Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Marinute @ 2008 04 22, 14:38)
Labai lauksiu vardo ir nuotraukyciu 4u.gif  O mama irgi daresi konturini, ne permanentini?

Mergaites,o kuom skiriasi konturinis nuo permanentinio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2008 04 27, 11:27)
Mergaites,o kuom skiriasi konturinis nuo permanentinio? blush2.gif

Skiriasi daug kuo, bet jei trumpai drūtai tai pats aparatas (kontūrinio) naujesnis, tobulesnis, kokybiškesnis, ir pigmentai augaliniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 27 balandžio 2008 - 15:36
QUOTE(sssaule @ 2008 04 27, 16:35)
Skiriasi daug kuo, bet jei trumpai drūtai tai pats aparatas (kontūrinio) naujesnis, tobulesnis, kokybiškesnis, ir pigmentai augaliniai.

o kainos kaip skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2008 04 27, 14:30)
o kainos kaip skiriasi?

Taip skiriasi,beveik per puse pigiau -permanentinis
Yra atskira tema apie permanenta,uzeik, ten daug informacijos smile.gif
Atsakyti
Sorry, jei buciau suklydusi. Ar Milijone ne vienas is Erikos klonu?
Atsakyti
Buvau tik konsultacijoj pas Aliona. Is pradziu ji pati bande papaisyt, tai padare visiskai ne taip kaip as noreciau schmoll.gif . O as labai konkreciai zinau ko noriu smile.gif ir kai pati jai parodziau, ji atrodo suprato ir sako, kad galetu taip padaryt.
Na kadangi vis dar mano baime didesne uz nora, tai kol kas delsiu blush2.gif Gal dar nueisiu pas Maja konsultacijai. Ir tada nuspresiu pas ka man darytis.
Papildyta:
Labiausiai bijau, kad neatrodytu nenaturaliai antakiai. Nes as juos turiu, ir gan veslius biggrin.gif Tik noreciau lenktesniu. Vienintelis mano matytas gyvas pavyzdys buvo pati Aliona, tai man jos antakiai labai nenaturaliai atrodo... nepatinka man taip... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as jau daugiau nei puse metu esu pasidariusi antakiu konturini...ir esu lb patenkinta thumbup.gif spalva nei per kiek neisbluko, isliko tolygi... o dariausi pas redos mokine Gintare, tiesa, ji jau ir ne mokine,o meistre-lingeriste! lb ji man patiko, kaip zmogus ir kaip meistras, kruopsti, atidi...ir dar dovaneliu pridavovanojo, nes daresi ir mano mama ax.gif tai va, reziume-esame abi lb patenkintos jos darbu. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinute @ 2008 04 28, 14:15)
Buvau tik konsultacijoj pas Aliona. Is pradziu ji pati bande papaisyt, tai padare visiskai ne taip kaip as noreciau schmoll.gif   . O as labai konkreciai zinau ko noriu  smile.gif  ir kai pati jai parodziau, ji atrodo suprato ir sako, kad galetu taip padaryt.
Na kadangi vis dar mano baime didesne uz nora, tai kol kas delsiu  blush2.gif  Gal dar nueisiu pas Maja konsultacijai. Ir tada nuspresiu pas ka man darytis.

Bet iš tikųjų tau turi paišyti antakius kol tau ta forma patiks, o tada pagal tą nupaišytą formą darys kontūrinį ir į šoną jau neturėtų nukrypti.
Papildyta:
QUOTE(Ramirami @ 2008 04 28, 12:06)
Sorry, jei buciau suklydusi. Ar Milijone ne vienas is Erikos klonu?

Manau, kad taip lotuliukas.gif , toks įtarimas ir man kyla, nes ankstesniuose puslapiuose ji rašo, kad pas Eriką pasidarė antakius, o dabar vėl per naują klausia Erikos kordinačių. Tai kuriam tikslui??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 28 balandžio 2008 - 16:25
natyli, po kiek laiko buvo fotkinta?labai nekaip atrodo, kazkaip netikrai, bet as irgi panasiai atrodziau po proceduros kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2008 04 22, 20:49)
  Ir aplinka, ir profesionalus paaiskinimas, kodel  nestuke.gif  nepatartina darytis, visks ciki  thumbup.gif

Ar čia kalbėjotės tik apie lūpų kontūrinį ar "aplamai" apie kontūrinį makiažą nestuke.gif ?
Aš tai antakių ir akių pasidariau unsure.gif būdama kažkur jau apie 30 sav. nestuke.gif Bet tikrai be jokių šalutinių reiškinių..akys buvo kiek patinę ir jautrios pirmom dienom, be tik tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 04 30, 07:18)
Ar čia kalbėjotės tik apie lūpų kontūrinį ar "aplamai" apie kontūrinį makiažą nestuke.gif ?
Aš tai antakių ir akių pasidariau  unsure.gif būdama kažkur jau apie 30 sav. nestuke.gif  Bet tikrai be jokių šalutinių reiškinių..akys buvo kiek patinę ir jautrios pirmom dienom, be tik tiek g.gif

Pas ka dareisi, ar seniai ir ar likai patenkinta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinute @ 2008 04 30, 09:46)
Pas ka dareisi, ar seniai ir ar likai patenkinta?  4u.gif

Nelabai senai, gal kokios 6 sav. kaip su kontūriniu g.gif Jau ir abi priklausančias korekcijas (kas 2 sav.) pasidariau ax.gif
Dariausi pas Redą (bet "Forum Palace" jau nebedirba, ten užsidarė ir dabar daro Savanorių pr. ) ax.gif
Antakiais tai laaabai patenkinta thumbup.gif , o viršutinių ir apatinių vokų linija man dar neįprasta ir ryškoka ax.gif
Bet kai pasidažau, tai nėra tokio kontrasto tarp labai baltos odos ir to apvedimo cool.gif
Atsakyti