Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ruci @ 2007 10 14, 16:51)
Pažiūrėk čia arba čia.

aciu uz nuorodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, daug balionėlių jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už liaupses. Smagu, kad patiko mano rožiukas biggrin.gif , ačiū ačiū ačiū. blush2.gif rolleyes.gif
O šiaip tai ir šitame forume galite organizuotis RR žaidimui,. Mes jus pradžioj pašefuotume, patartume...būtų labai smagu stebėti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 14, 19:44)
Mergaitės, daug balionėlių jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  už liaupses. Smagu, kad patiko mano rožiukas  biggrin.gif , ačiū ačiū ačiū.  blush2.gif  rolleyes.gif
O šiaip tai ir šitame forume galite organizuotis RR žaidimui,. Mes jus pradžioj pašefuotume, patartume...būtų labai smagu stebėti  ax.gif .

Aš norėčiau sudalyvauti, bet nesu tokia profė kaip jūs, tai jaučiu neišdrįsčiau ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ką tik pabaigiau savo naujausią darbelį - vasaros gėlių puokštę, kuri bus dovana. Tai va - neįrėmintas rezultatas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 14, 20:18)
Aš norėčiau sudalyvauti, bet nesu tokia profė kaip jūs, tai jaučiu neišdrįsčiau  ax.gif

Kas tas yra profė? Mes čia visos mokslų specialių nebaigę mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
šitiek išsiuvinėjau bronzinės
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 14, 20:34)
Labas vakaras  4u.gif
Ką tik pabaigiau savo naujausią darbelį - vasaros gėlių puokštę, kuri bus dovana. Tai va - neįrėmintas rezultatas

thumbup.gif Taip ir pajutau nostalgiją vasarai tongue.gif Man gražu 4u.gif
grūzduke kaip siuvinėjasi toji bronzinė? Aš ir vis dar į ją "seilę varvinu" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 14 spalio 2007 - 19:58
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 10 14, 20:58)
thumbup.gif  Taip ir pajutau nostalgiją vasarai  tongue.gif  Man gražu  4u.gif
grūzduke kaip siuvinėjasi toji bronzinė? Aš ir vis dar į ją "seilę varvinu"  ax.gif

žinok pradžia buvo sunkoka, o dabar jau įsibėgėjau.dabar mažoji serga, tai imsiu biuletenį,bus daugiau laiko pasiuvinėt. gal greitu laiku ir užbaigsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 14, 20:52)

šitiek išsiuvinėjau bronzinės

Kaip atrodys galutinis rezultatas? bigsmile.gif
Atsakyti
šitaip
user posted image
net keista, kad nežinai, nes čia dauguma jau ją turi išsisiuvinėję
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 14, 21:10)
čia dauguma jau ją turi išsisiuvinėję

unsure.gif mastau.gif

Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 10 14, 20:58)
thumbup.gif  Taip ir pajutau nostalgiją vasarai  tongue.gif  Man gražu  4u.gif

aciuks.gif Džaugiuosi, kad nors kam patiko blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
aciuks.gif Džaugiuosi, kad nors kam patiko blush2.gif
[/quote]
patiko, patiko ir net labai. toks labai šiltas ir žaismingas paveikslėlis, net pasijaučiau kaip vasarą thumbup.gif
Atsakyti