Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 09, 22:13)
o man tai vaisingas: išsisaugojau nemažai schemučių iš tavo nuorodų. Ačiū. 4u.gif

thumbup.gif super puper, kad pasitarnavau.
O aš savo besmegenio taip ir neradau, vadinasi nelemta, tiek to irnesakyk.gif kalnai kitų schemų yra ax.gif
Labanaktukas, eikit ir jūs akių pailsint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 spalio 2007 - 21:27
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 09, 17:10)
Mano darbeliai mažiesiams blush2.gif

labai mieli wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 09, 19:59)
blink.gif koks čiki lotuliukas.gif , mane primena blush2.gif
drambliukas
landau po schemas, gal ko kam reik g.gif  lotuliukas.gif

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 09, 22:23)
Žiūriu, per vakarą smagių diskusijų apturėjot  biggrin.gif Winia nebespėjo pasisakyt,  Liūdnutė su Reska pralenkė  hihihi.gif Šaunuolės  thumbup.gif
Šitą esu išsiuvinėjusi savo sūnui  wub.gif

Toli - gaila, kad užkibai su siuntinuku  blink.gif Žiūrinėjau aš irgi tą saitą, bet neradau nieko man patinkančio... Pasidžiauk, kai gausi visą tą gėrį  rolleyes.gif

as ir laukiau, kada Winia pasisakys. Man ypac patiko jos postas apie zirklutes, na tada ana ir isidemejau labiausiai. lotuliukas.gif

del siuntinuko, tai tikrai nuosirdziai abidna del skupalu tokiu, na bet tuoj sugalvosiu, kur ta siuntini nukreipti, kad savo buvusioj darbovieteje nereiktu ieskoti, nors ir pastai uzknisa, nes sitam mano minetam website jie yra nol gerieciai, siuncia tik registruotu, o registruotas reiskia, kad kai pastininkas ateina, as-darbe... smile.gif

Ir nesiuvinekite drambliu tokiu dideliu ant svarstyliu, nes visai anie ne linksmi. Buvau kaip tas dramblys, tai visai nebuvo linksma. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
paukščiuk, ir aš į tą dramblį panaši blush2.gif
Atsakyti
jauciu, kad siuvinetojoms reikia savo temos DIETU IR SPORTO skyrelyje. 4u.gif
Atsakyti

Ačiū visoms už atsakymus, kaip įkelt paveikslėlį. jei jau jūs tokios mielos ir fainos rolleyes.gif gal galėtumėte parodyti kaip atrodo magnetukas adatoms (žiūrint siuvinėtojos lobius pasimečiau), norėjau šiandien nusipirk GA, bet nebuvo verysad.gif . Pasiūlė užsisakyt iš katalogo, o aš ir ten neradau doh.gif
Atsakyti
kiek daug gražių darbelių thumbup.gif
seksimeske, Loretoidas, Rasaka, paukščiukas šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 09, 23:31)
Ačiū visoms už atsakymus, kaip įkelt paveikslėlį. jei jau jūs tokios mielos ir fainos  rolleyes.gif gal galėtumėte parodyti kaip atrodo magnetukas adatoms (žiūrint siuvinėtojos lobius pasimečiau), norėjau šiandien nusipirk GA, bet nebuvo  verysad.gif . Pasiūlė užsisakyt iš katalogo, o aš ir ten neradau  doh.gif

Prieš porą ar tris dienas Idun rodėsi savo siuvinėjimo reikmenis. Būtent jos puslapy internete ir rastum tą magentuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Magnetukai: http://www.123stitch...dleMinders.html

As tai toki turiu: user posted image

Dar cia labai grazios pagalveles adatoms: http://craftersmarke.../pincuspew.html
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 09, 23:13)
jauciu, kad siuvinetojoms reikia savo temos DIETU IR SPORTO skyrelyje.  4u.gif

blush2.gif būtų neblogai, bet siuvinėt laiko nebebus, tai iš geriausių renkamės geriausią ir liekam šioj temoj mirksiukas.gif

QUOTE(Matelyk @ 2007 10 10, 00:14)
kiek daug gražių darbelių  thumbup.gif
seksimeske, Loretoidas, Rasaka, paukščiukas šaunuolės  thumbup.gif

Ačiū wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Kaip Jums toks darbelis (Angelina Jolie):
user posted image

Nevystančios gėlės...
Atsakyti
sveikos,

radau pas vieną forumietę... gal ji pati atsilieps, gal kuri kita turit šitą shemą wub.gif

user posted image

parašykit į až blush2.gif
Atsakyti