Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rasaka @ 2007 10 12, 16:06)
Per daug gražu, kad galėčiau žiūrėti...
http://www_iskusnitsa_ru/index.html

Gal kas esate užsisakę rinkinėlių iš šios parduotuvės?

Kazkada sugalvojau po rusiskus www pasiknisti, tai padariau isvada, kad jie siuncia mieliausiai Maskvoje, na ir bent jau pacioje Rusijoje. Sitam www irgi sako: Доставка: почта (Россия) или курьер (Москва). Ot nesugeba sistemos kortelines pasidadyti, o tokia isradinga tauta. smile.gif
Atsakyti
Noreciau siu metriku schemuciu:
1

2

Buciau labai dekinga jei atsiustumet el.p mambu@ml.lt
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 10 13, 03:54)
Noreciau siu metriku schemuciu:
1

2

Buciau labai dekinga jei atsiustumet el.p mambu@ml.lt

aš net nesu tokių mačius mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2007 10 12, 23:02)
Merginos, ar sitos zirklutes labai skiriasi nuo tu kur perkate po 18 Lt.?

ka tai keicia? ir tau tokiu paciu reik? tada tokios pacios smile.gif
persirgo visos (beveik visos) dezuciu liga, dabar del zirkluciu, po to ???
Atsakyti
Merginos,gal kuri turi savo lobynuos ka nors kas tiktu 50 jubiliejui vyrui ax.gif ,buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 13, 09:12)
Merginos,gal kuri turi savo lobynuos ka nors kas tiktu 50 jubiliejui vyrui ax.gif ,buciau labai dekinga mirksiukas.gif

Taigi nuo žmogaus priklauso. Tu geriau žinai, ką jis mėgsta, kas jam patinka ax.gif Atsimenu, kažkas laivą siuvinėjo, kažkas peizažą. Gali gal kokią pagalvytę išsiuvinėti su incialais ir kokiais ornamentais unsure.gif
Atsakyti
Tas ir yra kad nelabai zinau ka jis megzta,bet jei ka pasiulisit gal priderinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 13, 09:56)
Tas ir yra kad nelabai zinau ka jis megzta,bet jei ka pasiulisit gal priderinsiu blush2.gif

Tai jei tu nežinai, tai iš kur mes galim žinoti mirksiukas.gif . Išsirink kelis variantus tada padėsim vieną išsirinkti mirksiukas.gif Ko tu norėtum (paveikslo ar atvirutės tipo), kiek laiko tam reikalui turi, kur kabins tavo dovaną... Viską reikia apgalvoti.
Atsakyti
gal turi kokių pomėgių(žvejyba ar pan.)

o gal kokią sveikinimo atvirutę?

bet svarbiausia, ar jis tikrai apsidžiaugs gavęs siuvinėtą dovanėlę, juk ne visiems patinka g.gif
Atsakyti
Na kad apsidziaugs tai tikrai,nes jam labaiiiiiiii jau patiko tas vestuvinis mano siuvinetas darbelis,o gal turit ka simbolinio tokiai progai,laiko turiu apie 3 sav.,siaip noreciau kokio paveiksliuko ne atvirutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 13 spalio 2007 - 09:49
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 13, 10:48)
Na kad apsidziaugs tai tikrai,nes jam labaiiiiiiii jau patiko tas vestuvinis mano siuvinetas darbelis,o gal turit ka simbolinio tokiai progai,laiko turiu apie 3 sav.,siaip noreciau kokio paveiksliuko ne atvirutes ax.gif

Gali kažką tokio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 13, 08:43)
ka tai keicia? ir tau tokiu paciu reik? tada tokios pacios smile.gif
persirgo visos (beveik visos) dezuciu liga, dabar del zirkluciu, po to ???

Ne, man nereik. As jas nusipirkau uz 3,99 Lt. todel ir klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti