o kuo jau taip ypatingos tos zirklutes?
Sveikos gal kas turit mazu siuvinejimo schemu ?
QUOTE(egverb @ 2007 10 10, 14:16)
dabar - tai jau masinė psichozė bandos jausmas
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 14:46)
Tikrai
O tokio tipo paveikslų-nuotraukų labai nemėgstu Tiesą sakant net ir tikras nuotraukas nelabai turiu kur kabinti, kaip ir siuvinėtus paveiksliukus
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 13:46)
dar dėl žirklučių Kaune GA jos kainuoja 25 lt, o casa Lanoj 20 lt. jos visiškai vienodos
as irgi maciau, kad GA jos kainuoja 25 lt
QUOTE(babyface @ 2007 10 10, 13:54)
Reiks ir man šiandien nulėkti nusipirkti O jų dar liko? Tikiuosi nespės išpirkti iki vakaro
Daug jų ten turi
QUOTE(egverb @ 2007 10 10, 14:16)
Niekuo Gražus daikčiukas.Šiaip aš tikrai nepirkinėju visokius pribumbasus,bet siuvinėjant į dėžutę nusėsdavo tai manikiūrinės,tai žirklikės iš virtuvės,o dabar bus konkrečiai tam reikalui
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 14:46)
Siuvinėjimas irgi masinė psichozė
Tiesa, o čia jos kainuoja iki 17 lt Tik neaišku ar dydis tas pats, nes forma tokia pat
O tos žirklutės gerai kerpa?
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 09, 18:37)
Ar dar reikia?
Babyface, kerpa gerai.Jos sunkesnės nei manikiūrinės žirklutės nors dydis panašus, tik pirštam įkišt žiedeliai mažesni. Man pats tas,bet stambesni pirštukai gali ir nepatogiai pasijusti
O pakabintos prie durų ant stendo tarp įvairių adatų ir kitokio gėrio.Pirkti vien tam kad kitos turi tikrai neverta (aš ,pvz., neturiu spec. dėžutės siūliukams laikyt,plastmasiukų jiems vyniot,iš užsienio neužsisakinėju kanvų bei rinkinių - o žirklutės sužavėjo tai ir nusipirkau, va )
O pakabintos prie durų ant stendo tarp įvairių adatų ir kitokio gėrio.Pirkti vien tam kad kitos turi tikrai neverta (aš ,pvz., neturiu spec. dėžutės siūliukams laikyt,plastmasiukų jiems vyniot,iš užsienio neužsisakinėju kanvų bei rinkinių - o žirklutės sužavėjo tai ir nusipirkau, va )
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 10, 16:10)
cia ne psichoze, sekta siuvinetoju
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 10, 16:10)
Daug jų ten turi
Niekuo Gražus daikčiukas.Šiaip aš tikrai nepirkinėju visokius pribumbasus,bet siuvinėjant į dėžutę nusėsdavo tai manikiūrinės,tai žirklikės iš virtuvės,o dabar bus konkrečiai tam reikalui
Tiesa, o čia jos kainuoja iki 17 lt Tik neaišku ar dydis tas pats, nes forma tokia pat
Na čia kaip kam:) man siuvinėjimas - tik vienas iš hobių