Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(banni @ 2007 10 07, 12:40)
sakyk,o kam tau tas siuvinėjimo maišelis jei turi dėžutę?

maišelis turbūt patogus pasiimti į kelionę. rolleyes.gif
Atsakyti
As pirkau tokias zirklutes Casa lana bet irgi neprisimenu kiek kainavo blush2.gif
Mano naujausias darbelis pradejau vakar galutinio varianto neturiu nes radau tik schema ir net be spalvu rakto tai siuvineju kokiais turiu siulais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 10 07, 12:55)
Mano naujausias darbelis pradejau vakar galutinio varianto neturiu nes radau tik schema ir net be spalvu rakto tai siuvineju kokiais turiu siulais

Čia ant lino? blush2.gif O kaip pabaigtas atrodys? ax.gif

Klausykit, ar gali tas žydras siuvinėjimo markeris "falšyvinti"? Išploviau darbelius, o žydros linijos tapo rusvom ir niekaip išsiplauti nenorėjo. Panikuoti buvau pradėjus, bet galiausiai Ace Delicate išgelbėjo doh.gif Ar gali tas markeris pasenti ar su kuo nors sureaguoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 10 07, 11:40)
idun, nuostabių pribumbasų turi thumbup.gif tas žirklutes kabinčiaus ant kaklo vietoj pakabuko lotuliukas.gif sakyk,o kam tau tas siuvinėjimo maišelis jei turi dėžutę?
aš tai turiu DMC adatas,DMC plastmasiukus su lipdukais ir DMC rėmą ax.gif niekaip nenuperka man dėžutės - nes vilnietės išperka doh.gif ir magnetą man jau seniai VCUPe GA užsakinėja,bet naetveža schmoll.gif

Dėžutėj tik šilkiniai siūlai, DMC siūlai ant laikiklių. Tai į tą siuvinėjimo dėkliuką susidedu DMC siūlus, kurių reik siuvinėjamam darbui. Turiu kelis tokius dėkliukus - patogu ir namie siuvinėt, lengva susirast, ir pasiimt kur nors, nesimėto siūlai.

DMC adatas aš greit sulaužydavau - lūžta jos man ir tiek. Siuvinėju John James petite ir Piecemaker adatomis.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 07, 13:01)

Klausykit, ar gali tas žydras siuvinėjimo markeris "falšyvinti"? Išploviau darbelius, o žydros linijos tapo rusvom ir niekaip išsiplauti nenorėjo. Panikuoti buvau pradėjus, bet galiausiai Ace Delicate išgelbėjo doh.gif Ar gali tas markeris pasenti ar su kuo nors sureaguoti?  unsure.gif

Jau ne viena pasakojo,kad "prisižaidus" su tais markeriais verysad.gif Jei neklystu,kažkuri forumietė pasakojo,kad jokiom priemonėm išnaikinti negali...
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 07, 13:01)

Klausykit, ar gali tas žydras siuvinėjimo markeris "falšyvinti"? Išploviau darbelius, o žydros linijos tapo rusvom ir niekaip išsiplauti nenorėjo. Panikuoti buvau pradėjus, bet galiausiai Ace Delicate išgelbėjo doh.gif Ar gali tas markeris pasenti ar su kuo nors sureaguoti?  unsure.gif

O neteko tam siuvinėjamam daiktui daug saulės ar stalinės, pvz., lempos šviesos?
Aš su vienu irgi gerokai pavargau, bet tas darbas vis mėtydavosi ant sofos, kur saulė užšviečia, o ir po stalinę lempą ne kartą gulėjo padėtas. Tai aš su tuo susiejau:)
Atsakyti
šiaip aš niekada nenaudoju jokių markelių, pieštukų ir pan. tik šioj temoj ir sužinojau kad tokie yra, jau buvau irgi sumąsčius pirkti, bet vis neužtaikydavau jokioj pardėj, bet daba žiūriu jau ne viena skundžias kad jis neišsiplauna unsure.gif tai gerai kad ir nepirkau ir jau tikrai nebepirksiu ax.gif
Atsakyti
Taip cia linas pirma kart ant jo siuvineju ir labai patinka smile.gif
Cia bus raide o aplinkt ja ornamentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetaj: 07 spalio 2007 - 12:13
Kiek girdėjau, išsiplaunančių DMC markerių nebebus. O šiaip siuvinėjimo forume ne kartą apie juos buvo kalbėta smile.gif - yra toks "kabliukas" - jei siuvinėjama labai ilgai ar siuvinys gauna saulės, markeris išsiplauna daug sunkiau. Ir dar - markeris išsiplauna tik šaltame vandenyje, nuo šilto tik užsitvirtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 07 spalio 2007 - 12:12
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 07, 10:54)
iki 5 Lt, man rodos. mastau.gif Tiksliai nepamenu.

QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 07, 11:10)
28 laikikliai iki 4 lt., gal 3,90, tiksliai nebepamenu.

QUOTE(banni @ 2007 10 07, 11:40)
mažiausia,DMC plastikiniai laikikliai kainuoja 3,40  smile.gif

AČIUS DIDELIAUSIAS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 22:46)

zuikiniauskiene ir aš prašysiu tokių žirklučių ax.gif
Atsakyti
Ačiū, kad aiškumo įnešėt bigsmile.gif Pasirodo, ne aš viena tokia nelaimėlė doh.gif

Iš pradžių irgi galvojau, kad gal nuo per ilgo laikymo. Vienas darbelis subraižytas apie mėnesį buvo. Bet kai kitas, prabuvęs 2 dienas, irgi neišsiplovė, tai suabejojau g.gif Ir ploviau drungnam vandeny doh.gif

O kuo tą DMC markerį galima būtų pakeisti? Seniau siuvinėdavau nesusibraižius, bet ant "languoto" daug patogiau ax.gif

Atsakyti