Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(liudnute @ 2007 10 06, 21:51)
tai tu mums tik fotkiu kokiu gerybiu bigsmile.gif  mes tau sarasiuka...
as uz zirklutes sumokejau 20lt (pirkau su nuolaida)
girdejus kad kazkokiu stebuklingu adatu buna trumpukiu tai tu noreciau(gal dar ir pacios siuva g.gif )

tai panašiai ir ten tada būtų. Tiksliai kainos nebepamenu, bet man rodos apie 4 svarus buvo, jei neklystu. O stebuklingų adatų tai nemačiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 21:00)
Jei vyras nepersikraustys į Londoną iki to laiko, kol aš atvažiuosiu, tada drąsiai. Nes ten gretimam miestely yra rankdarbių parduotuvėlė, kurioje visokiausių gėrybių pilna. rolleyes.gif

tai tu tik duok žinot mirksiukas.gif aš vienas tikrai paimčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 10 06, 22:20)
tai tu tik duok žinot  mirksiukas.gif aš vienas tikrai paimčiau  4u.gif

duosiu žinot, jei ką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 22:35)
duosiu žinot, jei ką. mirksiukas.gif

sutarta bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 10 06, 22:41)
sutarta  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 10 06, 16:32)
o as nusipirkau tas zirklutes ax.gif  uz tai toookia laiminga biggrin.gif , vyrui kai pasakiau kaina tas lyg niekur nieko -aisku geriau jau gera pirkt(eilini kart isitikinu kad mano vyras ne zmogus o auksas)
MICKEYOmetrikiukai thumbup.gif

O aš kažkada pasakojau vyrui, kokių visokių gražių dalykų DMC gamina, kaip pvz. dėklai adatoms, žirklutės ir t.t.t. Bet, sakau, viskas ten pas juos kažkaip brangu. Tada jis sako: "o tai ką - tos žirklutės kažkaip kitaip kerpa?" lotuliukas.gif Na jis ne iki galo supranta esmę... bet šiaip jis puikiai spausdina schemas ir perka siūlus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 06 spalio 2007 - 23:38
QUOTE(Matelyk @ 2007 10 06, 14:44)
oho kiek visko  bigsmile.gif tos žirklės gervė labai fainos  wub.gif ir magnetukai labai geras dalykas, nes amžinai reik galvoti kur tą adatą padėti kad nepasimestų  doh.gif

iš spec prekių aš turiu tik tašiuką  ax.gif

Šiaip tas magnetukas labai patogu, nereik prisimint, kur adatą pasidėjai smile.gif. Tik esu kelias pametus, kai nešdavausi rėmelį į kitą vietą ir nepastebėjus brūkšteldavau per drabužius.

Man asmeniškai plastikiniai laikikliai, ant kurių siūlai užsimauna, labai patogūs. Neturiu tiek kantrybės pervyniot visą DMC paletę ant mažų laikiklių. Plastikinėje dėžutėje ant laikiklių pervynioti tik šilkiniai siūlai. Dėžutė pirkta ar Jysk'e, ar Maximoj, nebepamenu.

O adatas mėgstu trumputes, specialias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 07 spalio 2007 - 08:25
Merginos user posted image reikia ,berniukui metriko ,bet kad butu grazu ir greita ,vaziuojam savaitgali sveikint,tai reiketu kad darbo butu kokiom 2 dienom kad dar speciau nunest iremint user posted image
Atsakyti
Bral negi nieks nepades verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Va tokį neseniai radau: thumbup.gif
user posted image
Schema čia:
http://picasaweb.goo...oragde/Chupones
Tik nelabai mokėjau aš pasididinti, g.gif bet gal tau išeis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Idun ogo kiek gerų daiktų turi thumbup.gif o aš vakar užsipirkau siūlų tam meškinui, žiūrėsim, kas gausis.
o kas dėl žirklučių, tai aš casa Lanoj mačiau už 19 lt, arba man pasivaideno g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 07, 11:03)
o kas dėl žirklučių, tai aš casa Lanoj mačiau už 19 lt, arba man pasivaideno  g.gif  blush2.gif

jei už tiek, tai užsieny neapsimoka pirkti, nes panašiai gausis. rolleyes.gif
Atsakyti