Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

hehe...dabar masiškai visos puls žirklučių pirkti:))
truputį primena psichozę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 07, 10:12)

aš nepulsiu dar lotuliukas.gif kitos ir nepulkit, sakau, gal man pasivaideno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:14)
aš nepulsiu dar  lotuliukas.gif  kitos ir nepulkit, sakau, gal man pasivaideno doh.gif

tai, kai kuri nors bus Casa Lanoj, užmeskit akį, kiek gi tos žirklutės kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 07, 10:21)
tai, kai kuri nors bus Casa Lanoj, užmeskit akį, kiek gi tos žirklutės kainuoja rolleyes.gif

nu psio, ryt specialiai nulėksiu pažiūrėt, kad po to nebūčiau apsimelavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 07, 11:12)

MB jau seniai sake kad sekton isipaisiau hihihi.gif daugaiu nieko nematau tik siuliukus ir adatas
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:28)
nu psio, ryt specialiai nulėksiu pažiūrėt, kad po to nebūčiau apsimelavus  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 07, 09:16)
Merginos  user posted image reikia ,berniukui metriko ,bet kad butu grazu ir greita ,vaziuojam savaitgali sveikint,tai reiketu kad darbo butu kokiom 2 dienom kad dar speciau nunest iremint  user posted image

Va čia pažiūrėk, turiu šitas schemas, gal kas tiks-patiks smile.gif
Vaikiški paveiksliukai
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 10 07, 11:30)
MB jau seniai sake kad sekton isipaisiau hihihi.gif  daugaiu nieko nematau tik siuliukus ir adatas

hmm..tai labai tikrai mažai matai smile.gif
Atsakyti
jūs man dar žaliai, pasakykit, kike maždaug kainuoja tie plastikiniai dmc laikikliai blush2.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:53)
jūs man dar žaliai, pasakykit, kike maždaug kainuoja tie plastikiniai dmc laikikliai  blush2.gif  AČIŪ  4u.gif

iki 5 Lt, man rodos. mastau.gif Tiksliai nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:53)
jūs man dar žaliai, pasakykit, kike maždaug kainuoja tie plastikiniai dmc laikikliai  blush2.gif  AČIŪ  4u.gif

28 laikikliai iki 4 lt., gal 3,90, tiksliai nebepamenu.
Atsakyti
mažiausia,DMC plastikiniai laikikliai kainuoja 3,40 smile.gif
idun, nuostabių pribumbasų turi thumbup.gif tas žirklutes kabinčiaus ant kaklo vietoj pakabuko lotuliukas.gif sakyk,o kam tau tas siuvinėjimo maišelis jei turi dėžutę?
aš tai turiu DMC adatas,DMC plastmasiukus su lipdukais ir DMC rėmą ax.gif niekaip nenuperka man dėžutės - nes vilnietės išperka doh.gif ir magnetą man jau seniai VCUPe GA užsakinėja,bet naetveža schmoll.gif
gal kuri naudojatės tokiais lipdukais siūlams prilipdyt,kad nesimaišytų siuvinėjant,jei nadojat nufotkinkit kaip atrodo (draugė buvo mačius ieško pirkt,bet kolkas nesėkmingai)
Atsakyti