hehe...dabar masiškai visos puls žirklučių pirkti:))
truputį primena psichozę
QUOTE(winia @ 2007 10 07, 10:12)
aš nepulsiu dar kitos ir nepulkit, sakau, gal man pasivaideno
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:14)
aš nepulsiu dar kitos ir nepulkit, sakau, gal man pasivaideno
tai, kai kuri nors bus Casa Lanoj, užmeskit akį, kiek gi tos žirklutės kainuoja
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 07, 10:21)
tai, kai kuri nors bus Casa Lanoj, užmeskit akį, kiek gi tos žirklutės kainuoja
nu psio, ryt specialiai nulėksiu pažiūrėt, kad po to nebūčiau apsimelavus
QUOTE(winia @ 2007 10 07, 11:12)
MB jau seniai sake kad sekton isipaisiau daugaiu nieko nematau tik siuliukus ir adatas
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:28)
nu psio, ryt specialiai nulėksiu pažiūrėt, kad po to nebūčiau apsimelavus
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 07, 09:16)
Merginos reikia ,berniukui metriko ,bet kad butu grazu ir greita ,vaziuojam savaitgali sveikint,tai reiketu kad darbo butu kokiom 2 dienom kad dar speciau nunest iremint
Va čia pažiūrėk, turiu šitas schemas, gal kas tiks-patiks
Vaikiški paveiksliukai
QUOTE(liudnute @ 2007 10 07, 11:30)
MB jau seniai sake kad sekton isipaisiau daugaiu nieko nematau tik siuliukus ir adatas
hmm..tai labai tikrai mažai matai
jūs man dar žaliai, pasakykit, kike maždaug kainuoja tie plastikiniai dmc laikikliai AČIŪ
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:53)
jūs man dar žaliai, pasakykit, kike maždaug kainuoja tie plastikiniai dmc laikikliai AČIŪ
iki 5 Lt, man rodos. Tiksliai nepamenu.
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:53)
28 laikikliai iki 4 lt., gal 3,90, tiksliai nebepamenu.
mažiausia,DMC plastikiniai laikikliai kainuoja 3,40
idun, nuostabių pribumbasų turi tas žirklutes kabinčiaus ant kaklo vietoj pakabuko sakyk,o kam tau tas siuvinėjimo maišelis jei turi dėžutę?
aš tai turiu DMC adatas,DMC plastmasiukus su lipdukais ir DMC rėmą niekaip nenuperka man dėžutės - nes vilnietės išperka ir magnetą man jau seniai VCUPe GA užsakinėja,bet naetveža
gal kuri naudojatės tokiais lipdukais siūlams prilipdyt,kad nesimaišytų siuvinėjant,jei nadojat nufotkinkit kaip atrodo (draugė buvo mačius ieško pirkt,bet kolkas nesėkmingai)
idun, nuostabių pribumbasų turi tas žirklutes kabinčiaus ant kaklo vietoj pakabuko sakyk,o kam tau tas siuvinėjimo maišelis jei turi dėžutę?
aš tai turiu DMC adatas,DMC plastmasiukus su lipdukais ir DMC rėmą niekaip nenuperka man dėžutės - nes vilnietės išperka ir magnetą man jau seniai VCUPe GA užsakinėja,bet naetveža
gal kuri naudojatės tokiais lipdukais siūlams prilipdyt,kad nesimaišytų siuvinėjant,jei nadojat nufotkinkit kaip atrodo (draugė buvo mačius ieško pirkt,bet kolkas nesėkmingai)