Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

labas rytas. Saliuky, labai graži rožė thumbup.gif
Atsakyti
Saliuky labai grazi gelyte wub.gif
Atsakyti
roželė wub.gif kaip tikra, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazus geliukas saliuky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 14, 01:36)
Laba ryta, nors pažiūrėjus į laikrodį, teisengiau būtų pasakyti laba naktele  biggrin.gif . Ką tik, vos prieš kelias minutes baigiau savo gėliuką, ''Orange Glow'' The Silver Lining dizainas, 21 DMC ir 7 Anchor spalvos, 81 x 85 kryžiukų, 18 aida. Dar toks juokingas dalykas įvyko, su lig paskutiniu kryžiuku, siuvant paskutinį dyksnį sulaužiau adatą. Va taip, tikrų tikriausia pabaiga. biggrin.gif 

saliuky, labai graži rožė wub.gif
Atsakyti
saliuky, šaunuolė thumbup.gif Šitiek spalvų wub.gif Ir, atrodo, viena rožyte neapsiribosi g.gif Kas čia bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 14, 01:36)

Naktibalda, laaaaaaaaaaaaaaabai gražu wub.gif wub.gif
Na tai kaip suprantu rytoj susitinkam? Ir vietas visoms paruošei.
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 14, 10:56)
Naktibalda, laaaaaaaaaaaaaaabai gražu  wub.gif  wub.gif
Na tai kaip suprantu rytoj susitinkam? Ir vietas visoms paruošei.

meet'ą organizuojat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 14, 10:59)
meet'ą organizuojat? rolleyes.gif

Aha. Mes dažnai susitinkam. Užvakar su Rupe susitikom, rytoj (gal) Saliuky matysiu. Aš dabar prie jos rožytės siuvinėsiu savo gėliuką, po to kita... Čia RR vyksta, keičiamės darbais. Dabar aš Sonkiuko drugelį siuvinėju, bet parodyti negalėsiu, kol RR'as nepasibaigs.
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 14, 10:55)
Ir, atrodo, viena rožyte neapsiribosi g.gif Kas čia bus? 4u.gif

Jau papasakojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 14, 11:13)
Aha. Mes dažnai susitinkam. Užvakar su Rupe susitikom, rytoj (gal) Saliuky matysiu. Aš dabar prie jos rožytės siuvinėsiu savo gėliuką, po to kita... Čia RR vyksta, keičiamės darbais. Dabar aš Sonkiuko drugelį siuvinėju, bet parodyti negalėsiu, kol RR'as nepasibaigs.

oho, net RR susiorganizavot bigsmile.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
saliuky rožytė labai wub.gif . Sveikinu pabaigus.
O kas tas RR'as?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 14, 11:49)
saliuky rožytė labai wub.gif . Sveikinu pabaigus.
O kas tas RR'as?

Kai grūpelė siuvinėtojų vienos kitoms siuvinėja paveiksliukus. Kiekviena sugalvoja savo temą, išsiuvinėja pirmą savo paveiksliuką o po to siuvinėja kitoms jų pasirinktos temos paveiksliukus. Taip ir sukasi ratu. Gaunasi vienoj vietoj keli paveiksliukai skirtingų siuvinėtojų. Rezultatą pamatome RR'o pabaigoje.
Atsakyti