o gal kas žinote, kur Kaune yra pirkti KOKOSŲ aliejaus? visose maximose,eurokose, droguose ieškojau - neradau, o taip norisi išbandyti...
Naudoju plaukams migdolu alieju. Labai svelnus po plovimo, laikau visa nakti, maiseli uzsidejus ir ranksluosti ant virsaus. Taip pat i kuno kremus jo pilu. Kada bus pakeliui, butinai uzsuksiu jojobos aliejaus, visi labai giria. O taip norisi pagaliau tureti grazius, ilgus plaukucius..
QUOTE(nightfly @ 2008 01 05, 01:44)
o gal kas žinote, kur Kaune yra pirkti KOKOSŲ aliejaus? visose maximose,eurokose, droguose ieškojau - neradau, o taip norisi išbandyti...
Akropoly Kosmadoj yra
labuka tai va vakar isplovus savo plaukus patepiau ju galiukus migdolu aliejuku tai sulipo man tie galiukau ir atrodo nekaip gal ka ne taip padariau?
QUOTE(Vikiuke @ 2008 01 11, 11:56)
labuka tai va vakar isplovus savo plaukus patepiau ju galiukus migdolu aliejuku tai sulipo man tie galiukau ir atrodo nekaip gal ka ne taip padariau?
nu as tai issitepu plaukus,palaikau per nakti ir tada isplaunu galva.bent jau man tai aliejus atrodo per riebus naudoti kaip nenuplaunama priemone galiukams tepti geriau nusipirkt spec.nenuplaunama aliejuka manau
QUOTE(Maluna @ 2008 01 11, 19:45)
Merginos, kuri pirkot jojobos alieju is NB, pasakykit kiek kainuoja ir kiek buna ml?
Aciu
Aciu
pirkau 100ml uz mazdaug 20lt.buvo ir mazesnis buteliukas bet nepamenu nei talpos nei kainos...
Siaip tai mano plaukams labiau tinka kokosu ir dar taip kvepia
Norėčiau sužinot, koks aliejus tiktų tokiem plaukam "vielos" pavidalo. Jie tokie su charakteriu. Kiekvienas atskirai sukasi, banguojasi. Gal kuri iš mergaičių turit tokius plaukučius? Ką naudojat?
Tiesiog nebežinau kurį čia pasirinkus aliejų?
Tiesiog nebežinau kurį čia pasirinkus aliejų?
QUOTE(MissGift @ 2008 01 11, 19:51)
Gal kas galetu pasakyti kur klaipedoje butu galima isigyti situ maitinanciu aliejuku, isskyrus ricinos alieju?
alieju parduotuveje s.daukanto gatvej, netoli eagle vision optikos salono, prie vaiku pasaulio - salia trobos bei prie senojo turgaus alieju parduotuvelej