ir tas ryškumas nebuvo labai išsiskiriantis). Kitą dieną, mano akių vokai buvo tikrai labai ištinę, vos prasimerkiau cool.gif . Tepliojau antakius/akis duotu tepaliuku, keistokai atrodžiau išėjusi "į žmones", bet tokia grožio kaina biggrin.gif Antrą dieną po makiažo jau jokių tinimų nebuvo.
Dabar išsiteplioju tepaliukais nakčiai, šiek tiek odelė pleiskanoja, bet liepė nieko nekrapštyti ir neliesti, kad nesugadinti kontūro biggrin.gif
Matosi, kad visas ryškumas jau natūralėja. Korekcijai eisiu po 2 sav. Šiai procedūrai, kad pamatyti galutinį rezultatą, išties reikia laiko, todėl kantriai laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 03 14, 09:47)
Aš pasidariau jau antakių ir akių (abiejų vokų) kontūrinį makiažą ax.gif Pergyvenau ir dėl to kaip atrodysiu, ir dėl to kaip jausiuos per ir po to makiažo (gal kad ir laukiuosi jau nemažai ax.gif  ).
Iš tikrųjų nebuvo nei baisu, nei labai skausminga thumbup.gif Kai tvarkė antakius užmigau blink.gif Akys - jautriau, nes ašarojo retsykiais (kai arčiau akių kampučių darė), bet kad labai skaudėtų tai schmoll.gif Tiesa, ant akių prieš darant uždėjo kompresiukus, tai visai liuks.
Pirmą dieną man nebuvo jokių tinimų, paraudimų ir pan., tik ryškoka (po procedūros papudravo, tai ir tas ryškumas nebuvo labai išsiskiriantis). Kitą dieną, mano akių vokai buvo tikrai labai ištinę, vos prasimerkiau cool.gif . Tepliojau antakius/akis duotu tepaliuku, keistokai atrodžiau išėjusi "į žmones", bet tokia grožio kaina biggrin.gif Antrą dieną po makiažo jau jokių tinimų nebuvo.
Dabar išsiteplioju tepaliukais nakčiai, šiek tiek odelė pleiskanoja, bet liepė nieko nekrapštyti ir neliesti, kad nesugadinti kontūro biggrin.gif
Matosi, kad visas ryškumas jau natūralėja. Korekcijai eisiu po 2 sav. Šiai procedūrai, kad pamatyti galutinį rezultatą, išties reikia laiko, todėl kantriai laukiu thumbup.gif

Rasma, jau kelios dienos praejo po konturinio. Ar greitai svieseja makijazas? T.y. laukiant antros korekcijos ar jau norisi pasiryskinti, ar isryskejo kokie defektai, ar tiesiog eisit korekcijai nes uzsiraset? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 15 kovo 2008 - 09:54
Kažkokių defektų tai neišryškėjo schmoll.gif T.y. nėra jokių "dėmių", "lopų", akių apvedimas irgi labai lygus ir gražus, nėra jokių tarpų. Antakiai, kai dabar pleiskanėlės nusilupa, tai matosi, kad tolygiai pašviesėjo, tapo natūralesni smile.gif Bet tikrai nenubluko dar viskas tiek, kad tik dėl to būtų reikalinga korekcija.

Kadangi aš norėčiau šiek tiek patobulinti dar apatinio voko liniją, ją kiek daugiau pratęsti, tai korekcija tikrai pasinaudosiu. Bet šiaip iš tiesų pripratau prie ryškumo ir būčiau visai nieko prieš, jei būtų ryškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 03 15, 11:29)
Kažkokių defektų tai neišryškėjo schmoll.gif T.y. nėra jokių "dėmių", "lopų", akių apvedimas irgi labai lygus ir gražus, nėra jokių tarpų. Antakiai, kai dabar pleiskanėlės nusilupa, tai matosi, kad tolygiai pašviesėjo, tapo natūralesni smile.gif Bet tikrai nenubluko dar viskas tiek, kad  tik dėl to būtų reikalinga korekcija.

Kadangi aš norėčiau šiek tiek patobulinti dar apatinio voko liniją, ją kiek daugiau pratęsti, tai korekcija tikrai pasinaudosiu. Bet šiaip iš tiesų pripratau prie ryškumo ir būčiau visai nieko prieš, jei būtų ryškiau biggrin.gif

Aciu 4u.gif Na vat as del ryskumo nerimauju.. daug kas sako "tik nedarykit per ryskiai", as jauciu sakysiu ryskiau ryskiau!!! bigsmile.gif
Atsakyti