Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 4

Labukas,gal kas turit kokiu zurnaliuku su anertu kiausiniu schemomis? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pasidalinimą žurnalais ir visais kitais dalykėliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ateinu čia atsigauti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2008 02 25, 23:05)
Labukas,gal kas turit kokiu zurnaliuku su anertu kiausiniu schemomis?  bigsmile.gif

Nagi netycia uztikau siame albume ir kiausiniu biggrin.gif

http://picasaweb.google.ru/zdenkagal
Atsakyti
O gal kas turit zurnaliuko "Moje Robotki"2003/12, 2004/01 - 05 men numeriukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2008 02 26, 10:14)
Nagi netycia uztikau siame albume ir kiausiniu biggrin.gif

http://picasaweb.google.ru/zdenkagal

oi labai aciu tikrai pilna pas tave ideju rolleyes.gif
Atsakyti
Begale Zolushka zurnalu picassa
Papildyta:
ir dar rusisku zurnalu cia
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2008 02 27, 12:23)
Begale Zolushka zurnalu picassa
Papildyta:
ir dar rusisku zurnalu cia

labai aciukas is kur jus juos gaunat?
Atsakyti
cia juk ne mano pacios smile.gif

ieskojimo budu, ieskau po picasa ir jei randu ka tikrai gero ir idomaus... idedu smile.gif
dar atsitinka toks dalykas, kur mano manymu labai geri albumai su idomiais zurnalais, tepabuna ten labai trumpa laika... po to juos istrina, nes is tiesu ten buna skanuoti ar fotografuoti zurnalai, ir saugant leideju teises trina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2008 02 27, 12:51)

ieskojimo budu, ieskau po picasa ir jei randu ka tikrai gero ir idomaus... idedu smile.gif
dar atsitinka toks dalykas, kur mano manymu labai geri albumai su idomiais zurnalais, tepabuna ten labai trumpa laika... po to juos istrina, nes is tiesu ten buna skanuoti ar fotografuoti zurnalai, ir saugant leideju teises trina sad.gif

o, kaip juos parsisiunciat g.gif , ar taip kiekviena ir saugot unsure.gif
Atsakyti

Prekiauja Reljefiniais raštais... MŪSŲ KNYGA. Mezgimo biblija labai graži knyga, ... ten tiek visko žinom, kad man jau pusė jos - man neįdomi. Juk akis užnerti mokam ir be knygų. O raštą išmegzti schemos nemačius , sunku, o kartais iš viso nieko neišeina.

QUOTE(Salne @ 2008 02 22, 21:11)
Manau reiktų į pačią Aktėją-leidyklą pasiskambinti..Nes aš irgi iš įdomumo bandžiau internete paieškoti apie šią knygą...tai irgi nieko neranda.. g.gif ..Kažkaip įdomiai.. g.gif

Papildyta:
kai nieko neturi, būnu laiminga kai galiu internete ka nors grazaus surasti. bet sava knyga ar žurnalas nepalyginamai geriau

QUOTE(Miaukse @ 2008 02 27, 13:51)

Atsakyti
Benissimo 2008-2
user posted image

4shared
Atsakyti
Stricktrends Fruhling 2008
user posted image
shareonall
Papildyta:
ВДВ2-2008
user posted image
Депозит