Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 4

jurrrte, aciu tau!

Reljefiniai ir kiauri rastai virbalais

user posted image

http://www_4shared_c...rified=be64e3d4
Picassa

Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 19, 22:50)

Aciu Liepa50, aciu jurrrte thumbup.gif drinks_cheers.gif
Nebereikes reklamuoti, visos norincios ras thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 03 19, 21:41)
Tu čia apie ką apie RELJEFUS ar apie MANDARINUS???.. g.gif

Nesuprantu žmonių, kurie žino ką nori pasakyti..bet nemoka..ir kartoja tą patį per tą patį.. doh.gif ..O gal kvailiais apsimeta??? g.gif

Mandarinas tai prekybos centras jei ką lotuliukas.gif Kuriame turbūt yra ta knyga.

QUOTE(mimka @ 2008 03 19, 21:47)
Čia turbūt labai neperkama knyga kad tokią reklamą per visas temas varo  biggrin.gif

Aš nusipirkau, bet šiaip nesu ja patenkinta. Tos kurios žiūrėjot ar aiškūs jums raštai? Gal aš žiopla, bet pagal mane tai reikia visas porines eiles persiskaičiuot. Ta prasme, schemos vaizdas yra toks kaip turi būti iš priekio. Jei priekyj turi matytis gerom akim, tai taip ir sužymėta. Bet juk grįždama mezgu blogom ohmy.gif O jei dar kiauras raštas ir tos akys pamaišytos, gera bloga, gaunasi painiava. Nepatiko žodžiu man ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 20, 08:02)
Mandarinas tai prekybos centras jei ką  lotuliukas.gif Kuriame turbūt yra ta knyga.

Aš tai žinau, kas yra Mandarinas.. lotuliukas.gif ..Tik norėjau šiek tiek iš kai ko pasijuokti.. blush2.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 03 20, 09:41)
Aš tai žinau, kas yra Mandarinas.. lotuliukas.gif ..Tik norėjau šiek tiek iš kai ko pasijuokti.. blush2.gif ..

cool.gif biggrin.gif Aš kai įsiraunu kas kelintą psl, tai ir įsiraunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 19, 22:50)
jurrrte, aciu tau!

Ačiū merginos! 4u.gif yu.gif
Atsakyti
[quote=liepa50,2008 03 19, 22:50]
jurrrte, aciu tau!

Aciu ir tau liepa50,be tavo pagalos nebutu si knyga patekusi i foruma.ACIU!!!
Atsakyti

user posted image
Mezgimas rastai ir technika
Tik taip moku ideti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 20 kovo 2008 - 17:46
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 20, 18:45)

Sitaip dar geriau thumbup.gif , bent man, nes galima atsirinkti ko reikia ir ko ne, kas idomu ir kas nelabai idomu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 20, 17:45)
Mezgimas rastai ir technika
Tik taip moku ideti  4u.gif

Nu tu šaunuolė.. 4u.gif ..nepatingėjai viso šito nufotografuoti..ir sudėti.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 03 20, 19:57)
Nu tu šaunuolė.. 4u.gif ..nepatingėjai viso šito nufotografuoti..ir sudėti.. thumbup.gif

as cia skanavau bet ir netrumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 03 20, 18:57)
Sitaip dar geriau thumbup.gif , bent man, nes galima atsirinkti ko reikia ir ko ne, kas idomu ir kas nelabai idomu.Aciu 4u.gif

Ir reljefiniai rastai yra ideta i Picasa.
Atsakyti