Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egverb @ 2007 10 05, 08:49)
norejau paklaust, kokie siulai naudojami dimensions firmos paveiksliukams, ar anchor ar dmc, o gal dar kokie kiti?  g.gif

Dimensions ir siūlai:)
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 04, 22:00)
Du kartus pirkau is Amerikes, is 123stitch.com Pirma karta atsiunte per savaite, antra per savaite su trupuciu. As is ten pirkau ir Q-snap remeli, ir Thread Heaven siulu kondicionieriu, ir rinkiniu ir rinkinuku, bo pati susipirkineti tingiu.  blush2.gif Man jie patinka, kad verte ant voko mazesne kazkodel uzraso. Va paskutinio siuntinuko verte buvo apie 40 zalio, o anie parase 23. Labai gerai, jokie mokesciai neprisikabino. ai, dar jie ten viskokio velnio turi pusgaminiu: pakabuku, ranksluostuku, puodeliu ir t.t ant kuriu siuvineti galima. atsisiunciau as prijuoste-issiuvinesiu ka nors smagaus, bus miela dovana gaminti megstanciam teciui.  Dabar bandysiu uzsisakyti is sito http://craftersmarket.net/, bo labai vienas rinkinukas patinka.  tongue.gif
Ai, dar nesenai ziurejau, kad yra ispardavimas dar vienoje amerikietiskoje pardeje http://www.stitchingbitsandbobs.com/
Is anglisko sewandso irgi pirkau du kartus, tai grazu viskas, greitai atsiunte, bet biski kainos kandziojasi lyginant su amerikietiskais.
O siaip biski turiu liga-man labiau patinka pirkti ir planuoti, nei siuvineti.  blush2.gif

aciu labai uz toki issamu ir man labai naudinga atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
gal kas zinot nuoroda kaip rast dimension spalvu palete? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 04, 22:52)
Gal jau turi ką parodyti? Smalsu pažiūrėti, kaip kitai siuvinėtojai gaunasi  doh.gif  4u.gif

kaip cia pasakius ax.gif taip sudejus jau lapa virs isspaudziau(1)
tik kazko labai nervai ima, gal kad saules maziau, iziuret sunkiau prie lempu
vakarais imu kita darbeli (Kalediniu dovanu)
del pasirodymo reik is ko atimt fotika arba lauzt vyra kad nupirktu blush2.gif
Atsakyti
Neaiškiai išsireiškiau dėl kainos blush2.gif . Aš tą arklį jau siuvinėju ir noriu žinoti kokia maždaug kaina jį įvertinti. Bus dovana broliui nuo namiškių happybday.gif

Bandžiau pagal kryželius skaičiuot tai kosminė kaina gaunasi doh.gif kažkur apie 2 tūkstantėlius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 05 spalio 2007 - 10:05
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2007 10 05, 11:03)
Neaiškiai išsireiškiau dėl kainos blush2.gif . Aš tą arklį jau siuvinėju ir noriu žinoti kokia maždaug kaina jį įvertinti. Bus dovana broliui nuo namiškių happybday.gif

Bandžiau pagal kryželius skaičiuot tai kosminė kaina gaunasi doh.gif  kažkur apie 2 tūkstantėlius

kaina kryziuko 1-6ct
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 10 05, 10:15)
kaip cia pasakius ax.gif taip sudejus jau lapa virs isspaudziau(1)
tik kazko labai nervai ima, gal kad saules maziau, iziuret sunkiau prie lempu
vakarais imu kita darbeli (Kalediniu dovanu)

Man kaip Zosei ilganosei toks klausimas iskilo-o tu is namiskiu nori pinigu gauti? blush2.gif blush2.gif Mano subjektyvia nuomone uz ta arkli pora stukyciu per daug. Siaip jis beprotiskai grazus (as pati trecdali jau iveikiau), bet ten nei jokio backstitch'o nera, nei spalvu labai daug, tik kad didelis anas kaip kumelys ir ant juodos kanvos. tongue.gif O siaip cia toooks retorinis klausimas, kiek vertas siuvinetas paveikslas, o dar ypac dovanai siuvinetas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 04, 09:48)

Pirkau evenwave pasibandymui. Rodau bandymo rezultatus blush2.gif Man irgi per skystas ir per stambus.

user posted image

Labai gražus paveiksliukas wub.gif Kaip man patinka kalėdiniai ax.gif Dar kas nors ką nors parodytkit newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 05, 08:59)

gal kas zinot nuoroda kaip rast dimension spalvu palete?  blush2.gif

Google mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 05, 11:24)
Man kaip Zosei ilganosei toks klausimas iskilo-o tu is namiskiu nori pinigu gauti?  blush2.gif  blush2.gif Mano subjektyvia nuomone uz ta arkli pora stukyciu per daug. Siaip jis beprotiskai grazus (as pati trecdali jau iveikiau), bet ten nei jokio backstitch'o nera, nei spalvu labai daug, tik kad didelis anas kaip kumelys ir ant juodos kanvos.  tongue.gif O siaip cia toooks retorinis klausimas, kiek vertas siuvinetas paveikslas, o dar ypac dovanai siuvinetas.  ax.gif
nugi ne mano ta kumele hihihi.gif
ko neimt pinigu, gal geriau pas svetima uzsakyt? pas mane ir praso kad parduociau, uz dyka net nepraso ir neima ,o tokiam darbui vien medziagos ir remas kiek kainuos, ziurint kiek laiko siuvinejasi tai remciaus ir i tai del kainos
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 10 05, 13:14)
nugi ne mano ta kumele hihihi.gif
ko neimt pinigu, gal geriau pas svetima uzsakyt? pas mane ir praso kad parduociau, uz dyka net nepraso ir neima ,o tokiam darbui vien medziagos ir remas kiek kainuos, ziurint kiek laiko siuvinejasi tai remciaus ir i tai del kainos

Medžiagos nedaug kainuoja, nes siūlų mažai tam kumeliui reikia, pati siuvinėju:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Šiandien Kaune GA bandžiau rasti DMC lino, tai tik labai tamsus unsure.gif man reiktų šviesesnio, kažkur kirba mintis Kalėdų dovanėlėms pasiūti tokius kvapnius maišiukus kaip kažkuri rodėte blush2.gif

Ir dar bandžiau rast platsikinės kanvos - Kalėdinėms figūrėlems - spėkit ar radau - schmoll.gif verysad.gif
Nesuprantu, čia gal Kaune per mažai siuvinėjančių, kad taip mūsų nemyli, nieko rast neįmanoma doh.gif
Gal kas žinot kur galėčiau rasti g.gif
Tokis malonus vyriškis iš siūlų parduotuvės siūlė nuvažiuoti į senukus ir ten nusipirkti tinklelio nuo musių - sakė ūkiniū prekių skyriuje, pažadėjo kad neapsiriksiu - ar verta kaži? g.gif Gal kas bandėte bigsmile.gif
Užtat kaip kompensaciją dasipirkau siūliukams sukti plasmasiukų ir lipdukų thumbup.gif
Dar tiesa lino atraižą - audinių ir atraižų parduotuvėlėje - gelsvo - savo pagalvėliai kurios piešinuką jau baigiau, nešiu siūti, kai turėsiu įmesiu fotkę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 10 05, 10:15)

Tai geriau laužk vyrą, o tai atiminėti dažnai reiks doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na o kaip ta plastikinė kanpa atrodo dar nesiuvinėta, ji plastikinė ar tik labai standi? Saliuky, ar ne plastikinė kanva kabo Citybume? Toks retas kietas audinys. Niekad nereikėjo, tai ir nekreipiau dėmesio.
Atsakyti