Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Nuejau pazet,nu nera ji toookia labai ryskiai juoda,gal t.pilka daugiau....
Atsakyti
Niu va, pagaliau ir as su vrdutinio ir apatinio voko konturiniu bigsmile.gif Esu labai patenkinta thumbup.gif Dariausi pas Long time liner meistre lingeriste Rasa (didelis jai dekui uz kantrybe) 4u.gif Rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2008 05 22, 14:37)
ax.gif As be galo patenkinta - todel vis i sita tema dar ilendu smile.gif Net mano mama uzsirase i mane atsiziureti negaledama lotuliukas.gif

mama tai mama,mano anyta jau pasidare antakiu ir lupu konturini i mane prisiziurejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 05 23, 13:17)
nežinau kaip kitoms, bet man po pusmečio matosi išblukimai, antakio kontūras pradeda ryžėti  doh.gif Kad išlaikytų 3-5 metus, tai be šansų. Reikia jau nusiteikti, kad kontūrinį turėsiu daryti kas pusmetį  unsure.gif

Kuo daugiau duomiosi, tuo daugiau esu linkusi ir toliau darytis permanentini, o ne konturini. Jau geriau pakentesiu siek tiek skausmo, paburkimo, bet ilgiau turesiu makiaza wub.gif . Jau praejo 3 metai , kai dariausi lupas viskas super. Dariausi permanentini. Konturinis, kadangi ivedamas ne taip giliai, kaip permanentinis, tai ir islieka ne taip ilgai. Svarbu manau pas gera meistra patekti 4u.gif . O is pasisakymu sioje temoje ir "Long time Lainer" aparatas ir gera linergiste nepadeda. Kiek pasidomejau, kaina ir aparato ir viso kito nezmoniska, todel ir proceduros kaina didele ir didesne , nei permanentinio. O efektas trumpalaikis g.gif . Nors procedura truputi malonesne, bet del ilgalaikio grozio pakentesiu 4u.gif .
Kalbejau ir su permanentinio makiazo specelistem, kurios taip pat sekmingai galetu daryti ir konturini, bet sio metu nedaug zmoniu Lietuvoje pasirize daugiau nei karta per 2 metus darytis korekcijas, nors ir neskausmingas, del to kad konturinis greiciau isniksta. smile.gif
Duomiuosi, nes svarstau ..Noriu eiti i apmokius ilgalaikio makiazo. Renkosi ar permanentinio, ar konturinio.
Jeigu konturinio kaina sumazes, gal tada ir galima daznai lankitis pas linergiste. Bet, manau to nebus, nes kol kas "Long time Lainer" aparatas ir apmokimai labai brangus. Belieka privilioti klientus gera reklama ir vienetu aparatu skaiciumi Lietuvoje. 4u.gif
Maciau rezultatus gerus ir permanentinio ir konturinio thumbup.gif , tik laikomumas bus skirtingas.
Gal surinkus daugiau informacijos ir apsisprendusi visgi kokius apmokymus renkuosi ,nuomone pasikeis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano akys cia , o lupas nufotkinsiu rytoj tongue.gif http://www.supermama...;#entry18374150
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 08 liepos 2008 - 21:39
Stai mano lupos biggrin.gif

user posted image

Su skairsiu blizgesiu.. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 liepos 2008 - 22:31
nzn kaip atrodo bendras vaizdas, bet lupos atskirai schmoll.gif per storos. o ir tepti vien bespalvi blizgesi netinka, nes apatinis konturas pernelyg ryskus, reikejo daryt su retusavimu
Atsakyti
man labai grazu thumbup.gif As irgi taip noreciau,tada lupos putlesnes atrodo,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 12, 12:28)
nzn kaip atrodo bendras vaizdas, bet lupos atskirai  schmoll.gif per storos. o ir tepti vien bespalvi blizgesi netinka, nes apatinis konturas pernelyg ryskus, reikejo daryt su retusavimu

Oi prajuokinai lotuliukas.gif Juk kekvena turi savo lupas, kaip gali buto per storos cool.gif . Man jos perplonos... biggrin.gif Noreciau storesniu, juk fotkinau nu labai, labai is arti, kad matytusi, kaip kokybiskai padarytas darbas. Bet to cia yra su pilnu retusavimu. Mano lupu spalva buvo vos ne melyna, arba kai silta, tai visai susiliedavo su veido oda doh.gif . Jeigu gerai paziuresit, tai matosi, kad virsutines lupos konturas yra pakeltas, nes mano apatinis zandikaulis siek tiek atsikises, todel pakelimas pagerino bendra vaizda mirksiukas.gif . Ir lupos mano buvo labai plonos.
Man labai patinka Audrones darbas, net kai kalbejau su aukstos klases linergistem, tai sake, kad permanentineme makiaze Audrone super speceliste. thumbup.gif

Dar ikeliu viena nuotrauka, kad pamatytumete, kaip ligu yra lupu kampuciose, linijos apatn. ir virsutn lupu sutampa. Taip yra tikrinama darbo kokybe. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
na tikrai nesutinku, kad Lisa lupos per storos schmoll.gif labai grazus "bantukai" mirksiukas.gif galvoju, kad apatines lupos kontura galima buvo padaryti dar vos vos zemiau g.gif
del konturinio ir permanetinio: man dare virsutinio voko jau 2 korekcjas (konturinis buvo padarytas 2007 gruodi), ir vis tiek linija nera juoda, o tamsiai pilka, nors linergiste aiskina, kad cia del to, kad skirtinga oda ivairiai priima pigmenta g.gif rudeni einu pas Audrone, darysiu antakius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 13, 15:06)
na tikrai nesutinku, kad Lisa lupos per storos schmoll.gif labai grazus "bantukai" mirksiukas.gif galvoju, kad apatines lupos kontura galima buvo padaryti dar vos vos  zemiau g.gif
del konturinio ir permanetinio: man dare virsutinio voko jau 2 korekcjas (konturinis buvo padarytas 2007 gruodi), ir vis tiek linija nera juoda, o tamsiai pilka, nors linergiste aiskina, kad cia del to, kad skirtinga oda ivairiai priima pigmenta g.gif rudeni einu pas Audrone, darysiu antakius bigsmile.gif

Aciu... 4u.gif
As irgi eileje pas Audrone, bet ateis mano laikas tik po metu... doh.gif
Ka darysi,gero speco reikia laukti.. smile.gif
O voku linija Audrones daryta -labai juoda.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 13, 14:13)
Aciu... 4u.gif
As irgi eileje pas Audrone, bet ateis mano laikas tik po metu... doh.gif
Ka darysi,gero speco reikia laukti.. smile.gif
O voku linija Audrones daryta -labai juoda.. thumbup.gif

o pati esi sviesaus gymio? as sviesaus, tai gal tas itakoja pigmento pasisavinima? g.gif nes kaip ir sakiau, prasiejo 3 kartus, o linija kaip buvo, taip r liko tamsiai pilka, o ne juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 13, 20:12)
o pati esi sviesaus gymio? as sviesaus, tai gal tas itakoja pigmento pasisavinima? g.gif nes kaip ir sakiau, prasiejo 3 kartus, o linija kaip buvo, taip r liko tamsiai pilka, o ne juoda g.gif

Nu sviesi as.. g.gif Vaikysteje buvau ryza... smile.gif
Atsakyti