Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Labutis, sakykit ar tik man siuvinėjimo forumas neveikia ar ir jums?
Atsakyti
Dėl kol kas neaiškių priežasčių forumas neveikia. Deja, bet teks palaukti visą dieną, jei nesusitvarkys pats, nes turiu daug darbo. Būkit kantrios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 08, 22:44)
P.S. kaip jums pavyksta įkelti paveikslėlį, o ne nuorodą. Žinau, kad kažkada jau paie tai rašyta, bet man vis tiek nesigauna  blush2.gif .
Labanakt

Iš public.fotki.com neišeina įkelti. Bei jei susikrautum nuotraukas į photobucket.com ar imageshack.us (ar kokį kitą puslapį gal kas parekomenduos), tada pavyktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima dar kelt į picoodle.com, į keep4u.ru...
Atsakyti
Pasirodau jau ireminta http://s231.photobuc...=Picture003.jpg
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 09:40)
Gražu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 09, 08:13)
Labutis, sakykit ar tik man siuvinėjimo forumas neveikia ar ir jums?

verysad.gif

Saliuky, nenori dar manęs matyti? mirksiukas.gif
Labai laukiu mirksiukas.gif

Seksimeske, gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 09 spalio 2007 - 08:50
QUOTE(ruci @ 2007 10 09, 08:47)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 09:40)

labai nekokybiška nuotrauka, sunku net pasakyt ar gražiai įrėminta, kai kur atrodo kad medžiaga suglamžyta, bet atidžiau pažiūrėjus tai tik prasta nuotrauka... būtų gerai pamatyti geresnę nuotrauką, nes dabar tikrai neatsiskleidžia visas darbo grožis unsure.gif
Atsakyti
is fotki.com puslapio galima ikelt paveiksliuka biggrin.gif
as tai darau taip, pradzioj susimazinu nuotrauka su Mcrosoft Office Picture Manager iki Web - small dydzio, tada isikeliu i fotki.com savo puslapi, tada darau share photo, paskui spaudziu "HotLink this image", ir nukopijuoju is "BBCODE photo for forums:" paveiksliuko nuoroda ir ikeliu i zinutes langa. visas darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 09, 08:40)

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Oh tas mano darbinis kompas verysad.gif , kaip visada - jokių nuotraukų, jokių paveikslėlių cool.gif verysad.gif
Atsakyti