Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 11, 10:22)
N-tąjį kartą pakeliu klausimą dėl blogosios ir gerosios siuvinio pusės... Žinovės, atsiliepkit - kaip padaryt, kad blogoji pusė būtų graži? Kas per specialus dygsnis?  g.gif

Reiškia nėra žinovių tuo klausimu g.gif
O aš ir nesistengiu idealios antros pusės daryt, vistiek nesimato, o skirtukams ir pakabukams antrą sluoksnį dėčiau.
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 11, 10:49)
O kokia šauni Tavo gimimo diena wub.gif Mano vyresnioji tai gimė 11 11 ax.gif

O mano vyresnioji 12.12, ir dar 1999 metais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 11, 10:54)
Reiškia nėra žinovių tuo klausimu  g.gif
O aš ir nesistengiu idealios antros pusės daryt, vistiek nesimato, o skirtukams ir pakabukams antrą sluoksnį dėčiau.

pirmą kartą girdžiu apie kažkokius specialius dygsnius...
kam sukt galvą dėl to?
kliūva bloga pusė? galima uždengt ją..
paveiksliukuose ji nesimato, skirtukuose galima užklijuot speciale medžiagėle. jei tvarkingai dirbi, nedarai mazgų,dideleių galiukų nepalieki, blogoji pusė neturėtų gautis labai nedaili g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 11, 10:58)
Reiškia nėra žinovių tuo klausimu  g.gif

Aš irgi nesistengiu, nes paveikslėliuose ji pasislepia. Bet jei rankšluostį siuvinėt, tai kaip tada? g.gif Nes mano siuviniuose blogoji pusė būna baisus jovalas doh.gif
Atsakyti
Vienas iš spec būdų galėtų būti kryželio užbaigimas gerojoje pusėje. tuomet galiukų blogojoje pusėje nelieka. O pradėti visus kryželius tik siūlu apkabinus langelio vieną giją.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 11, 11:09)
Vienas iš spec  būdų galėtų būti kryželio užbaigimas gerojoje pusėje. tuomet galiukų blogojoje pusėje nelieka. O pradėti visus kryželius tik siūlu apkabinus langelio vieną giją.

Aš pirmą pusinį kryžiuką siuvinėju du kartus, tai jis labai gerai užsifiksuoja ir jokio siūlo galiuko nelieka. Tik jau kai pabaigiu, tai bet kaip užkaišau, tai žiūriu jie ir styro doh.gif Bet siuvinėjant rankšluostį, tai galima pasistengti g.gif
Va nufotkinau, kaip nesistengiant atrodo ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Loretoidas mano blogoji darbelių pusė tokia pat kai tavo biggrin.gif
aišku kai darbe daug pavienių kryžiukų tada tikra makalynė gaunasi smile.gif
o kol kas nesuku sau dėl to galvos smile.gif

p.s. gražios tavo darbų abi pusės blush2.gif
Atsakyti
laukiu velnio pramanytos, turi uzsukt i svecius (winia nesibark kad ne vietoj mirksiukas.gif ) , nervai ko tai baisiai ima, gerai kad tai buna karta per metus doh.gif , negaliu ne adatos paimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 11, 11:36)
Va nufotkinau, kaip nesistengiant atrodo ax.gif
bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Rugseja, sveikinimai tavo mažuliukui nuo manęs ir mano mažių, o ypač Luko 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
o jūsų antrosios pusės super atrodo. man toli gražu iki to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grūzdukė: 11 spalio 2007 - 14:03
Laba diena gal kuri turite siuvinejimo schemu su dantimis ziurejau bet nemaciau kad butu ? 4u.gif Labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante11 @ 2007 10 11, 15:16)
Laba diena gal kuri turite siuvinejimo schemu su dantimis ziurejau bet nemaciau kad butu ? 4u.gif  Labai reikia  ax.gif

siuvinejimo forume įdėjo kaip tik šias schemas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 11, 15:22)
siuvinejimo forume įdėjo kaip tik šias schemas blush2.gif
Įdėkit ir čia... blush2.gif wub.gif
Atsakyti