Labutis, sakykit ar tik man siuvinėjimo forumas neveikia ar ir jums?
Dėl kol kas neaiškių priežasčių forumas neveikia. Deja, bet teks palaukti visą dieną, jei nesusitvarkys pats, nes turiu daug darbo. Būkit kantrios
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 08, 22:44)
P.S. kaip jums pavyksta įkelti paveikslėlį, o ne nuorodą. Žinau, kad kažkada jau paie tai rašyta, bet man vis tiek nesigauna .
Labanakt
Labanakt
Iš public.fotki.com neišeina įkelti. Bei jei susikrautum nuotraukas į photobucket.com ar imageshack.us (ar kokį kitą puslapį gal kas parekomenduos), tada pavyktų
Galima dar kelt į picoodle.com, į keep4u.ru...
Pasirodau jau ireminta http://s231.photobuc...=Picture003.jpg
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 09:40)
Gražu
QUOTE(saliuky @ 2007 10 09, 08:13)
Labutis, sakykit ar tik man siuvinėjimo forumas neveikia ar ir jums?
Saliuky, nenori dar manęs matyti?
Labai laukiu
Seksimeske, gražu
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 09:40)
labai nekokybiška nuotrauka, sunku net pasakyt ar gražiai įrėminta, kai kur atrodo kad medžiaga suglamžyta, bet atidžiau pažiūrėjus tai tik prasta nuotrauka... būtų gerai pamatyti geresnę nuotrauką, nes dabar tikrai neatsiskleidžia visas darbo grožis
is fotki.com puslapio galima ikelt paveiksliuka
as tai darau taip, pradzioj susimazinu nuotrauka su Mcrosoft Office Picture Manager iki Web - small dydzio, tada isikeliu i fotki.com savo puslapi, tada darau share photo, paskui spaudziu "HotLink this image", ir nukopijuoju is "BBCODE photo for forums:" paveiksliuko nuoroda ir ikeliu i zinutes langa. visas darbas
as tai darau taip, pradzioj susimazinu nuotrauka su Mcrosoft Office Picture Manager iki Web - small dydzio, tada isikeliu i fotki.com savo puslapi, tada darau share photo, paskui spaudziu "HotLink this image", ir nukopijuoju is "BBCODE photo for forums:" paveiksliuko nuoroda ir ikeliu i zinutes langa. visas darbas
privetikas
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 08:40)
Oh tas mano darbinis kompas , kaip visada - jokių nuotraukų, jokių paveikslėlių