Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 03, 22:20)
Aha, tavo pakabukas labai mielas  thumbup.gif Ant kokio smulkumo kanvos siuvinėjai?
Aš esu mamai padovanojusi vieną, pirkau rinkinuką. Planuoju ir daugiau išsiuvinėt, susitariau su viena forumiete, kad ji man perleis keletą tuščių pakabukų, bet niekaip iki jos nenuvažiuoju. Net nesmagu  blush2.gif

ant 18 aidos. man kuo smulkesnė tuo gražiau blush2.gif
Atsakyti
Agnute, o kur gauti tokį pakabutį? Mano mažoji pamatė tavo katiną, tai visą vakarą zyzė, kad jai baisiai baaaaisiai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 03, 23:33)
ant 18 aidos. man kuo smulkesnė tuo gražiau blush2.gif

Tai žinoma drinks_cheers.gif Be to, kuo smulkesnė kanva, tuo sudėtingesnis paveiksliukas gali tilpti į tą mažytį rėmą.
Klausiu dėl to, kad aš pirkau visą rinkinį, kuriame buvo ir kanvos gabaliukas, bet neparašyta, kokio smulkmumo. Kai siuvinėjau, tai teko labai jau žabalinėti, akis net skaudėdavo, tai va ir įdomu pasidarė, su kokia ten kanva aš tuokart vargau ax.gif Spėju, pas mane buvo dar smulkesnė nei 18...
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 03, 22:16)
zuikiniauskiene, čia pakabuke dvi pusės yra, kiekviena pusė atskiras medžiagos gabaliukas.. juos sudėjau vieną ant kito ir gavosi tas kas gavosi  bigsmile.gif

supratau paslaptį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 03, 23:47)
Agnute, o kur gauti tokį pakabutį? Mano mažoji pamatė tavo katiną, tai visą vakarą zyzė, kad jai baisiai baaaaisiai reikia  doh.gif

bent LT tai tokių pakabukų kartas nuo karto būna GA smile.gif o šiaip internetinėse parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 03, 19:14)
Pasikartosiu ir naujoj temoj. Gal kas atsakys blush2.gif

DMC evenweave man nepatinka schmoll.gif , skystas baisiai. O ir jei gerai pamenu, jis 14 aidą atitinka, per stambus (bent man). Bet čia kaip ir su viskuo, dėl skonio nesiginčijama. Belfastas standesnis, nei Cashel (bent kiek aš turiu, tik kad Cashel dažytas), bet minkštesnis už DMC liną.
O GA lino matei, tai turbūt 28ct, kad skylėtas smile.gif, 32 visai normalus.
O liną galima parsisiųsdint, kad ir tam pačiam ebay pažiūrėk wink.gif.

Aš ant lino labai bijojau pradėt, bet kai vieną darbą išsiuvinėjau, tik ant lino ir siuvinėju,nebepataikau į kanvos skylutes, nebepatogu smile.gif

QUOTE(winia @ 2007 10 03, 20:44)
Insomnia, mielai tau ką nors pasakyčiau, bet pati esu išbandžius tik kanvą ir dmc liną, tai nieko nežinau:(

Pas mus Idun daug išbandžius, tai sakė, kad jai Belfast linas labiausiai patinka, jei neklystų blush2.gif sorry, Idun, kad už tave čia kalbu  cool.gif

Prašom prašom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 04, 09:13)
DMC evenweave man nepatinka  schmoll.gif , skystas baisiai. O ir jei gerai pamenu, jis 14 aidą atitinka, per stambus (bent man). Bet čia kaip ir su viskuo, dėl skonio nesiginčijama. Belfastas standesnis, nei Cashel (bent kiek aš turiu, tik kad Cashel dažytas), bet minkštesnis už DMC liną.
O GA lino matei, tai turbūt 28ct, kad skylėtas smile.gif, 32 visai normalus.
O liną galima parsisiųsdint, kad ir tam pačiam ebay pažiūrėk wink.gif.

Aš ant lino labai bijojau pradėt, bet kai vieną darbą išsiuvinėjau, tik ant lino ir siuvinėju,nebepataikau į kanvos skylutes, nebepatogu smile.gif
Prašom prašom wink.gif

Labai ačiū 4u.gif Reiks bandyti Belfast'o ieškoti.

Kaune GA iš viso asortimentas labai prastas. Lino tik nedidelis gabaliukas buvo. Aidos 14 nėra. Badas biggrin.gif

Pirkau evenwave pasibandymui. Rodau bandymo rezultatus blush2.gif Man irgi per skystas ir per stambus.

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, siuvinėtojos. Registruojuosi naujoj temelėj.
Nors nelabai turiu kada siuvinėti, bet viską perskaitau (nes tai įmanoma daryt darbe, ko nepasakysi apie siuvinėjimą cool.gif ).
Tikiuosi ir aš greitai galėsiu parodyti savo siuvinį ax.gif
Atsakyti
labas smile.gif
as irgi registruojuosi naujoj temoj.
norejau paklaust, gal galit patart ka butu galima issiuvinet zmogui, kuris yra architektas. niekas neateina i galva g.gif doh.gif
Atsakyti
Gal nieko? wink.gif

Kažkaip nelabai suprantu sąsajos su jo profesija ir siuvinėjamu dalyku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 04 spalio 2007 - 10:15
Sveikutės, registruojuos naujoj temoj ax.gif
Liudnute,rėmas kainavo apie 35 Lt
Vaidilute,spyris tau - siuvinėk, bus gražu tongue.gif
Atsakyti
gal zinot nuorodu, kuriose butu visokios arkos, senoviniai pastatai ir pan? blush2.gif
Atsakyti