labas rytas. Saliuky, labai graži rožė
Saliuky labai grazi gelyte
roželė kaip tikra, šaunuolė
grazus geliukas saliuky
QUOTE(saliuky @ 2007 10 14, 01:36)
Laba ryta, nors pažiūrėjus į laikrodį, teisengiau būtų pasakyti laba naktele . Ką tik, vos prieš kelias minutes baigiau savo gėliuką, ''Orange Glow'' The Silver Lining dizainas, 21 DMC ir 7 Anchor spalvos, 81 x 85 kryžiukų, 18 aida. Dar toks juokingas dalykas įvyko, su lig paskutiniu kryžiuku, siuvant paskutinį dyksnį sulaužiau adatą. Va taip, tikrų tikriausia pabaiga.
saliuky, labai graži rožė
saliuky, šaunuolė Šitiek spalvų Ir, atrodo, viena rožyte neapsiribosi Kas čia bus?
QUOTE(saliuky @ 2007 10 14, 01:36)
Naktibalda, laaaaaaaaaaaaaaabai gražu
Na tai kaip suprantu rytoj susitinkam? Ir vietas visoms paruošei.
QUOTE(Reska @ 2007 10 14, 10:56)
Naktibalda, laaaaaaaaaaaaaaabai gražu
meet'ą organizuojat?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 14, 10:59)
meet'ą organizuojat?
Aha. Mes dažnai susitinkam. Užvakar su Rupe susitikom, rytoj (gal) Saliuky matysiu. Aš dabar prie jos rožytės siuvinėsiu savo gėliuką, po to kita... Čia RR vyksta, keičiamės darbais. Dabar aš Sonkiuko drugelį siuvinėju, bet parodyti negalėsiu, kol RR'as nepasibaigs.
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 14, 10:55)
Ir, atrodo, viena rožyte neapsiribosi Kas čia bus?
Jau papasakojau
QUOTE(Reska @ 2007 10 14, 11:13)
Aha. Mes dažnai susitinkam. Užvakar su Rupe susitikom, rytoj (gal) Saliuky matysiu. Aš dabar prie jos rožytės siuvinėsiu savo gėliuką, po to kita... Čia RR vyksta, keičiamės darbais. Dabar aš Sonkiuko drugelį siuvinėju, bet parodyti negalėsiu, kol RR'as nepasibaigs.
oho, net RR susiorganizavot Šaunuolės
saliuky rožytė labai . Sveikinu pabaigus.
O kas tas RR'as?
O kas tas RR'as?
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 14, 11:49)
Kai grūpelė siuvinėtojų vienos kitoms siuvinėja paveiksliukus. Kiekviena sugalvoja savo temą, išsiuvinėja pirmą savo paveiksliuką o po to siuvinėja kitoms jų pasirinktos temos paveiksliukus. Taip ir sukasi ratu. Gaunasi vienoj vietoj keli paveiksliukai skirtingų siuvinėtojų. Rezultatą pamatome RR'o pabaigoje.