Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rasaka @ 2007 10 09, 13:22)
Bandau kelti savo kūrinį pagal Egverb rekomendacijas  biggrin.gif
http://public.fotki....s/imgp5864.html

ooooooooooooo thumbup.gif
Atsakyti
Rasaka,
kokie mieli gyvūnėliai wub.gif ,
šaunus darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaka @ 2007 10 09, 13:22)
Bandau kelti savo kūrinį pagal Egverb rekomendacijas  biggrin.gif http://public.fotki....s/imgp5864.html
blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif wub.gif

Laukiant žiemos. Nevystančios gėlės...
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 09, 10:08)
Labas rytas visoms 4u.gif Šiandien ilgai miegojau, nes naktį siuvinėjau, norėjau pabaigti dar Velykoms planuotą (deja deja), ilgai užmestą "Fermą" ax.gif

QUOTE(Rasaka @ 2007 10 09, 12:22)
Bandau kelti savo kūrinį pagal Egverb rekomendacijas  biggrin.gif
http://public.fotki....s/imgp5864.html

thumbup.gif gažūs darbeliai, mieli 4u.gif

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 10:37)

nu bet tu ir darbuojies doh.gif čia vieną rodai, čia jau žiūrėk dar vienas bigsmile.gif darbštuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 09 spalio 2007 - 15:24
Rasaka, Loretoidai - puikūs darbeliai, šaunuolės clap.gif

Loretoidai - tavo nuotraukos, kaip visada, puikios thumbup.gif Tu gal kokia fotografė profesionalė? smile.gif Ir iš kur gavai tą senovinę spausdinimo mašinėlę?.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 09, 16:31)
Rasaka, Loretoidai - puikūs darbeliai, šaunuolės  clap.gif

Loretoidai - tavo nuotraukos, kaip visada, puikios  thumbup.gif Tu gal kokia fotografė profesionalė? smile.gif Ir iš kur gavai tą senovinę spausdinimo mašinėlę?....  ax.gif

Loretoidas tikra šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir daugiau antikvarinių daiktų, ne tik mašinėlę pastebėjau.
Beje nuotraukos tikrai tokios su polėkiu. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mane "reketuoja" kad parduociau nuotaka, kokia kaina prasyt?nenoriu per daug uzsisaukt tai minimalia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 09, 16:31)
Rasaka, Loretoidai - puikūs darbeliai, šaunuolės  clap.gif

Loretoidai - tavo nuotraukos, kaip visada, puikios  thumbup.gif Tu gal kokia fotografė profesionalė? smile.gif Ir iš kur gavai tą senovinę spausdinimo mašinėlę?....  ax.gif

Ačiū už pagyras blush2.gif Ne profesionalė ir fotografuoju dabar ne fotoaparatu, o "Nokia" ax.gif O mašinėlė - mano šeštadienis pirkinys Kaune (ir ne vienintelis) ax.gif

QUOTE(GUTYTE1 @ 2007 10 09, 16:38)
Loretoidas tikra šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O ir daugiau antikvarinių daiktų, ne tik mašinėlę pastebėjau.
Beje nuotraukos tikrai tokios su polėkiu. thumbup.gif  wub.gif

Aha, labai mėgstu viską kas laiko nutrinta ir patikrinta biggrin.gif
Jei turit kokių nereikalingų senienų, galit siūlyt man mirksiukas.gif
Papildyta:
liudnute,
Tai ir susiskaičiuok minimalią: kiek kainavo kanva, siūlai, rėminimas ir siuvinėjimo laikas (čia jau kiek skaičiuosi už valandą - Tavo reikalas) biggrin.gif
Atsakyti
Loretoidas darbai ir jų pateikimas kaip visada nuostabus wub.gif
Rasaka thumbup.gif
seksimeske thumbup.gif
Mano darbeliai mažiesiams blush2.gif
Dovanosiu gimtadieniui
user posted image
Siuvinėtas pagal užsakymą
user posted image
Atsakyti
Mergaites gal galit man ideti nuorodu su metrikais,labai prasau,reikia labiau berniukui,nedideliu gabaritu.
Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2007 10 09, 18:15)
Mergaites gal galit man ideti nuorodu su metrikais,labai prasau,reikia labiau berniukui,nedideliu gabaritu.
Aciu is anksto

laba diena
ir man mergaites reiktetu nedideliu vaikisku schemuciu. su vaikiskais motyvais, arba metriku pvz mergaitem biggrin.gif
ir apskritai gal galit imest kokiu internetiniu nuorodu su schemomis? tuoj baigsiu magistrini noriu pradet siuvinwet ka nors. o zurnalu ner pirkti doh.gif nu betnt jau as nerandu su siuvinejimu. tai gal jus ka patarsit?aciuks
aviva ir tu jau ruosi savo dovanele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistuliukas: 09 spalio 2007 - 17:35
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 09:12)
jei vis dar reik metriku tai cia nemazai, gal kas tiks mirksiukas.gif  http://picasaweb.goo...ruggeri/BBYNIOS

Buvo netaip senai dėta nuoroda, gal kas tiks 4u.gif
O gal man kas galėtų padėti, reiktu šios schemutės, nes manoji baisiai mažytė doh.gif
user posted image
Atsakyti