Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

sveikos barbes devindarbes,
gal kuri nors turit liniuociu schemute? nezinau kaip jos vadinamos siuvinetoju terminais ax.gif bet cia tos kur ugiui matuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 10 10, 08:55)
sveikos barbes devindarbes,
gal kuri nors turit liniuociu schemute? nezinau kaip jos vadinamos siuvinetoju terminais  ax.gif  bet cia tos kur ugiui matuoti  mirksiukas.gif
Pažiūrėk - tai viena iš jų (ten yra jų daugiau...)
http://picasaweb.goo...e/MedidorPalhaO
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 09, 22:40)
as ir laukiau, kada Winia pasisakys. Man ypac patiko jos postas apie zirklutes, na tada ana ir isidemejau labiausiai.  lotuliukas.gif

Ir nesiuvinekite drambliu tokiu dideliu ant svarstyliu, nes visai anie ne linksmi. Buvau kaip tas dramblys, tai visai nebuvo linksma.  blush2.gif  4u.gif

hihihi.gif hihihi.gif Winia pagavus gerą bangą sėdi sau patenkinta ir krizena, ir nė neketina tvarkos daryti triniti.gif
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2007 10 10, 08:44)
Kaip Jums toks darbelis (Angelina Jolie):
http://lh4.google.co...160-c/ANGIE.jpg[/img][/url]
Nevystančios gėlės...

Baisus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 10 spalio 2007 - 08:13
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 09:13)

Papildyta:
Baisus.

hihihi.gif
Jau ketinau rašyt, kad ta Angelina Jolie - taip sau idėja, bet, aišku, galima pasakyt ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 09, 20:59)
blink.gif koks čiki lotuliukas.gif , mane primena blush2.gif
drambliukas

Užėjau į tavo albumą- nu nepyk, panašumų neradau schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 09, 22:23)
Žiūriu, per vakarą smagių diskusijų apturėjot  biggrin.gif Winia nebespėjo pasisakyt,  Liūdnutė su Reska pralenkė  hihihi.gif Šaunuolės  thumbup.gif

Winia, kitą kart tau leisim pasireikšti pirmai, tau griežčiau gaunasi mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(toli @ 2007 10 09, 23:13)
jauciu, kad siuvinetojoms reikia savo temos DIETU IR SPORTO skyrelyje.  4u.gif

Jau reiktų ir man verysad.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 10, 10:12)
hihihi.gif
Jau ketinau rašyt, kad ta Angelina Jolie - taip sau idėja, bet, aišku, galima pasakyt ir taip  biggrin.gif

Man tai jau senai jis patiko (kol nežinojau kad čia Jolie). O čia tikrai ji? Winia, man jis (paveikslėlis) gražus didis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 10, 10:35)
Užėjau į tavo albumą- nu nepyk, panašumų neradau  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif nu dabar biški pasitaisiau, bet mes vidum vistiek panašūs su mažuliuku drambliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 10, 10:35)

Man tai jau senai jis patiko (kol nežinojau kad čia Jolie). O čia tikrai ji? Winia, man jis (paveikslėlis) gražus  didis.gif  liezuvis.gif

A. Jolie man graži ir šiaip žavinga moteris, bet tokie paveikslai man negražu smile.gif Nu bet kam gražu, tas ir siuvinėja, nematau jokių čia problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 10, 10:53)
A. Jolie man graži ir šiaip žavinga moteris.

Aš net filmų, kuriuose ji vaidina negaliu žiūrėti. Psichiškai veikia jos kologenu perpūstos lūpos ir klaiki vaidyba gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif devil.gif devil.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 10 10, 10:28)
Aš net filmų, kuriuose ji vaidina negaliu žiūrėti. Psichiškai veikia jos kologenu perpūstos lūpos ir klaiki vaidyba  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  devil.gif  devil.gif

na man ir A. Jolie lūpos brrr, na o bet tačiau aš jos nepažįstu, tai nieko apie ją kaip žmogų negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Šiandien ėjau pro Žardės IKI (Klaipėda), tai kojos užnešė į rankdarbių skyrelį,o ten gervės formos žirklutės 16,98 lt. kainuoja (kur nuotraukytę buvo įdėjęs kažkas). Pasakysit,kad genama bandos jausmo nusipirkau blush2.gif nu bet tokios fainutės, mažutės-neatsilaikiau ir pasidovanojau sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 10 spalio 2007 - 12:19
pasiskaitinejau, perzejau imesta nuoroda kazkurios ir net aiktelejau is laimes...bet pasirodo vel per anksti doh.gif mama man zyzia jau metai laiko kad jai labai reikia paskutines vakarienes issiuvineto paveikslo...cia kaip tik radau labai tinkama, bet... doh.gif neiskaitoma schema verysad.gif o gal pas kazkuria kompiuteryje rodo gerai? man atsispausdinus (jau isdidinus kiek leidzia) nieko nesimato, isplaukusi schema... verysad.gif
aisku tai nera skubu nes darbu turiu iki soties, bet manau galeciau priglausti i pradetu ir siuvinejamu darbo kompanija blush2.gif
http://picasaweb.goo...timaCenaVervaco
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 10, 14:18)
Sveikutės. Šiandien ėjau pro Žardės IKI (Klaipėda), tai kojos užnešė į rankdarbių skyrelį,o ten gervės formos žirklutės 16,98 lt. kainuoja (kur nuotraukytę buvo įdėjęs kažkas). Pasakysit,kad genama bandos jausmo nusipirkau  blush2.gif nu bet tokios fainutės, mažutės-neatsilaikiau ir pasidovanojau sau  biggrin.gif

Reiks ir man šiandien nulėkti nusipirkti bigsmile.gif O jų dar liko? biggrin.gif Tikiuosi nespės išpirkti iki vakaro biggrin.gif
Atsakyti