Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 4

Liepa50, jurrrte, saulemeile nuo jūsų gerumo lūžta mano kompas biggrin.gif
Ačiū jums labai labai 4u.gif
Atsakyti
Oi merginos, jus tikras auksas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o gal galetumet kas nors idet "rastus ir technikas" i 4shared? blush2.gif Labai aciukas 4u.gif
Atsakyti
As su mielu noriu ideciau, bet kaip gi is ten atsisiust. na nebent tik po viena puslapi. Pas mane letas netas, ir ne visi failai atsisiuncia.
Atsakyti
O kaip parsisiusti is Picasos? as paprastai patinkancius modelius po 1 issisaugau, bet tikriausiai yra ir koks greitesnis budas viska is karto parsisiusti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 20, 23:04)
O kaip parsisiusti is Picasos? as paprastai patinkancius modelius po 1 issisaugau, bet tikriausiai yra ir koks greitesnis budas viska is karto parsisiusti? g.gif

kai uzlipi ant nuorodos pikaso, ismeta ta zurnala ir po kaire po zurnalo pavadinimu yra klausimas "ckaчять албом", tai jei turi gmail pasta, tai ten i isrinktuosius gali issisaugot, bet visada paklausia ar nori isikelt i kompa. padarai taip. as jei gmaile issaugau, tai jau i kompa nekeliu. tikiuos viska gerai surasiau, nebent cia man taip tik siulo. sekmes
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 21, 01:46)
kai uzlipi ant nuorodos pikaso, ismeta ta zurnala ir po kaire po zurnalo pavadinimu yra klausimas "ckaчять албом", tai jei turi gmail pasta, tai ten i isrinktuosius gali issisaugot, bet visada paklausia ar nori isikelt i kompa. padarai taip. as jei gmaile issaugau, tai jau i kompa nekeliu. tikiuos viska gerai surasiau, nebent cia man taip tik siulo. sekmes

Picasoj galima pasirinkti kalba,yra ir lietuviu kalba thumbup.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif bis.gif čia visoms už žurnaliukus
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 20, 18:45)
Mezgimas rastai ir technika[/url]
Tik taip moku ideti  4u.gif

Didelis AČIŪ, SAULEMEILE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 21, 00:14)
Oi merginos, jus tikras auksas thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o gal galetumet kas nors idet "rastus ir technikas" i 4shared? blush2.gif  Labai aciukas 4u.gif

bent jau as tai nemoku niekaip nes ten rusu kalba o as rusu nebumbum schmoll.gif
arba jei kas nors parasytu kaip ten daryt tai pabandyciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 21 kovo 2008 - 09:30
aciu visoms visoms uz tokius gerus lobius clap.gif clap.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 03 21, 01:46)

Akire3, o kaip is karto is kito, ne is savo albumo atsisiust nepersiuntus i kompa g.gif
kai paspaudziu siusti albuma man buna tik vienas klausimas ar nori isikelt i kompa g.gif o kaip issaugoti savo albume g.gif niu ir prirasiau ar suprasi ko noriu paklausti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 21 kovo 2008 - 11:18
Merginos, norejau paklausit-gal cia kada buvo ikeltas koks zurnaliukas su sijonais smile.gif ,nes nzn ar per tiek temu dabar rasiu..Bet jei pamenat kad buvo-tada ieskosiu ax.gif

O siaip labai labai aciu, kad pasidalinat tokia visom mezgejelem naudinga informacija 4u.gif
Atsakyti
Aciu Akire3 uz aprasyma, pasistengus pavyko drinks_cheers.gif Dar karta aciu, kad taip graziai dalinates 4u.gif
Atsakyti