Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 14, 20:34)
Labas vakaras  4u.gif
Ką tik pabaigiau savo naujausią darbelį - vasaros gėlių puokštę, kuri bus dovana. Tai va - neįrėmintas rezultatas
user posted image

Labai mielas ir šiltas wub.gif

Aš ir jau baigiau savo peliuką, liko tik keli dygsneliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 14, 19:34)
Labas vakaras  4u.gif
Ką tik pabaigiau savo naujausią darbelį - vasaros gėlių puokštę, kuri bus dovana. Tai va - neįrėmintas rezultatas

tikrai dvelkia vasara wub.gif gražus darbelis wub.gif

Atsakyti
pumpurėli darbelis labaiiiiiiiiiiii mielas wub.gif wub.gif wub.gif .
grūzduke laukiam pabaigtuvių ir pasirodymo
Atsakyti
aciuks.gif Ačiū visoms už pagyrimus smile.gif Jau pradėjau kitą darbelį - šįkart rudenišką... smile.gif Pirkau rinkinuką, turėtų gautis štai taip:
user posted image
Pirkta iš čia, gal ką sudomins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 14 spalio 2007 - 23:35
Pumpurėli, labai linksma ir saulėta vasaros gėlių puokštė wub.gif Labai įdomu bus pamatyti įrėmintą.
Rudeniniai lapai irgi gražūs, o po jų ateis eilė žiemos uogoms ?g.gif
Atsakyti
Labas vakaras  4u.gif
user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
labas rytelis blush2.gif
QUOTE(Reska @ 2007 10 14, 20:10)
Dabar mes esam 5. Visos "kaimynės", todėl ir gerai, nes nereikia laiko gaišti darbelių siuntimui. Susitinkam, pasikeičiam.
Siuvinėjimo forume organizuojami laiks nuo laiko nauji RR'ai.  mirksiukas.gif

kaip sauniai susiorganizavote thumbup.gif drinks_cheers.gif esu maciusi siuvinejimo forume RR rezultatus - sauniai atrodo, lauksime ir jusu rezultatu mirksiukas.gif

savaitgali buvau kibusi i savo paveiksla, bet labai sunkiai siuvinejasi, vis sunkiau tikiu kad si menesi pabaigsiu schmoll.gif nebepatinka man jis, nebeidomu siuvineti, nors ir nebedaug liko doh.gif bandysiu siandien pradeti kita (susipirkusi jau siuliukus senai), gal atsiras upas ir ana uzbaigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 14, 19:19)
aciu uz nuorodas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prašau blush2.gif irnesakyk.gif
wub.gif

Nevystančios gėlės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 15 spalio 2007 - 08:16
Pumpurėli,
labai šiltos spalvikės, o ir pats darbelis taip gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labai grazus darbelis wub.gif
Atsakyti
merginos, ar galit pasakyti, 28 DMC plastikiniai laikikliai už 16 su kapeikom Lt ar pigiai, ar ne? radau tokią kainą ir galvoju ar apsimoka pirkti.
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 15, 10:01)
merginos, ar galit pasakyti, 28 DMC plastikiniai laikikliai už 16 su kapeikom Lt ar pigiai, ar ne? radau tokią kainą ir galvoju ar apsimoka pirkti.

taigi brangu. Beveik trigubai brangiau nei "GA". Kur čia taip radai? mastau.gif
Atsakyti