Tokios temos neradau, bet manau kad artėjant žiemai ji bus aktuali
Savo dukrai iki šiol pirkau kombinezonus bei striukes+kelnes Lietuvoje, lenkų gamybos. Bet kai labai būdavo šalta, rengdavau kailinius.
Ar yra Lietuvoje pirkti striukių, su kuriomis vaikui nebūtų šalta kai lauke -10 ir šalčiau?
Pasidalinkit patirtim
Kalbu apie didesnius vaikus
Kombinzonus ir aš LT dažniausiai perku, tuos pačius lenkiškus... Dar turėjom Vilko natūralius mutoninius kailinukus.
Esam turėję vieną kombinzoną su "microfibra" ar kažkaip panašiai vadinosi pašitinimas Tai buvo super plonas, lengvas ir labai šiltas, rašė, kad iki -25 tinkamas.. Ir tikrai užpraeitą žiemą nesušalom per tuos didžiuosius šalčius
Šiai žiemai turim Mariquitos kombinzoną (striukė + kelnės). O ateityje tai žadu ieškot pūkinių striukių
Esam turėję vieną kombinzoną su "microfibra" ar kažkaip panašiai vadinosi pašitinimas Tai buvo super plonas, lengvas ir labai šiltas, rašė, kad iki -25 tinkamas.. Ir tikrai užpraeitą žiemą nesušalom per tuos didžiuosius šalčius
Šiai žiemai turim Mariquitos kombinzoną (striukė + kelnės). O ateityje tai žadu ieškot pūkinių striukių
as turiu kombinezona su faiberteku, amadeo firmos, tai su juo raso,iki -40, na pas mus tokiu salciu tikiuosi nebus
o siaip po juo rengdavau tik golfuka, nes daugiau neimanoma nieko, nes is tiesu jis labai jau siltas
Papildyta:
vakar buvau aprangos pardej, ziurejau paltuka mergaitiska, LENEA firmos,kaz kaip panasiai vadinasi na koks fainas buvo, tai sesei paskambinau, sakiau,kad nukeltu apsiziuret su dukra, mastau kaledom padaryt jai dovana jau panalyte pradejo dometis madom,
o siaip po juo rengdavau tik golfuka, nes daugiau neimanoma nieko, nes is tiesu jis labai jau siltas
Papildyta:
vakar buvau aprangos pardej, ziurejau paltuka mergaitiska, LENEA firmos,kaz kaip panasiai vadinasi na koks fainas buvo, tai sesei paskambinau, sakiau,kad nukeltu apsiziuret su dukra, mastau kaledom padaryt jai dovana jau panalyte pradejo dometis madom,
QUOTE(Kristtute @ 2007 10 03, 11:32)
O kur jų yra pirkti? Ir kainos kokios? Tų pačių pūkinių niekur nėra, mačiau UCB bet man pasirodė plonos
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 11:57)
as turiu kombinezona su faiberteku, amadeo firmos, tai su juo raso,iki -40, na pas mus tokiu salciu tikiuosi nebus
Papildyta:
Papildyta:
Amadeo kol kas nieko gero neatvežta, primink man, kas jais prekiauja, kažkur mačiau, bet neprisimenu kur
O Lenea kas per firma?
QUOTE(migliux @ 2007 10 03, 14:17)
O kur jų yra pirkti? Ir kainos kokios? Tų pačių pūkinių niekur nėra, mačiau UCB bet man pasirodė plonos
Amadeo kol kas nieko gero neatvežta, primink man, kas jais prekiauja, kažkur mačiau, bet neprisimenu kur
O Lenea kas per firma?
O Lenea kas per firma?
amadeo as pirkau karolio pardej pernai
dar esu maciusi gariunuose
gal as ne taip ta firma nuziurejau, na bijau dabar ir sakyk ka
Riku2 prekiavo dar Amadeo
o Kaune urmo bazei yra, bet jau toks grazus
o Kaune urmo bazei yra, bet jau toks grazus
QUOTE(Zana4 @ 2007 10 03, 16:28)
vilniuje Riki 2 pardej nera amadeo, buvau pries pora sav, tai nieko nemaciau
As Karolyje sestadieni maciau fajnus paltukus mergaitems. Vilnoniai, su nuolaida kainavo apie 120 lt atrodo o kita sapie 100 lt.
Papildyta:
Kur Vilniuje Riki 2?
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 15:34)
vilniuje Riki 2 pardej nera amadeo, buvau pries pora sav, tai nieko nemaciau
Kur Vilniuje Riki 2?
QUOTE(migliux @ 2007 10 03, 11:17)
UCB ir aš žiūrėjau Bet man irgi plonokos pasirodė... Tai užtad iš GAP imsiu pūkinę kitiems metams
O ta su "microfibra" tai pirkom Londone Decathlon sporto/turizmo pardėj
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 03, 16:59)
As Karolyje sestadieni maciau fajnus paltukus mergaitems. Vilnoniai, su nuolaida kainavo apie 120 lt atrodo o kita sapie 100 lt.
Papildyta:
Kur Vilniuje Riki 2?
Papildyta:
Kur Vilniuje Riki 2?
Siaures miestelyje, salia vaiku miesto, tik antrame aukste( virs Norfos)
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 10 03, 16:11)
Siaures miestelyje, salia vaiku miesto, tik antrame aukste( virs Norfos)
o as praeidama pakeliu galva ir visad galvoju kad ten jau neveikia parduotuve. Ot
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 03, 17:15)
o as praeidama pakeliu galva ir visad galvoju kad ten jau neveikia parduotuve. Ot
veikia, veikia, gali drasiai keliaut i antra auksta