Man tai si karta lupos visai normaliai ir gydamos atrode. Nepalygint, kaip kad atrode po permanentinio tada kazkuriuo momentu atrode, kad juodai lupas dazau
O dabar tik vos pleiskanojo, spalva kazkiek ryskesne, bet normaliai tikrai. Ir kazkaip normaliai ir karstus gerimus gert buvo, diskomfortas man bent jau tai minimalus buvo
na gal cia skirtingai..pas mane rysku buvo, nors linergiste sake kitom dar ryskiau daro nes jos ryskiau nori..prie mano veido net netinka ryskios lupos, ryskus buvo tas konturas gal 2 mm skersmens ir kietas toks, veliau po biskiuka nuejo tas kietumas..
na permamentinio nesu dariusi negaliu lyginti..siaip tikiuosi jegu prieiks korekcijos tai kad po korekcijos nebusiu tokia ryski kokia buvau, nes laukia rimta konferencija
o kada pasimato tikroji spalva ir tikrasis ryskumas - nublukimas? pas mane savaite kaip padarytas, tai jau galiu sakyti kad taip ir bus, ar dar bluks?
na permamentinio nesu dariusi negaliu lyginti..siaip tikiuosi jegu prieiks korekcijos tai kad po korekcijos nebusiu tokia ryski kokia buvau, nes laukia rimta konferencija
o kada pasimato tikroji spalva ir tikrasis ryskumas - nublukimas? pas mane savaite kaip padarytas, tai jau galiu sakyti kad taip ir bus, ar dar bluks?
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 14:55)
nuo padaryto varianto su sasais nueina 30-40 % spalvos ir ryskumo
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 14:55)
Man sake, kad po 3 savaiciu vaizdas jau yra toks, koks ir bus :
o po korekcijos tikrai maziau rysku buna
[quote=Renatata,2008 09 03, 11:59]
pagaliau nesislepiu nuo zmoniu..lupos dar truputeli trupuleti sausokos, dar siek del akiu.. na pasikeite spalva, lyg i pilkuma, tikiuosi per korekcija pataisys (cia is labai arti ziurint) taciau man lyg viena akis kitaip padaryta nei kita, todel per korekcija tikrai rodysiu kas blogai ir pataisys (man atrodo kad vienos akies plunksnele per daug pakelta i virsu, o kitos akies nuleista)..
o siaip visumoj labai dziaugiuosi...as megstu dazytis, taciau
Renatele, parašyk prašau kaip bus po akiu korekcijos, labai idomu kaip pataisys? ir kaip bus su spalva
pagaliau nesislepiu nuo zmoniu..lupos dar truputeli trupuleti sausokos, dar siek del akiu.. na pasikeite spalva, lyg i pilkuma, tikiuosi per korekcija pataisys (cia is labai arti ziurint) taciau man lyg viena akis kitaip padaryta nei kita, todel per korekcija tikrai rodysiu kas blogai ir pataisys (man atrodo kad vienos akies plunksnele per daug pakelta i virsu, o kitos akies nuleista)..
o siaip visumoj labai dziaugiuosi...as megstu dazytis, taciau
Renatele, parašyk prašau kaip bus po akiu korekcijos, labai idomu kaip pataisys? ir kaip bus su spalva
Sveikos mamytes,
noriu papasakoti trumpai apie savo ispudzius po proceduros akiu ilgalaikio konturinio makiazio. Ilgai svarsciau kur ir pas ka eiti pasidaryti akis. konsultuodamasi issiaiskinau kuri meistre man geriausiai pritaike prie akiu formos nupiesdama linija.nesigailiu, kad ilgai rinkausi, bet dabar esu patenkinta rezultatu ( dar dvi korekcijas darysiu) tai dar ne galutinis. taigi, pradzioje papurske galiu prisipazinti, kad tikrai aptirpo ir uzsalo mano virsutinis vokas, kol dare pirma karta visai nieko tik vibracija jauciau, o po to truputi pradejo skaudeti, kai pakartotinai uztepe kazko:) vel atsipalaidavau. procedura prabego greitai apie 30 -40min.kai pakilau nuo kedes ir paziurejau i veidrodi akys buvo siek tiek patine lyg buciau verkus:) akiu linija atrode ryski, blakstienos lyg tankesnes. Zodziu likau patenkinta ir po savaites einu korekcijai
noriu papasakoti trumpai apie savo ispudzius po proceduros akiu ilgalaikio konturinio makiazio. Ilgai svarsciau kur ir pas ka eiti pasidaryti akis. konsultuodamasi issiaiskinau kuri meistre man geriausiai pritaike prie akiu formos nupiesdama linija.nesigailiu, kad ilgai rinkausi, bet dabar esu patenkinta rezultatu ( dar dvi korekcijas darysiu) tai dar ne galutinis. taigi, pradzioje papurske galiu prisipazinti, kad tikrai aptirpo ir uzsalo mano virsutinis vokas, kol dare pirma karta visai nieko tik vibracija jauciau, o po to truputi pradejo skaudeti, kai pakartotinai uztepe kazko:) vel atsipalaidavau. procedura prabego greitai apie 30 -40min.kai pakilau nuo kedes ir paziurejau i veidrodi akys buvo siek tiek patine lyg buciau verkus:) akiu linija atrode ryski, blakstienos lyg tankesnes. Zodziu likau patenkinta ir po savaites einu korekcijai
Tikrai ilgai svarsciau ir konsultavausi su kitom meistrem, bet dauguma net paprasciausiu akiu piestuku taip lygiai simetriskai neapvede abi akis kaip kosmetologe linergiste Erika. Tai kas kitas ilgalaiki konturini gali padaryti jei ne Erika? Jei ne ji as nebuciau tokia grazi dabar. Ji turi gera igudusia ranka ir islavinta grazios linijos pajautima. Kodel juokiesi, Glamor, is to kad isipildziau sena savo svajone ie esu labai laiminga? o ta man suteike Erika ;-)
Ir dar galiu pridurti,kad korekcijas daro nekokybiskai!!!
