Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 12, 16:06)
o man dmc adatos visai nieko, siuvineju kaip tik 28 dydzio, likus mazm galiukui neisslysta, nei luzta nei pirstus bado smile.gif

man irgi kolkas patinka, tik vieną darbelį išsiuvinėjau.

QUOTE(saliuky @ 2007 10 12, 16:39)
Man ir DMC adatos baisiau negu baisu. Nieko geresnio nebandžiau už John James Petites, liuks adatytės.

Anksčiau tik jas pirkdavau, bet nebepatinka, per mėnesį 5 sulaužiau, per ąselę lūžta man jos (gal nemoku laikyti rankoje g.gif )
Atsakyti
Saliuky, o jas Lietuvoj pirkai ar iš užsienio siunteis?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 12, 16:49)
Saliuky, o jas Lietuvoj pirkai ar iš užsienio siunteis?

Pirmąsias, viename pakelyje supakuotas 24/26nr nusipirkau savam mieste, o vat 28nr pirkti nemačiau. Užsisakinėjau iš interneto, bet taip ūkiškai 26nr ir 28nr po penkis pakelius. Tame pakelyje 26-6, o 28-5 vienetai. dabar ilgam užteks biggrin.gif . Nors pavyzdžiui tas kurias pirkau Panevėžy kelias labai lengvai sulaužiau, per ąselę kaip ir Reška sakė. O tos iš užsienio dar ne, nors viena mačiau per ąselę jau perlinkus, greičiausiai suluž. Bet ją palikau lengvesniam darbeliui, kaip backstitch'ui.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, kai mane DMC adatos visai supykdys, teks ir man matyt JohnJames pasiieškot rolleyes.gif .

Beje, jei naudojat eMule programą, šitam puslapy labai daug yra sudėta siuvinėjimo schemučių archyvų - galima parsisiųsti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 12, 12:24)
Aš tai verčiu save užbaiginėti, kas pradėta ir numesta  verysad.gif
Baigiau du siuvinėlius, kurie buvo sumąstyti kaip pagalvėlės (tik dar reik pasiūt doh.gif )
Jei per savaitę pavyks pabaigt, gal padovanosiu ax.gif

Lateroidas, labai įdomūs raštai. bigsmile.gif Bus gražios pagalvėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 12, 16:39)
Man ir DMC adatos baisiau negu baisu. Nieko geresnio nebandžiau už John James Petites, liuks adatytės.

man lygiai tas pat smile.gif siuvinėju tik su Petite ir viskas labai liusk smile.gif beje vienu metu jų buvo galima Kaune nusipirkt mirksiukas.gif gal ir dabar Vilugoj jų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tiesą sakant visos adatos geros, kol sulūžta ar sulinksta mirksiukas.gif
O ir lankelio nesu turėjusi, o juo labiau rėmo ( ir nereikia) biggrin.gif
O dėl siūlų išvis nedarau problemų, pagal numeriukus renku tik jei per 20 spalvų, o paprastus motyvus siuvinėju tokiom spalvom, kurios man patinka (dažniausiai taip sunaudoju likučius).Taip siuvinėjau ir staltiesę su gėlėm
user posted image
ir varlytes, ir pagalvėles, o dabar kalėdinei staltiesei irgi pati siūlus pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas mėgsta tokio tipo angelus?

user posted image

Turiu nedidelį Dimensions rinkinuką "Autumn Angel" su siūlais ir mėlyna kanva. Galiu padovanoti, guli pas mane be naudos... Gal kuri išsisiuvinėtumėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 12, 15:06)
O man tiesą sakant visos adatos geros, kol sulūžta ar sulinksta mirksiukas.gif
O ir lankelio nesu turėjusi, o juo labiau rėmo ( ir nereikia) biggrin.gif
O dėl siūlų išvis nedarau problemų, pagal numeriukus renku tik jei per 20 spalvų, o paprastus motyvus siuvinėju tokiom spalvom, kurios man patinka (dažniausiai taip sunaudoju likučius).Taip siuvinėjau ir staltiesę su gėlėm
user posted image
ir varlytes, ir pagalvėles, o dabar kalėdinei staltiesei irgi pati siūlus pasirinkau biggrin.gif

Labai dailus darbelis, ant kokios medziagytes siuvineji?
Atsakyti
Loretoidai, labai jau graži bus staltiesė bigsmile.gif
Atsakyti
Loteroidas labai nuostabūs darbeliai wub.gif

Man DMC adatos irgi lūžta per ąselę. GA nėra pirkt magnetėlių, gal yra Casa Lanoj g.gif
Atsakyti
Merginos, ar sitos zirklutes labai skiriasi nuo tu kur perkate po 18 Lt.?

user posted image
Atsakyti