Liepa50, jurrrte, saulemeile nuo jūsų gerumo lūžta mano kompas
Ačiū jums labai labai
As su mielu noriu ideciau, bet kaip gi is ten atsisiust. na nebent tik po viena puslapi. Pas mane letas netas, ir ne visi failai atsisiuncia.
QUOTE(eya @ 2008 03 20, 23:04)
O kaip parsisiusti is Picasos? as paprastai patinkancius modelius po 1 issisaugau, bet tikriausiai yra ir koks greitesnis budas viska is karto parsisiusti?
kai uzlipi ant nuorodos pikaso, ismeta ta zurnala ir po kaire po zurnalo pavadinimu yra klausimas "ckaчять албом", tai jei turi gmail pasta, tai ten i isrinktuosius gali issisaugot, bet visada paklausia ar nori isikelt i kompa. padarai taip. as jei gmaile issaugau, tai jau i kompa nekeliu. tikiuos viska gerai surasiau, nebent cia man taip tik siulo. sekmes
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 21, 01:46)
kai uzlipi ant nuorodos pikaso, ismeta ta zurnala ir po kaire po zurnalo pavadinimu yra klausimas "ckaчять албом", tai jei turi gmail pasta, tai ten i isrinktuosius gali issisaugot, bet visada paklausia ar nori isikelt i kompa. padarai taip. as jei gmaile issaugau, tai jau i kompa nekeliu. tikiuos viska gerai surasiau, nebent cia man taip tik siulo. sekmes
Picasoj galima pasirinkti kalba,yra ir lietuviu kalba
čia visoms už žurnaliukus
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 20, 18:45)
Didelis AČIŪ, SAULEMEILE
QUOTE(eya @ 2008 03 21, 00:14)
Oi merginos, jus tikras auksas
o gal galetumet kas nors idet "rastus ir technikas" i 4shared? Labai aciukas
o gal galetumet kas nors idet "rastus ir technikas" i 4shared? Labai aciukas
bent jau as tai nemoku niekaip nes ten rusu kalba o as rusu nebumbum
arba jei kas nors parasytu kaip ten daryt tai pabandyciau
aciu visoms visoms uz tokius gerus lobius
Akire3, o kaip is karto is kito, ne is savo albumo atsisiust nepersiuntus i kompa
kai paspaudziu siusti albuma man buna tik vienas klausimas ar nori isikelt i kompa o kaip issaugoti savo albume niu ir prirasiau ar suprasi ko noriu paklausti
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 21, 01:46)
Akire3, o kaip is karto is kito, ne is savo albumo atsisiust nepersiuntus i kompa
kai paspaudziu siusti albuma man buna tik vienas klausimas ar nori isikelt i kompa o kaip issaugoti savo albume niu ir prirasiau ar suprasi ko noriu paklausti
Merginos, norejau paklausit-gal cia kada buvo ikeltas koks zurnaliukas su sijonais ,nes nzn ar per tiek temu dabar rasiu..Bet jei pamenat kad buvo-tada ieskosiu
O siaip labai labai aciu, kad pasidalinat tokia visom mezgejelem naudinga informacija
O siaip labai labai aciu, kad pasidalinat tokia visom mezgejelem naudinga informacija