Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 10 10, 16:45)
Na čia kaip kam:) man siuvinėjimas - tik vienas iš hobiųsmile.gif

Hobis tai hobis, bet užtai koks įtraukiantis doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O jums akys nepavargsta nuo siuvinėjimo? g.gif Nes man kaip pavargsta, net nežinau ką daryti, o taip norisi siuvinėti ax.gif Bet bijau labai per tą siuvinėjimą visai susigadinti regėjimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 10 10, 16:47)
O jums akys nepavargsta nuo siuvinėjimo?  g.gif Nes man kaip pavargsta, net nežinau ką daryti, o taip norisi siuvinėti  ax.gif Bet bijau labai per tą siuvinėjimą visai susigadinti regėjimą  verysad.gif

Man irgi pavargsta, bet tiesą pasakius, nuo kompo labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 10, 17:19)
Man irgi pavargsta, bet tiesą pasakius, nuo kompo labiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Va būtent, nuo kompo labiau pavargsta. O siuvinėjau ir ant juodos kanvos, nieko, dar matau vienetui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 10 10, 16:47)
O jums akys nepavargsta nuo siuvinėjimo?  g.gif Nes man kaip pavargsta, net nežinau ką daryti, o taip norisi siuvinėti  ax.gif Bet bijau labai per tą siuvinėjimą visai susigadinti regėjimą  verysad.gif

Jei ką,tai žinau kur akinių gaut blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2007 10 10, 16:23)
Ar dar reikia?  mirksiukas.gif

ačiū jau turiu 4u.gif
Atsakyti
Žardės parduotuvėj pas mus plasmasinės kanvos mačiau, panašiai A4 formato 10lt kainuoja, ar tai normali kaina?
Mažą pirkinuką nusipirkau
user posted image
O žirklučių tai daug mačiau turi.
Pradėjau peliuką siuvinėt, kai baigsiu kibsiu į besmegenį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 spalio 2007 - 20:20
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 10, 20:19)
Mažą pirkinuką nusipirkau

labai fainutis, kaip tik jūros tematika 4u.gif čia specialiai tokį pirkai, ar buvo ir kitokių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 10, 21:24)
labai fainutis,  kaip tik jūros tematika  4u.gif čia specialiai tokį pirkai, ar buvo ir kitokių  bigsmile.gif

Buvo tik du paveiksliukai šis ir dar dvi sukibusios vyšnių uogos. Man patiko kad rinkinuke adata, siūlai ir schemutė sudėta
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 10, 21:33)
Buvo tik du paveiksliukai šis ir dar dvi sukibusios vyšnių uogos. Man patiko kad rinkinuke adata, siūlai ir schemutė sudėta

O kanvos gabaliukas tik vienas? T.y. ar bus su kuo blogaja puse pridengti? As tai uzsisakiau zymekli knygai, tai nera ko blogosios puses pridengti, o mano blogoji jomajo. blink.gif doh.gif Tai dabar galvoju, kaip cia paslepti...
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 10, 21:50)
O kanvos gabaliukas tik vienas? T.y. ar bus su kuo blogaja puse pridengti? As tai uzsisakiau zymekli knygai, tai nera ko blogosios puses pridengti, o mano blogoji jomajo.  blink.gif  doh.gif Tai dabar galvoju, kaip cia paslepti...

Aš buvau pirkusi tokį pat rinkinuką, tai kanvos gabaliukas dvigubo dydžio - perlenki per pusę ir thumbup.gif Mamai išsiuvinėjau gražų pakabuką, reiks kada nufotografuot ir pasirodyt ax.gif
Mano siuvinių blogoji pusė tai irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 10, 13:21)
pasiskaitinejau, perzejau imesta nuoroda kazkurios ir net aiktelejau is laimes...bet pasirodo vel per anksti  doh.gif mama man zyzia jau metai laiko kad jai labai reikia paskutines vakarienes issiuvineto paveikslo...cia kaip tik radau labai tinkama, bet...  doh.gif  neiskaitoma schema  verysad.gif o gal pas kazkuria kompiuteryje rodo gerai? man atsispausdinus (jau isdidinus kiek leidzia) nieko nesimato, isplaukusi schema...  verysad.gif
aisku tai nera skubu nes darbu turiu iki soties, bet manau galeciau priglausti i pradetu ir siuvinejamu darbo kompanija  blush2.gif
http://picasaweb.goo...timaCenaVervaco

Man atrodo kad ir as is ten pat parsisiunciau,bet kai atspausdino tai kokybe gera.Mano planuose kada nors issisiuvinet toki,nors ir nesu labai religinga,bet man patinka. rolleyes.gif
Atsakyti