Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

MICKEYO
gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Laba diana. 4u.gif Gal kas turit paveiksleliu ar schemuciu siuvinetu paveiksleliu?Tik nezinau tos siuvinejimo technikos pavadinimo.Siuvinejama ne kryzeliu ir tai ne pilnasis siuvinejimas.Siuvinejama is vieno tasko i kita,taip pildant piesini.Net nemoku paaiskinti,gal kas supratot..(labai labai reikia)
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Senukuose dėžutę... O gal galit parašyt tų DMC plasmasinių laikiklių išmatavimus, nes pagalvojau, o gal man jie netilps į tą dėžutę.... Nes dėžutės aukštis yra 5 cm, o plotis vieno skyrelio yra 5,5 cm.. Įdomu dabar, kokie laikiklių išmatavimai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 06 spalio 2007 - 15:21
QUOTE(babyface @ 2007 10 06, 16:20)
Šiandien nusipirkau Senukuose dėžutę... O gal galit parašyt tų DMC plasmasinių laikiklių išmatavimus, nes pagalvojau, o gal man jie netilps į tą dėžutę.... Nes dėžutės aukštis yra 5 cm, o plotis vieno skyrelio yra 5,5 cm.. Įdomu dabar, kokie laikiklių išmatavimai?  g.gif

4x3,5 cm. 4u.gif Tilps. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 17:24)
4x3,5 cm. 4u.gif Tilps. mirksiukas.gif

Vau, kaip fainiai clap.gif clap.gif Tik įdomu, kur Klaipėdoje galima įsigyti tų plastikinių laikiklių, nes Klaipėdoje GA parduotuvių nėra... Mačiau vienoje parduotuvėje tokių pagaliukų, į kuriuos įsistato siulų "matkelis", bet aš tokių nenoriu... Noriu tų tokių plastikinių, kurie tilptų į mano naująją dėžutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 15:39)
kokie lobiai bigsmile.gif tas gražias žirklutes su paukščiu mačiau Anglijoj pirkti, čiupinėjau, čiupinėjau, bet taip ir nenusipirkau. blush2.gif

o as nusipirkau tas zirklutes ax.gif uz tai toookia laiminga biggrin.gif , vyrui kai pasakiau kaina tas lyg niekur nieko -aisku geriau jau gera pirkt(eilini kart isitikinu kad mano vyras ne zmogus o auksas)
MICKEYOmetrikiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 06 spalio 2007 - 15:33
QUOTE(babyface @ 2007 10 06, 16:30)
Vau, kaip fainiai  clap.gif  clap.gif Tik įdomu, kur Klaipėdoje galima įsigyti tų plastikinių laikiklių, nes Klaipėdoje GA parduotuvių nėra... Mačiau vienoje parduotuvėje tokių pagaliukų, į kuriuos įsistato siulų "matkelis", bet aš tokių nenoriu... Noriu tų tokių plastikinių, kurie tilptų į mano naująją dėžutę  ax.gif

tuos pagaliukus reikia kišti į specialia plėvelę, kuri iš daugelio skyrelių yra būtent tokiems laikikliams. Bet man jie neatrodo labai patogūs.

QUOTE(liudnute @ 2007 10 06, 16:32)
o as nusipirkau tas zirklutes ax.gif  uz tai toookia laiminga biggrin.gif , vyrui kai pasakiau kaina tas lyg niekur nieko -aisku geriau jau gera pirkt(eilini kart isitikinu kad mano vyras ne zmogus o auksas)

O kiek Lietuvoj tokios žirklutės kainuoja?
Atsakyti
Jei neklystu, už tokias žirklutes aš mokėjau apie 25 litus g.gif
Atsakyti
QUOTE(thoma @ 2007 10 06, 18:21)
Jei neklystu, už tokias žirklutes aš mokėjau apie 25 litus g.gif

Anglijoj pigiau tada. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 19:08)
Anglijoj pigiau tada. rolleyes.gif

tai gal pas tave užsisakyti galima rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 10 06, 20:15)
tai gal pas tave užsisakyti galima  rolleyes.gif  4u.gif

Jei vyras nepersikraustys į Londoną iki to laiko, kol aš atvažiuosiu, tada drąsiai. Nes ten gretimam miestely yra rankdarbių parduotuvėlė, kurioje visokiausių gėrybių pilna. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 06, 21:00)
Jei vyras nepersikraustys į Londoną iki to laiko, kol aš atvažiuosiu, tada drąsiai. Nes ten gretimam miestely yra rankdarbių parduotuvėlė, kurioje visokiausių gėrybių pilna. rolleyes.gif

tai tu mums tik fotkiu kokiu gerybiu bigsmile.gif mes tau sarasiuka...
as uz zirklutes sumokejau 20lt (pirkau su nuolaida)
girdejus kad kazkokiu stebuklingu adatu buna trumpukiu tai tu noreciau(gal dar ir pacios siuva g.gif )
Atsakyti