Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Isdykusi_kirmelyte @ 2007 10 07, 23:11)
egverb koks nuostabus grozis..ypatingai tas suniukas ir meskutis (metrikas)

as pati viena metrika issiuvinejus padovanojau, tai tetukas tos mazyles labai apsidziauge, ir buvo be galo nustebintas smile.gif o kaip jaunoji mamyte regavo nezinau, nes dovana perdaviau per tetuka, bet tikiuosi kad ir jai patiko smile.gif blush2.gif

tuos paveiksliukus dovanojai vienai pazistamai, jai jie labai patiko ir man dekojo ir dekojo uz tokia nusotabia dovana. labai malonu, kai zmogus ivertina tavo padaryta darba mirksiukas.gif
labai malonu girdet, kad tau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

pagaliau, ismokau ikelt nuotraukas i foruma thumbup.gif
Atsakyti
Man kaip meškučių fanei jau koks meškutis gražus wub.gif Ir šuo labai stilingas biggrin.gif Tik man norėtųsi, kad rėmas būtų šiek tiek toliau nuo motyvo, bent jau paveikslėlyje su meškučiu g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

egverb mieli darbeliai, vakar jau apžiūrėjau 4u.gif o tu juos pati rėminai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 08 spalio 2007 - 07:29
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 08, 07:29)
labas rytas  4u.gif

egverb mieli darbeliai, vakar jau apžiūrėjau  4u.gif  o tu juos pati rėminai?  bigsmile.gif

taip reminau pati smile.gif
siandien pradesiu siuvinet user posted image
tai jau si paveiksla nesiu remint i reminimo centra smile.gif
Papildyta:
sis paveikslas bus dovana mano vyriukui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 08, 07:37)
siandien pradesiu siuvinet...
tai jau si paveiksla nesiu remint i reminimo centra smile.gif
sis paveikslas bus dovana mano vyriukui  blush2.gif

sėkmės darbuojantis 4u.gif lauksim rezultato thumbup.gif

p.s.: o aš, kaip ir žadėjau, važiuosiu šiandien išsiaiškint dėl tų žirklučių ax.gif ti va su dukriuku nežinau, ką daryt, kai toks oras bjaurus doh.gif nu reik kažką galvot, gal dar pasitaisys g.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 08, 08:42)
sėkmės darbuojantis  4u.gif  lauksim rezultato  thumbup.gif

p.s.: o aš, kaip ir žadėjau, važiuosiu šiandien išsiaiškint dėl tų žirklučių  ax.gif  ti va su dukriuku nežinau, ką daryt, kai toks oras bjaurus  doh.gif  nu reik kažką galvot, gal dar pasitaisys  g.gif

Oras tikrai doh.gif Betgi į parduotuvę galima paskambinti mirksiukas.gif Ir niekur nereikės dukriuko tempti tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 08, 08:00)
Oras tikrai  doh.gif Betgi į parduotuvę galima paskambinti  mirksiukas.gif Ir niekur nereikės dukriuko tempti tada smile.gif

o aš pati labai noriu pamatyt ir savo akim įsitikint blush2.gif apsiskelbiau čia, tai nepatogu bus, jei susipainiojau blush2.gif nu tokia jau esu doh.gif prie progos ir siūliukų dar vienam darbeliui nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
jei vis dar reik metriku tai cia nemazai, gal kas tiks mirksiukas.gif http://picasaweb.goo...ruggeri/BBYNIOS
Atsakyti
...Pasiguosiu... ax.gif Vakar ilgai neėmė miegas, tai nuėjau į sewandso.com pasižvalgyti. Besižvalgydama nejučia prisikroviau krepšį visokių gerų dalykų ir išleidau krūvą pinigų doh.gif Dabar lauksiu, kol atkeliaus mano pirkiniai, tik nežinau kada išsiuvinėsiu visus tuos rinkinius mastau.gif
Bet už tai kaip faina laukti yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 08, 07:50)

pagaliau, ismokau ikelt nuotraukas i foruma  thumbup.gif

labai gražūs darbukai wub.gif thumbup.gif

Pumpurėli svarbu kad malonumą pajutai biggrin.gif ir dabar kiek visokių gėrių turėsi rolleyes.gif tik neužmiršk ateit pasirodyt kai gausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 08, 10:17)
...Pasiguosiu... ax.gif Vakar ilgai neėmė miegas, tai nuėjau į sewandso.com pasižvalgyti. Besižvalgydama nejučia prisikroviau krepšį visokių gerų dalykų ir išleidau krūvą pinigų  doh.gif Dabar lauksiu, kol atkeliaus mano pirkiniai, tik nežinau kada išsiuvinėsiu visus tuos rinkinius  mastau.gif
Bet už tai kaip faina laukti  yahoo.gif

kazkaip bijau rizikuot pirkt internetu, nes buvom vaikui beisbolo kepuriuka firmini subaru uzsake uz 100lt tai taip nagus grauzem, vaik kepure bet didesne nei suaugusiu(gal anglijoj kopustai vietoj galvu) bet vaikas bele buvo patenkintas
Atsakyti