gal kas turit balerinu ar zinot kur ju rast internete, kaip tycia nerandu. man reiks vienai mergytei gimtadienio proga issiuvinet
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 09:12)
jei vis dar reik metriku tai cia nemazai, gal kas tiks http://picasaweb.goo...ruggeri/BBYNIOS
mergaites kaip ziurit nuorodas? cia yra balerinu ar netinka?
i gala puslapiuko
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 10:06)
man kitokiu reikia as ieskau kur yra balerinos isdetytos ratu, o viduryje parasytas vardas ir metai
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 11:00)
kazkaip bijau rizikuot pirkt internetu, nes buvom vaikui beisbolo kepuriuka firmini subaru uzsake uz 100lt tai taip nagus grauzem, vaik kepure bet didesne nei suaugusiu(gal anglijoj kopustai vietoj galvu) bet vaikas bele buvo patenkintas
Esu pirkusi internetu daug kartų, tame tarpe ir rūbus sau, nėkart neteko nusivilti pačiais daiktais, tik vieną kartą išsižiojau, kiek mokesčių man nuobliavo už prekes iš US. Man patinka pirkti internetu, nes paskui lauki tų daiktų kaip kalėdinių dovanų
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 08, 11:18)
Esu pirkusi internetu daug kartų, tame tarpe ir rūbus sau, nėkart neteko nusivilti pačiais daiktais, tik vieną kartą išsižiojau, kiek mokesčių man nuobliavo už prekes iš US. Man patinka pirkti internetu, nes paskui lauki tų daiktų kaip kalėdinių dovanų
kiek mokesciu paskaiciuoja is US uz parsiuntima?
QUOTE(liudnute @ 2007 10 08, 11:24)
kiek mokesciu paskaiciuoja is US uz parsiuntima?
Na turbūt priklauso, ką, iš kokio saito ir per ką siuntiesi. Man kartą siuntė rūbus per UPS kompaniją. Atėjo per kelias dienas, bet už tai shippingas buvo l. brangus, dar susimokėjau 15 proc. muitą plius 18 proc. importo PVM. Tai kaina padidėjo daugiau nei trečdaliu
O kas dėl paties siuntimo mokesčio (shipping fee), tai jis labai jau indvidualus, negali apibendrinti. Esu mokėjusi nuo 5 iki 25 USD...
GELBĖKIT siūlų konvertavimo lentelę pražiūrėjau kokius 11 kartų, verčiu kodus iš anchor į DMC. Radau beveik visus, tik va šitų ne:
anchor 121, 311, 366, 869, 892. Gal kas turit šitų kodukų konvetavimą į DMC
AČIŪ
AČIŪ
Mane nervuoja Anglijos pastininkai, kad jie streikuoja-uzsakiau dovana is Anglijos pries menesi, o dar pati esu Airijoje, tai ranka paduoti, o dabar laukiu laukiu laukiu. Man irgi patinka laukti, bet ne kai terminai arteja dovanos dovanojimo.
O del pristatymo kainu, tai jo, kiekvienam puslapy savaip. As turiu itarimu, kad sewandso dar ir uz kortele kazkiek nusirezia kaip avialinijos.
Dar cia kazkas klause, ar galima paste atsiskaityti kortele, tai tikrai ne, nes jie iskart kai uzsisakineja kortele tikrina, ir uzsakyma priima, tik jei viskas gerai-teisingos galiojomo datos, kortos nr ir t.t.
O del pristatymo kainu, tai jo, kiekvienam puslapy savaip. As turiu itarimu, kad sewandso dar ir uz kortele kazkiek nusirezia kaip avialinijos.
Dar cia kazkas klause, ar galima paste atsiskaityti kortele, tai tikrai ne, nes jie iskart kai uzsisakineja kortele tikrina, ir uzsakyma priima, tik jei viskas gerai-teisingos galiojomo datos, kortos nr ir t.t.
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 08, 11:55)
GELBĖKIT siūlų konvertavimo lentelę pražiūrėjau kokius 11 kartų, verčiu kodus iš anchor į DMC. Radau beveik visus, tik va šitų ne:
AČIŪ
AČIŪ
Va čia įeik:
http://www.haftypols...hread_converter
Įrašai kodą ir pasirenki vietoj DMC Anchor (su rodiklyte šone) ir tau parodys visų firmų atitikmenis
Labukas visom, darbeliai kaip visada puikūs
Va užklydau į siuvinėjimo parduotuvę pas mus ir radau pakabukų pirkti, ten ir adata, siūlai, schemutė ir medžiagytė, na žodžiu viskas ko reik. Kaina beveik 12lt ar GA ir tokia pat? Galvoju ar apsimoka pirkti paveiksliukų ir visokių pasirinkti buvo
Va užklydau į siuvinėjimo parduotuvę pas mus ir radau pakabukų pirkti, ten ir adata, siūlai, schemutė ir medžiagytė, na žodžiu viskas ko reik. Kaina beveik 12lt ar GA ir tokia pat? Galvoju ar apsimoka pirkti paveiksliukų ir visokių pasirinkti buvo
QUOTE(Reska @ 2007 10 08, 11:11)
Va čia įeik:
Įrašai kodą ir pasirenki vietoj DMC Anchor (su rodiklyte šone) ir tau parodys visų firmų atitikmenis
AČIŪ vieno vistiek nedavė o pabandžiau iš jau rastų įvesti, tai kai kuriuos kitokius kodus išmeta nei aš radau
jau greit lėksiu į pardę tų žirklučių žiūrėt
man blondinei paaiskinkit gal galima atsiskaityt jau gavus prekes(pvz atsiimant)?, uzsakytas internetu, nes kazkaip kortele internetu man labai nepatikima