Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 13:08)
man blondinei paaiskinkit gal galima atsiskaityt jau gavus prekes(pvz atsiimant)?, uzsakytas internetu, nes kazkaip kortele internetu man labai nepatikima ax.gif

Kam taip save nuvertini? mirksiukas.gif
Nemanau, kad tai įmanoma smile.gif

nelabai suprantu, kame tas nepatikimumas perkant rimtose parduotuvėse:)
Aš nuolat knygas perku amazonėj - ir Britanijoj, ir USA. Iš Sew&and so irgi ne kartą pirkau, nieko nėra blogo atsitikę. Ir, beje, moku Mastercardu, o ne Visa Virtuon. Pinigų ten visada būna gerokai daugiau nei reikia pirkimui.

Taip jau labai bijant galima banke užsisakyti Visa Virtuon ir pervesti tik tiek pinigų, kiek reikia pirkiniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 08 spalio 2007 - 12:20
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 12:08)
man blondinei paaiskinkit gal galima atsiskaityt jau gavus prekes(pvz atsiimant)?, uzsakytas internetu, nes kazkaip kortele internetu man labai nepatikima ax.gif

Taigi pora žinučių anksčiau jau atsakė - ne, negalima. Nes nesiųs gi užsienio parduotuvė galas žino kur neapmokėtas prekes.

O jei jau taip nepatikima atrodo, tai pasidaryk kad ir visa virtuon, pervesk ten tik tiek pinigų, kiek reiks atsiskaitant - ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 08, 13:17)
Kam taip save nuvertini?  mirksiukas.gif
Nemanau, kad tai įmanoma smile.gif

nelabai suprantu, kame tas nepatikimumas perkant rimtose parduotuvėse:)
Aš nuolat knygas perku amazonėj - ir Britanijoj, ir USA. Iš Sew&and so irgi ne kartą pirkau, nieko nėra blogo atsitikę. Ir, beje, moku Mastercardu, o ne Visa Virtuon. Pinigų ten visada būna gerokai daugiau nei reikia pirkimui.

Taip jau labai bijant galima banke užsisakyti Visa Virtuon ir pervesti tik tiek pinigų, kiek reikia pirkiniui.

aaaaisku smile.gif kai pripranti tai paprasta, pirma kart biski baisoka
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 08, 11:02)
gal kas turit balerinu ar zinot kur ju rast internete, kaip tycia nerandu. man reiks vienai mergytei gimtadienio proga issiuvinet smile.gif
Aš tai va tokias turiu: http://picasaweb.goo...rucipo/Balerina
Atsakyti
aciu uz nuorodas (cia del balerinos), tikrai radau reikalinga balerina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 07, 14:05)
user posted image
Rodausi su savo fuksijom smile.gif vienas žiedas jau yra

Nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif

Agnute, gal gali man sia schemute permestui i e-maila: virgoze@gmail.com

Buciau labai labai dekinga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galit patart is kokios internetines parduotuves pirkt siuvinejimui kryzeliu reikalingas priemones? g.gif
Atsakyti
norejau paklaust, ar esate kuri pirkusi is sio puslapio:
http://craftersmarket.stores.yahoo.net
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 08, 14:57)
gal galit patart is kokios internetines parduotuves pirkt siuvinejimui kryzeliu reikalingas priemones?  g.gif

QUOTE(toli @ 2007 10 04, 22:00)
Du kartus pirkau is Amerikes, is 123stitch.com Pirma karta atsiunte per savaite, antra per savaite su trupuciu. As is ten pirkau ir Q-snap remeli, ir Thread Heaven siulu kondicionieriu, ir rinkiniu ir rinkinuku, bo pati susipirkineti tingiu. Man jie patinka, kad verte ant voko mazesne kazkodel uzraso. Va paskutinio siuntinuko verte buvo apie 40 zalio, o anie parase 23. Labai gerai, jokie mokesciai neprisikabino. ai, dar jie ten viskokio velnio turi pusgaminiu: pakabuku, ranksluostuku, puodeliu ir t.t ant kuriu siuvineti galima. atsisiunciau as prijuoste-issiuvinesiu ka nors smagaus, bus miela dovana gaminti megstanciam teciui. Dabar bandysiu uzsisakyti is sito http://craftersmarket.net/, bo labai vienas rinkinukas patinka.
Ai, dar nesenai ziurejau, kad yra ispardavimas dar vienoje amerikietiskoje pardeje http://www.stitchingbitsandbobs.com/
Is anglisko sewandso irgi pirkau du kartus, tai grazu viskas, greitai atsiunte, bet biski kainos kandziojasi lyginant su amerikietiskais.
O siaip biski turiu liga-man labiau patinka pirkti ir planuoti, nei siuvineti.

aciu labai uz toki issamu ir man labai naudinga atsakyma

Papildyta:
gal kas zinot nuoroda kaip rast dimension spalvu palete?

Egle, čia tavo klausimas ir labai išsamus atsakymas į jįsmile.gif Negi viskas pasimiršta per dvi dienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 08 spalio 2007 - 14:16
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ir vel ieskau biggrin.gif , dabar meskiuko cia is " Heritage serijos "Charlie"
user posted image user posted image
nes paaiskejo, kad kur issiuvinejau mini metrika su meskiukiu Charlie, tai teveliams labai patiko (jie turi vaikucio patalyne su panasiais meskuciais), todel nusprendziau kad reiks daugiau tokiu meskiu issiuvinet, gales vaiko kambari papuost smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
na va kaip ir žadėjau, mano informacija pasitvirtino thumbup.gif žirklutės kainuoja 19,95 Lt va tokios:

user posted image
Atsakyti