Buvau paskutinej korekcijoj,likau nepatenkinta.Ir uz "pataisyma" ji man pareiske,kad turesiu sumoketi uz dazus Taip,esu pati kalta,kad vietoj nepastebejau,skubejau namo.Bet manau reikia zmoniskai elgtis ir kokybiskai dirbti,tada klientes patys ieskos ja ,o ne JI- klientu
Tai vat kokia cia profesionale kosmetologe Erika
Buvau paskutinej korekcijoj,likau nepatenkinta.Ir uz "pataisyma" ji man pareiske,kad turesiu sumoketi uz dazus Taip,esu pati kalta,kad vietoj nepastebejau,skubejau namo.Bet manau reikia zmoniskai elgtis ir kokybiskai dirbti,tada klientes patys ieskos ja ,o ne JI- klientu
Tai vat kokia cia profesionale kosmetologe Erika
as siandien darbo metu pasidariau antakius (tiesa, jau ne konturini, o permanenta pas Audrone), jetaus, kokia forma grazi, viskas nerealu, nei skauda, nei ka, atrodo super, o ir audrone pries gimdyma grazute - grazute tikiuosi, kad laikysis zyyyymiai geriau uz konturini :pikta: apziurejo ji mano akiu konturini, pasake, kad reikia normaliai perdaryt, tai vat ateisiu dar pas ja i antakiu korekcija, ir susitarsim del akyciu
dabar, kai galu palyginti permanenta ir konturini, tikrai uz permanenta visu 100% (nors dar reikia palaukti koki pusmeti), bet dabar jauciuosi taip, kad tikrai rekomenduociau permanenta
dabar, kai galu palyginti permanenta ir konturini, tikrai uz permanenta visu 100% (nors dar reikia palaukti koki pusmeti), bet dabar jauciuosi taip, kad tikrai rekomenduociau permanenta
sveikutes..
o gal galit pasakyti kur audrone dirba, kokiam mieste? ir kokios kainos yra permamentinio (akiu voku ir lupu) ir kokioskonturinio?aciu
o gal galit pasakyti kur audrone dirba, kokiam mieste? ir kokios kainos yra permamentinio (akiu voku ir lupu) ir kokioskonturinio?aciu
QUOTE(Glamor @ 2008 09 16, 16:18)
O kodel?
nes dariaus ir permanenta, ir konturini, tai konturinio pats procesas ir po jo zyyymiai labiau patiko. Del issilaikymo dar nelabai ka turiu sakyt, nes nedaug laiko po konturinio praejo bet rezultatu tikrai patenkinta.
QUOTE(pasaka1 @ 2008 09 17, 14:32)
O kodel?
nes dariaus ir permanenta, ir konturini, tai konturinio pats procesas ir po jo zyyymiai labiau patiko. Del issilaikymo dar nelabai ka turiu sakyt, nes nedaug laiko po konturinio praejo bet rezultatu tikrai patenkinta.
man permanentas labiau patiko del keleto priezasciu:
1. zymiai labiau patiko pats darymo procesas, realiai beveik miegojau, o per konturini - skaudejo, nors cia gal del to, kad konturini dare ant akiu, o permanenta - ant antakiu. bet is principo, pats procesas vis tik labiau patiko permanento.
2. dabar, po permanento, pvz nera ir net nebuvo JOKIO patinimo, net menkiausio, tuo tarpu po konturinio vaiksciojau visa patinus kokias 3-4 dienas. kaip ir sakiau, kad permanenta pasidariau darbo metu ir po jo grizau i darba lyg niekur nieko: nei skausmo, nei patinimo, net dar kazko.
3. po truputi nueina sasai, tai matau, kad spalva zymiai geriau pasisavinama odos negu po konturinio. jau rasiau, kad ant akiu konturini dariausi 3 kartus per puse metu ir spalva labai nuejo
daugiau galesiu pasakyti del spalvos, kai pilnai nueis sasas ir pasidarysiu korekcija (spalio pradzioj)
del kainu ir audrones, ji dirba Visunitoje, Vilniuje (zinau, kad anksciau vaziuodavo dirbti ir i Kauna, bet dabar kai turi uzrasyma metams i prieki ir artejanti gimdyma - niekur nebevazineja visas kainas galite pamatyt www.visunita.lt
dar pati susimasciau, gal man itakos turejo ne tik pats budas (kaip pasirodo man labiau tinka permanentas, kai adatele ieina i gilesni odos sluoksni), bet ir pati meistre