Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

o kuo jau taip ypatingos tos zirklutes? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas turit mazu siuvinejimo schemu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 10, 14:16)
o kuo jau taip ypatingos tos zirklutes?  blush2.gif

dabar - tai jau masinė psichozė smile.gif bandos jausmas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 10 spalio 2007 - 13:48
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 14:46)

Tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tokio tipo paveikslų-nuotraukų labai nemėgstu schmoll.gif Tiesą sakant net ir tikras nuotraukas nelabai turiu kur kabinti, kaip ir siuvinėtus paveiksliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 13:46)

dar dėl žirklučių tongue.gif Kaune GA jos kainuoja 25 lt, o casa Lanoj 20 lt. mirksiukas.gif jos visiškai vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi maciau, kad GA jos kainuoja 25 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 10 10, 13:54)
Reiks ir man šiandien nulėkti nusipirkti  bigsmile.gif O jų dar liko?  biggrin.gif Tikiuosi nespės išpirkti iki vakaro  biggrin.gif

Daug jų ten turi mirksiukas.gif

QUOTE(egverb @ 2007 10 10, 14:16)
o kuo jau taip ypatingos tos zirklutes?  blush2.gif

Niekuo tongue.gif Gražus daikčiukas.Šiaip aš tikrai nepirkinėju visokius pribumbasus,bet siuvinėjant į dėžutę nusėsdavo tai manikiūrinės,tai žirklikės iš virtuvės,o dabar bus konkrečiai tam reikalui ax.gif

QUOTE(winia @ 2007 10 10, 14:46)

Siuvinėjimas irgi masinė psichozė bigsmile.gif

Tiesa, o čia jos kainuoja iki 17 lt ax.gif Tik neaišku ar dydis tas pats, nes forma tokia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 10 spalio 2007 - 15:11
O tos žirklutės gerai kerpa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 09, 18:37)

O gal man kas galėtų padėti, reiktu šios schemutės, nes manoji baisiai mažytė doh.gif
user posted image

Ar dar reikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Babyface, kerpa gerai.Jos sunkesnės nei manikiūrinės žirklutės nors dydis panašus, tik pirštam įkišt žiedeliai mažesni. Man pats tas,bet stambesni pirštukai gali ir nepatogiai pasijusti ax.gif
O pakabintos prie durų ant stendo tarp įvairių adatų ir kitokio gėrio.Pirkti vien tam kad kitos turi tikrai neverta biggrin.gif (aš ,pvz., neturiu spec. dėžutės siūliukams laikyt,plastmasiukų jiems vyniot,iš užsienio neužsisakinėju kanvų bei rinkinių - o žirklutės sužavėjo tai ir nusipirkau, va biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 10 spalio 2007 - 15:29
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 10, 16:10)
Siuvinėjimas irgi masinė psichozė  bigsmile.gif

schmoll.gif schmoll.gif cia ne psichoze, sekta siuvinetoju irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 10, 16:10)
Daug jų ten turi  mirksiukas.gif
Niekuo  tongue.gif Gražus daikčiukas.Šiaip aš tikrai nepirkinėju visokius pribumbasus,bet siuvinėjant į dėžutę nusėsdavo tai manikiūrinės,tai žirklikės iš virtuvės,o dabar bus konkrečiai tam reikalui  ax.gif
Siuvinėjimas irgi masinė psichozė  bigsmile.gif

Tiesa, o čia jos kainuoja iki 17 lt  ax.gif Tik neaišku ar dydis tas pats, nes forma tokia pat  mirksiukas.gif

Na čia kaip kam:) man siuvinėjimas - tik vienas iš hobiųsmile.gif
Atsakyti