Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 4

QUOTE(norali @ 2008 03 21, 11:48)
aciu visoms visoms uz tokius gerus lobius  clap.gif  clap.gif
Akire3, o kaip is karto is kito, ne is savo albumo atsisiust nepersiuntus i kompa g.gif
kai paspaudziu siusti albuma man buna tik vienas klausimas ar nori isikelt i kompa  g.gif  o kaip issaugoti savo albume g.gif  niu ir prirasiau ar suprasi ko noriu paklausti wub.gif

Tai atsisiusk sau i kompa, o paskui nusiusk i savo albuma.
Atsakyti
saulemeile, aciu tau uz tokia gera mezgimo rastu knyga. As jau ja po viena puslapiuka atsisiunciau. Veliau visoms idesiu i failu keitykla.
Atsakyti
Liepa50, labai laukiam. 4u.gif Parsisiunciau viska ka radau. Fantastika. Dar neseniai knygyne pavarciau mezgimo knygute ir padejau - pinigeliu pagailo. O dabar ji jau mano kompe sedi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 21 kovo 2008 - 13:28
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 21, 13:14)
Tai atsisiusk sau i kompa, o paskui nusiusk i savo albuma.

tai as taip ir padariau 4u.gif tik galvoju gal yra koks greitesnis budas g.gif
Atsakyti
Kol kas normaliai kraunasi. Laukit. Tuoj turetu but gatava.
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 21, 10:48)
Akire3, o kaip is karto is kito, ne is savo albumo atsisiust nepersiuntus i kompa g.gif
kai paspaudziu siusti albuma man buna tik vienas klausimas ar nori isikelt i kompa  g.gif  o kaip issaugoti savo albume g.gif  niu ir prirasiau ar suprasi ko noriu paklausti wub.gif

QUOTE(norali @ 2008 03 21, 14:17)
tai as taip ir padariau 4u.gif tik galvoju gal yra koks greitesnis budas g.gif

kai siunciaus sia paskutine knyga, man irgi siule tik i kompa. bet siaip arba imetu to zurnalo savininka i 'isrinktuosius' ir tada padarau konkretaus zurnalo 'issaugojima', tada "isrinktuosiuose" po savininko niku iskart rodo ta konkretu zurnalo pav. nes jei liptum tiesiogiai ant niko, tai tu zurnalu nnnn pas kaika.nezinau ar cia suprantamai paaiskinau/
Atsakyti
Mezgimas. Rastai ir technika.

user posted image

http://www_4shared_c...rified=be64e3d4
Atsakyti
liepa50 labai aciu kad idejai ir kitaip ta knyga 4u.gif
Atsakyti
Сабринa 2008-4
11Mb, Jpg
user posted image
http://www_4shared_c...rified=be64e3d4
Atsakyti
Girdyk vyrą kalciu švinu, kad neliktu be kiaušinių.Juk Velykos jau artėja tegul lukštas sustiprėja.

Su Sv.Velykom!
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti