Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Truputeli isikisiu blush2.gif
Daznai paskaitineju sita tema, laukiu kol mano priemones atkeliaus pas mane o tada jau ir as rimtai prisijungsiu 4u.gif
Kazkuri ieskojote katinu prie zidinio schemos tagi radau sauliuky idetoje nuorodoje
Katinai
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 06, 08:46)
Kazkuri ieskojote katinu prie zidinio schemos tagi radau sauliuky idetoje nuorodoje
Katinai

gaila kad aš neišprotėjus dėl katinų lotuliukas.gif nes šitą tai jau griebčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 05, 17:34)
Tai yra toks kaip ir gadget smile.gif
Aš, pvz., turiu specialias žirklutes siuvinėjimui, specialias dekupažo servetėlėms karpyti smile.gif nes gražūs daiktai yra gražu. hobis yra malonumas, o malonumas dar didesnis, kai tai darai naudodamas gražius įrankius smile.gif

grožis išgelbės pasaulį smile.gif
(aš dar svajoju prie žirklučių pasikabinti tokį gražų daiktą, kokį pasikabinus Idun)
(ir netgi galvoju nusipirkti gerokai gražesnes žirklutes nei turiu)

Visiškai teisingai thumbup.gif . Aš turiu dvejas žirklutes, abiem turiu pakabukus, dar galvoju porą išsiuvinėt, kad būtų galima keist priklausomai nuo nuotaikos biggrin.gif. Ir šiaip kartais taip smagu atsisėdus padėliot savo visus "pribumbasus", pakilnot medžiagas, pasigrožėt - žiūrėk, taip staiga ir pamatai būtent ŠITAM gabaliukui tinkamą paveiksliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 06, 09:28)
Aš turiu dvejas žirklutes, abiem turiu pakabukus. Ir šiaip kartais taip smagu atsisėdus padėliot savo visus "pribumbasus".

Gal būtų galima nors akies krašteliu pamatyti profesionalo "pribumbasus" doh.gif , man labiau smalsu kokius įrankius naudoji. Žirklutes, adatas ir visokius kitokius daikčiukus .
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 06, 10:06)
Gal būtų galima nors akies krašteliu pamatyti profesionalo "pribumbasus"  doh.gif , man labiau smalsu kokius įrankius naudoji. Žirklutes, adatas ir visokius kitokius daikčiukus .

Pritariu. drinks_cheers.gif Ir man būtų smalsu pamatyt visokius 'pribumbasus' bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif ...
na, nufotografuosiu savo daikčiukus, bet nieko labai labai ypatingo nėr - žirklutės, dėžutės, rėmas... Tik mieliau renkuos gerus ir kokybiškus daiktus - nepamenu, kieno tas posakis, ar ne amerikonų - "nesu tiek turtinga, kad pirkčiau pigius daiktus" smile.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu bigsmile.gif , dar kiek pamenu ir magnetukus naudoji, vien žodž kiekviena smulkmenėlė įdomi.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 06, 10:29)
Oi kaip laukiu  bigsmile.gif , dar kiek pamenu ir magnetukus naudoji, vien žodž kiekviena smulkmenėlė įdomi.

O kas yra magnetukai? ir kam jie naudojami?
Atsakyti
kas iesko tas randa
gal dar kam reiks raideliu su juros gyventojais tai idedu nuoroda
http://picasaweb.goo...sa.abc/ALFASMAR
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
oi kaip sunku būt naujoke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 06, 11:48)
labas rytas  4u.gif
oi kaip sunku būt naujoke  doh.gif

Labutis, o kas nuskriaudė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 06, 10:55)
Labutis, o kas nuskriaudė?  doh.gif

niekas nenuskriaudė kolkas blush2.gif bet va kai naujokas, tai ir bendravimas kitoks arba jokio 4u.gif
Atsakyti