Vat aš irgi apie blogąją pusę paklausti norėjau. Kaip ten su rankšluosčiais yra? Jei tuos specialius siuvinėjimui užsisakai. Kaip tada jų blogoji pusė atrodo?
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 10, 22:08)
Vat aš irgi apie blogąją pusę paklausti norėjau. Kaip ten su rankšluosčiais yra? Jei tuos specialius siuvinėjimui užsisakai. Kaip tada jų blogoji pusė atrodo?
Va va, gerai, kad paklausei... Aš irgi norėjau pabandyt siuvinėt ant rankšluosčio, bet kaip tada su blogąja puse?
Kažkam čia geišos patinka Tai va, radau rinkinukų pirkt už padorią kainą
čia
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 10, 22:30)
Va va, gerai, kad paklausei... Aš irgi norėjau pabandyt siuvinėt ant rankšluosčio, bet kaip tada su blogąja puse?
čia
čia
Kaina padori, o dar gerai, kad dydis standartinis, tai galima i standartini foto rema sukisti.
O as tai toki baisu puslapiuka atradau va. http://www.crafts-un...uk/xmpeplst.htm Schema-15 svaru, o rinkinys-30 svaru. Kokybe-galima nusisauti ir siaip tookie vejai.
Celinocka
Robie Williams... Tik pasikarti jam su ta virvute ant kaklo...
Na tai kaip su ta antra puse, seniokes? Jauciu, kad ju antra puse nuo geros niekuo nesiskiria.
QUOTE(toli @ 2007 10 10, 22:39)
O as tai toki baisu puslapiuka atradau va. http://www.crafts-un...uk/xmpeplst.htm Schema-15 svaru, o rinkinys-30 svaru. Kokybe-galima nusisauti ir siaip tookie vejai.
Nuogas Robbie Willliams'as 25 svarai, o apsirengęs - 22 Ot marketingas
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 10, 22:44)
O ko moterims daugiau bereikia...
QUOTE(toli @ 2007 10 10, 22:39)
O as tai toki baisu puslapiuka atradau va. Schema-15 svaru, o rinkinys-30 svaru. Kokybe-galima nusisauti ir siaip tookie vejai.
Na tai kaip su ta antra puse, seniokes? Jauciu, kad ju antra puse nuo geros niekuo nesiskiria.
Puslapiukas -
Ten Robbie Williams? Galėtų laisvai būt ir mano kaimynas
Šitas geras portretas , daugmaž "paieškomas nusikaltėlis; pamačius skambinti 02". Kas iš jų perka?
Dėl antros pusės, tai mačiau vienos forumietės puslapyje gerą ir blogą pusę. Jos vienodos
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 10, 22:48)
Dėl antros pusės, tai mačiau vienos forumietės puslapyje gerą ir blogą pusę. Jos vienodos
Ta yra specialus dygsnis, kai nori, kad abi pusės gražios būtų. Bet jaučiu, kol išsiuvinėčiau taip, tai ir noras praeitų tą rankšluostį naudoti
Aš kažkaip vis mislas audžiu, kad reikia pirkti rankšluosti, jį kirpti ir pačiai tą siuvinėtą juostelę įsiūti. Gal net iš abiejų pusių siuvinėti reikėtų
Mgnetukai labai gražūs, o kaip užsisakyti magnetuką iš DMC katalogo? O vienos forumietės lobiuose aš paprasčiausiai .
Kaip visada sostinėj viskas brangiau
Kaip visada sostinėj viskas brangiau
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 10, 22:53)
Ta yra specialus dygsnis, kai nori, kad abi pusės gražios būtų. Bet jaučiu, kol išsiuvinėčiau taip, tai ir noras praeitų tą rankšluostį naudoti
Kas per dygsnis? Pirmą kartą girdžiu... Bent sužinot tokius dalykus reikėtų
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 10, 22:44)
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 10, 22:57)
Kas per dygsnis? Pirmą kartą girdžiu... Bent sužinot tokius dalykus reikėtų
Nu neberandu dabar pavyzdžio Bet tikrai kažkur mačiau. Dar galvojau, kad gerai būtų skirtukus knygoms taip siuvinėti.
laaabas, as busiu rugsėjė, o buvau-???