Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rasaka @ 2007 10 08, 17:02)
Norėčiau ir aš įsisjungti į jūsų gausų būrį 4u.gif

Sveika prisijungus prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 08, 17:04)
O kodėl tu galvoji, kad mano dūšia uždara? m?  mirksiukas.gif

Man ir čia nei viena neatrodo bloga, visos atrodo geros:) tik kai kurios žioplos:))

Ne uždara dūšia... Veikiau tau tiktų apibūdinimas "stay sceptical" smile.gif Kartais tai laaabai praverčia, nes ne visi žmonės ant svieto pasiruošę būti nuoširdūs.
Na bet čia aš poster_offtopic.gif (pasisakiau pati, kad kas neprikibtų smile.gif )
Atsakyti
O man atrodo, kad kantrybe merginos isnaudoja siuvinejimui, tai yra issiuvineja, o paskui ir nebelieka kitam, pvz. ieskojimui. biggrin.gif

O tam Thomas Kinkade'ui man atrodo laaabai daug kantrybes reikia. As tiek neturiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaka @ 2007 10 08, 16:02)

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaka @ 2007 10 08, 17:02)

Neseniai išsiuvinėjau paveiksliuką (nufotografuosiu ir įkelsiu greitu laiku) bei dabar renkuosi naują. Labai patinka Thomas Kinkade http://strykova-p.narod.ru/indexp.html gamtos vaizdai, bet labai jau sudėtingi atrodo g.gif . Gal kas esate siuvinėję kurį nors jo paveiksliuką ir pasidalintumėte patirtimi kaip sekėsi?

sveikutė 4u.gif

nu bet tu ir grožių užrodei wub.gif wub.gif pasaka, bet darbelio, spalvų doh.gif
kasnors pridėkit man dar 24val prie paros, arba dar dvi rankas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 08, 17:16)
O man atrodo, kad kantrybe merginos isnaudoja siuvinejimui, tai yra issiuvineja, o paskui ir nebelieka kitam, pvz. ieskojimui.  biggrin.gif 

O tam Thomas Kinkade'ui man atrodo laaabai daug kantrybes reikia. As tiek neturiu.  blush2.gif

bet rezultatas koks biggrin.gif nepamenu ar Kinkade ar kito autoriaus darbao būna tapyti, t.y. ne viską reikia siuvinėt, o tik kai ką.. na jei rinkinys originalus...
bet gal aš čia kažką maišau.. einu net pažiūrinėsiu...
Atsakyti
As cia ankstesniam puslapyje buvau nuorodo idejusi su jo rinkiniais. Tai jo, ten tik dali reikia uzsiuvineti. Gal reikia pabandyti papirkti ir paziureti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 08, 18:16)
As cia ankstesniam puslapyje buvau nuorodo idejusi su jo rinkiniais. Tai jo, ten tik dali reikia uzsiuvineti. Gal reikia pabandyti papirkti ir paziureti.  tongue.gif

tada esu mačius tokį rinkinuką smile.gif viena siuvinėtoja buvo užsisakius smile.gif gražu cool.gif
Atsakyti
visos esat laukiamos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(toli @ 2007 10 08, 16:19)
Winia, tau labai tinka tav avataras prie tavo postu.  thumbup.gif

As tai noriu is to crafters puslapio ka nors is situ rinkiniu uzsisakyti: http://craftersmarke...kitdmordes.html. Tik be uzrasu, bo biski jie man bobutiski. Tik va, keiciasi adresas, o velnias zino, kiek laiko jie is Amerikes siuntini man siustu.

As dar norejau paklausti, ar esate kada toki veja bandziusios siuvineti? http://craftersmarke...tthomkin27.html Cia, kaip suprantu, jau atspausdinta, tik reikia ant virsaus pasiuvineti. Zinau, turejom cia nesenai diskusija apie apipaisaliotus tinklus, bet cia sita as kitaip isivaizduoju, bo Lt kazka panasaus maciau. blush2.gif

man tai silpna palieka kai pamatau tokius grozius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 08 spalio 2007 - 17:53
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 08, 18:53)
man tai silpna palieka kai pamatau tokius grozius  biggrin.gif

Dar gyva? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 08, 19:35)

na dar judu po truputi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Kiek grožybių prisiuvinėjot, o kiek jau priplepėjot lotuliukas.gif , o ėl žioplumo, tai man atrodo jos nepiktybiškai, kai skiatai aug ti pairšti kokia ten informacija buvo pateikta (čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif )

P.S. kaip jums pavyksta įkelti paveikslėlį, o ne nuorodą. Žinau, kad kažkada jau paie tai rašyta, bet man vis tiek nesigauna blush2.gif .

Labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 08 spalio 2007 - 22:07