alieju parduotuveje s.daukanto gatvej, netoli eagle vision optikos salono, prie vaiku pasaulio - salia trobos bei prie senojo turgaus alieju parduotuvelej
alieju parduotuveje s.daukanto gatvej, netoli eagle vision optikos salono, prie vaiku pasaulio - salia trobos bei prie senojo turgaus alieju parduotuvelej
Aciu
vakar buvau, prisipirkau visko ko reikejo ir ko nereikjo Va sianakt jau miegojau galva isupus i kokosu alieju, neuzilgo eisiu plauti plaukus, tai pranesiu rezultata
isbandziau dar migdolu alieju didelio skirtumo tarp jo ir jojobu aliejaus nejauciu,abu super dar nusipirkau avokadu,tai tas aiskiai riebesnis,bet isbandysiu kita savaitgali
Del saltalamkiu aliejaus, tai cia keblus klausimas .Metos pas mane kazkur, buvau odai pirkus, tai jis tepa, oranzine lieka. Tai nzn., nebent ilgai pries plovoima nelaikyt ir blondinem netept.
Siandien isbandziau cia daugelio isgirta alyvuogiu alieju.... ir..... absoliuciai jokio poveikio o laikiau beveik 2val........... na kaip sakoma kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam
Siandien isbandziau cia daugelio isgirta alyvuogiu alieju.... ir..... absoliuciai jokio poveikio o laikiau beveik 2val........... na kaip sakoma kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam
Man super alyvu aliejus + medus + kiausinis Iskart jauciasi poveikis ilgiau palaikius Neprasciau nei brangios kaukes Kitos merginos dar brendzio, ricinos aliejaus ir pan. pila.
Man super alyvu aliejus + medus + kiausinis Iskart jauciasi poveikis ilgiau palaikius Neprasciau nei brangios kaukes Kitos merginos dar brendzio, ricinos aliejaus ir pan. pila.