Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(gitulia @ 2007 10 13, 13:26)
Ne, man nereik. As jas nusipirkau uz 3,99 Lt.  todel ir klausiu  mirksiukas.gif

Už tokią kainą ir aš nusipirkčiau, kad bučiau persirgusi su visomis (na kaip vėjaraupiais prasergi ir daugiau niekada nebesusergi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes už 25 lt. ar truputį mažiau tai niekada schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 13, 14:26)
Už tokią kainą ir aš nusipirkčiau, kad bučiau persirgusi su visomis (na kaip vėjaraupiais prasergi ir daugiau niekada nebesusergi)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes už 25 lt. ar truputį mažiau tai niekada  schmoll.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gitulia o kur tu jas pirkai už tokią kainą, nes 20-25 lt, man kažkaip ranka nekyla mokėt už žirklutes. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
rodausi kiek issiuvinejau per savaite smile.gif
user posted image
Atsakyti
Violetaj, gražu wub.gif O kas čia bus? g.gif
Atsakyti
raide su ornamentais , cia mano bandimas siuvineti ant lino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 10 13, 15:34)
raide su ornamentais , cia mano bandimas siuvineti ant lino  ax.gif

Oho, ir nepagalvojau, kad ant lino g.gif Ar sunku siuvinėti? Rėminsi išsiuvinėtą? smile.gif
Atsakyti
nesunku ax.gif gerai kad didesni gabala pasiemiau medziagos tai busiu rami ilga laika.
Darbeli reminsiu butinai tik aisku ne pati reiks nest i dirbtuves smile.gif
Atsakyti
be galo grazus ornamentas 4u.gif .as ant lino nesiryztu,kad ir kaip noriu.bijau kad po to visai negalesiu siuvinet
Atsakyti
Zirklutes pirkau Eurokos prie manikiuro reikmenu biggrin.gif Aisku uz tokia kaina gal ir kokybe atitinkamai skiriasi, nezinau. Pries gerus metus buvau tokias pat nusipirkus Eurokos, po kiek laiko isklero (nes karpiau ne tik siulus ax.gif ), tai ir dabar specialiai paieskojau, norejau paziuret ar kaina nesukilo biggrin.gif
Atsakyti
oho, Wioletaj, na ir pasidarbavai. o čia sau, ar dovanosi?
bus labai gražu. bigsmile.gif
Atsakyti
Turbut dovanosiu smile.gif as sau nemoku siuvinet biggrin.gif viska isdovanoju doh.gif
O cia albumas su ivairiom raidem gal kam pravers
http://picasaweb.google.com/esojiram4
Atsakyti