Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 07, 18:28)
Pumpureli grazus katinelis thumbup.gif ,kas del shemu zinok neissirinkau doh.gif

Reska gal gali dar kokiu nuorodu duot,o to ano as tikrai nespesiu blush2.gif

Tai gal tokį spėtum? Nėra didelis ir sudėtingas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 07, 18:50)
Taip. Kokie faini...  wub.gif

O man tai šiaip sau ax.gif
Atsakyti
Drambliukas:
http://picasaweb.goo...JanlynnLumpyRoo
Atsakyti
man reikia DMC siuliuko Nr 3742, o jo paletej nera, ar as nerandu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 07, 16:15)
Ačiū  4u.gif Na čia mažiukas darbelis, nepalyginsi su kitais, kuriais čia grožimės...  blush2.gif
Rėminau Akropolyje, ten yra kažkokia place, net pavadinimo nežinau. Bet kiek ten rėminu, tai amžinai jie "turi daug darbo" ir dėl to labai ilgai rėmina  doh.gif Bet kažkaip man ten patogu, nereikia per daug galvoti, kur čia nuvažiavus rėminti...

Jei Akropolyje, tai turbūt "Savex" nešei. Jie ilgai rėmina, nes veža ar ne į Kaišiadoris rėmint. Man ten nepatiko - konsultantės pakonsultuot visiškai nesugebėjo, darbelį įrėmino ne taip, kaip prašiau (uždengė po kelias eilutes iš šonų), turėjau palikt dar savaitei, nes vežė perrėmint.. Ir rėmų pasirinkimas skurdokas. Pernelyg ilgas "žaidimas".
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 06, 15:09)
ačiū, o už kiek reikia užsisakyt, kad neprikibtų mokesčiai. ir kaip su kreditine atsiskaityti? gal galima tiesiog nueit į paštą ir atsiimant siuntinį susimokėt?

Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 07, 19:52)
man reikia DMC siuliuko Nr 3742, o jo paletej nera, ar as nerandu.  doh.gif

Pas mane rodo irgi kad nėra tokio, tik 3740 ir 3743
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 07, 17:41)
O tau didelių reikia ar vaikiškų?

QUOTE(Reska @ 2007 10 07, 18:36)

ačiū, šitus turiu 4u.gif

sorry, aš tik paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 07, 20:18)

Grūzduke, mokėti galima kreditine kortele, gal dar paypal'u.
Užpildžius adresą ir kitus duomenis, kurių klaus, reikės suvesti kreditinės kortelės numerį ir jos patvirtinimo numerį, kuris yra kitoje kortelės pusėje.

Dėl apmuitinimo, pasiskambink į muitinę ir paklausk, kontaktus rasi Lietuvos muitinės puslapyje, puslapį rasi pasinaudojus Google.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 spalio 2007 - 19:39
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 07, 19:13)
Tai gal tokį spėtum? Nėra didelis ir sudėtingas ax.gif

Aš šitą siuvinėjau, tai užtrukau ilgokai (gal porą savaičių iš viso)... Na bet kaip jau čia išsiaiškinau, aš labai jau lėtai siuvinėju, kitos moka greičiau blush2.gif
Atsakyti
pagaliau ir as galiu parodyt savo nedidelius darbelius, kuriuos padariau per 3 dienas (tiksliau, 2 vakarai ir viena pilna diena)

suo yra 13x18 (issiuvinejau per vakar visa diena, baigiau 1 val nakties doh.gif )
user posted image

meskiukas (mini metrikas berniukui) (issiuvinejau ketvirtadieni vakare ir penktadieni vakare) 10x15
user posted image
Papildyta:
kadangi nesigauna ikelt nuotrauku, tai idedu nuoroda doh.gif

http://public.fotki....neti-darbeliai/
Atsakyti
egverb koks nuostabus grozis..ypatingai tas suniukas ir meskutis (metrikas)

as pati viena metrika issiuvinejus padovanojau, tai tetukas tos mazyles labai apsidziauge, ir buvo be galo nustebintas smile.gif o kaip jaunoji mamyte regavo nezinau, nes dovana perdaviau per tetuka, bet tikiuosi kad ir jai patiko smile.gif blush2.gif
Atsakyti