Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai - 4

Niu iki mugės man nusikapstyti sudėtinga, bet Reljefus tikrai pardavinėja Vagose, bent jau BIGo tai tikrai yra. Ir enciklopedija jau pirkau, Vagoj kaina 42 lt.
O vat ta Salnes knyga tai privertė nuvarvint seilę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 02 22, 14:40)
Salne uzpavydejau juodai  tongue.gif  iki knygu muges man nenueiti, o is knygu klubo manau uzsisakyt pavyks uz ta pacia kaina kaip tu pirkai  tongue.gif  o ta MEZGIMAS knyga kieno isleista yra? o kaip ispudziai apie abi knygeles?  4u.gif  ax.gif

Knyga "Mezgimas" išleista leidyklos "Aktėja".. ax.gif ..Mano jos abi smagios..labai viskas aiškiai surašyta..daug visokių įdomių patarimų, pamokymų..begalės raštų..Negaliu atsidžiaugti.. rolleyes.gif

QUOTE(Jurgele @ 2008 02 22, 15:15)
Niu iki mugės man nusikapstyti sudėtinga, bet Reljefus tikrai pardavinėja Vagose, bent jau BIGo tai tikrai yra. Ir enciklopedija jau pirkau, Vagoj kaina 42 lt.
O vat ta Salnes knyga tai privertė nuvarvint seilę biggrin.gif

O aš kaip tik Vagose tų Reljefų ir nemačiau..Matyt jau atsirado.. ax.gif ..O Enciklopediją aš už 36 lt. nusipirkau.. tongue.gif
Atsakyti
Salne, ar labai įžūlu būtų paprašyti, kad pasidalintum šitomis knygomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 22 vasario 2008 - 15:39
QUOTE(roka @ 2008 02 22, 15:39)
Salne, ar labai įžūlu būtų paprašyti, kad pasidalintum šitomis knygomis  ax.gif

Nu neįžulu..negaila, bet nelabai įsivaizduoju kaip..Skanerio neturiu..fotkinti viską.. g.gif ..Viena knyga virš 150 psl, kita virš 350..Daugoka.. g.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune domejosi tom abiem knygutem? kuriam knygyne ju ieskot? Reiks savaitgali prasilekt.... ax.gif
Atsakyti
Salne, įsivaizdavau, kad galima būtų nuskanuoti. Puslapių tikrai daug. Na nieko tokio, tik pasiteiravau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 02 22, 16:47)
Nu neįžulu..negaila, bet nelabai įsivaizduoju kaip..Skanerio neturiu..fotkinti viską.. g.gif ..Viena knyga virš 150 psl, kita virš 350..Daugoka.. g.gif

O as jei tureciau, tai fotografuociau. Aisku, juk nebutnai per viena diena viska nufotografuociau. Per kokia savaite tai ir padaryciau.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 02 22, 16:53)
O as jei tureciau, tai fotografuociau. Aisku, juk nebutnai per viena diena viska nufotografuociau. Per kokia savaite tai ir padaryciau.

O man gaila laiko fotkinti.. tongue.gif ..Jei turėčiau skanerį skanuočiau..Bet fotkinti.. doh.gif ..Du maži vaikai namuose, namų ruoša, mezgimas..ir kiti reikalai..Jau taip nieko nespėju..o dar fotografuoti (kai kiekvieną kartą reikia taikyti, žiūrėti ryškumą ir t.t.)..apie 500 psl.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2008 02 22, 15:27)
Knyga "Mezgimas" išleista leidyklos "Aktėja".. ax.gif ..Mano jos abi smagios..labai viskas aiškiai surašyta..daug visokių įdomių patarimų, pamokymų..begalės raštų..Negaliu atsidžiaugti.. rolleyes.gif
O aš kaip tik Vagose tų Reljefų ir nemačiau..Matyt jau atsirado.. ax.gif ..O Enciklopediją aš už 36 lt. nusipirkau.. tongue.gif

Vagoj ir aš nemačiau, paklausiau pas pardavėją, ji surado. O enciklopedija kai padėta prie naujienų tai jau ir pati užtekau proto susirast biggrin.gif

Kažin kur dar bus galima tą Mezgimą įsigyt? Bandžiau googlo paklaust, tai nuorodą tik į M.Mažvydo biblioteką tedavė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 02 22, 18:19)
Kažin kur dar bus galima tą Mezgimą įsigyt? Bandžiau googlo paklaust, tai nuorodą tik į M.Mažvydo biblioteką tedavė  doh.gif

Manau reiktų į pačią Aktėją-leidyklą pasiskambinti..Nes aš irgi iš įdomumo bandžiau internete paieškoti apie šią knygą...tai irgi nieko neranda.. g.gif ..Kažkaip įdomiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 02 22, 16:53)

Zemai lenkiu galva pries toki pasiaukojima notworthy.gif
Kad ir kaip noreciau draugiskai knygomis pasidalinti, bet abejoju ar tureciau kantrybes ir laiko 500 psl fotografuoti doh.gif
Atsakyti
[quote=Salne,2008 02 22, 15:34]
Aš jau turiu šią knygą.. tongue.gif ..Buvau šiandien knygų mugėje..tai jau pardavinėja..ir dar pigiau, nei bus parduotuvėse.. bigsmile.gif

O kokių knygų apie nėrimą buvo knygų mugėje g.gif
Atsakyti