Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 11:01)
merginos, ar galit pasakyti, 28 DMC plastikiniai laikikliai už 16 su kapeikom Lt ar pigiai, ar ne? radau tokią kainą ir galvoju ar apsimoka pirkti.

Tai, kad brangiai g.gif Aš už 28 DMC plastikinius laikiklius sumokėjau 4 Lt su centais... O gal tu apie kažkokius kitokius šneki? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 15 spalio 2007 - 09:09
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 09:01)
merginos, ar galit pasakyti, 28 DMC plastikiniai laikikliai už 16 su kapeikom Lt ar pigiai, ar ne? radau tokią kainą ir galvoju ar apsimoka pirkti.

cia turi omenyje situos user posted image
tai tada labai brangu. nes toks kiekis siaip kainuoja apie 3.5 lt
Atsakyti
aš čia auksarankėj žiūrėjau, tai vadinasi liksiu be jų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 10:11)
aš čia auksarankėj žiūrėjau, tai vadinasi liksiu be jų verysad.gif

taigi gal kada iki Kauno ar Viliaus atlėksi ir nusipirksi. mirksiukas.gif
Atsakyti
deja, net tolimuose planuose nėra kelionės į tą pusę.
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 09:13)
deja, net tolimuose planuose nėra kelionės į tą pusę.

o kur tu gyveni? tai gal galim kuri is musu tau nupirkt ir atsiust pastu? g.gif
Atsakyti
aš gyvenu Telšiuose. ačiū būtų labai šaunu. man reiktų tada kokių trijų pakelių. na kad turėčiau ir ateičiai. jei kuri galėtų padėti, parašykit į až duosiu visus duomenis. ačiū.
Atsakyti
ir val uzpildyta tema, greitai jus cia jas keiciat smile.gif tik neuzeik dienele ir jau pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 10:30)
aš gyvenu Telšiuose. ačiū būtų labai šaunu. man reiktų tada kokių trijų pakelių. na kad turėčiau ir ateičiai. jei kuri galėtų padėti, parašykit į až duosiu visus duomenis. ačiū.

Pagalvok, ar užteks g.gif
Aš nusipirkau vieną pokutį pabandymui. Tai kaip drambliui bambonke. Dabar dar mažiausiau 5 pirkčiau, kaip tu sakai ateičiai.
Atsakyti
Kas temele kuria? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti