Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai plaukams

Apklausa: Kuris iš jūsų naudotų aliejų buvo geriausias? (240 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 11, 11:15)
ar galima pasildyta alieju laikyti ilgiau nei viena nakti??

o kam ji laikyti g.gif

QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 11, 12:30)
o ka reiskia kokybiskas? kazi kokia yra gera firma?

tai toks, kuriame nera salutiniu medziagu pvz. rafinuojant. Siam momentui galeciau pasiulyti is kvapu namu -yra grynas kokosu aliejus(nerafinuotas) ir monoi aliejai (dezodoruotas ir ne) bei CUP'o 5 aukste yra naturalios kosmetikos kioskelis -ten galima rasti Logonos kokosu aliejaus plaukams -labai isgyre bandziusios ax.gif
Atsakyti
As taip pat kelis kartus per menesi palepinu savo plaukucius aliejais, mano plaukams labiausiai patinka, paprastas semenu aliejus, issitepu juo nakciai, o ryte issiplaunu, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 11, 21:50)
o kam ji laikyti  g.gif
tai toks, kuriame nera salutiniu medziagu pvz. rafinuojant. Siam momentui galeciau pasiulyti is kvapu namu -yra grynas kokosu aliejus(nerafinuotas) ir monoi aliejai (dezodoruotas ir ne) bei CUP'o 5 aukste yra naturalios kosmetikos kioskelis -ten galima rasti Logonos kokosu aliejaus plaukams -labai isgyre bandziusios  ax.gif

wub.gif paskaiciau ir uzsimaniau doh.gif dbr pirkau jojobos plaukams..bandysim ryt smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2008 06 11, 20:53)
As taip pat kelis kartus per menesi palepinu savo plaukucius aliejais, mano plaukams labiausiai patinka, paprastas semenu aliejus, issitepu juo nakciai, o ryte issiplaunu, super  thumbup.gif

pabandžiau ir aš pernakt palaikyti su alyvuogių aliejum, anksčiau tiek nelaikydavau. Ir ryte išplovus specialiai jokių priemonių daugiau netepiau, stebėjau plaukus biggrin.gif rezultatas džiugina, galiukai neišsausėję.

Kažin nebūtų per dažnai kas antrą naktį išsitepus laikyti? g.gif bent jau galus.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 06 14, 18:38)
pabandžiau ir aš pernakt palaikyti su alyvuogių aliejum, anksčiau tiek nelaikydavau. Ir ryte išplovus specialiai jokių priemonių daugiau netepiau, stebėjau plaukus biggrin.gif rezultatas džiugina, galiukai neišsausėję.

Kažin nebūtų per dažnai kas antrą naktį išsitepus laikyti?  g.gif bent jau galus.

Manau pilnai uztektu viena kart per savaite, kas per daug, tas nesveika smile.gif , per kitus plovimus panaudok ka nors drekinancio, man kirpeja pastoviai pabrezia, kad plaukus,kaip ir oda reik daznai drekint.
Atsakyti
dėkui už patarimą bigsmile.gif
bandysiu kartą per savaitę.
Atsakyti
Mano plaukuciams geriausias aliejukas yra natural mentis,geresnio dar neturejau,tik brangus ruple... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 06 15, 20:03)
Mano plaukuciams geriausias aliejukas yra natural mentis,geresnio dar neturejau,tik brangus ruple... doh.gif

O kas tai per aliejukas, kur ji pirkti? g.gif
Atsakyti
Sveikos sauniosios mamytes! Perskaiciau visus jusu pasisakymus. Jus tikros profesionales, zinot labai daug ir nuostabu, kad draugiskai dalinates savo patirtim. thumbup.gif Labai daug is jusu pasimokiau, daug aliejuku isbandziau ant savo "nukankintu" plaukuciu. doh.gif
Isbandziau: Alyvu alieju
persiku,
ricinos,
migdolu,
kokosu.
jojobos
Mano plaukuciams patiko jojobos, migdolu. persiku, bet pats geriausias tai kokosu aliejukas, pasaka thumbup.gif , plaukuciai svelnus, blizga negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif
Kai ka suradau apie si aliejuka, paskaitykite, labai idomu tongue.gif

http://www.kvapunama...jus_straipsnis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_janna: 06 liepos 2008 - 18:37
Geris matyt tas kokosu aliejus, bet dbr pabaiksiu makadamiju riesutu aliejaus butelaiti - man jis wub.gif
Atsakyti
As naudoju ne vien tik aliejukus, bet ir naturalias kaukes, karta per savaite. Pav. svoguno, cesnoko, kiausinio trynio, medaus ir aliejuko. Alieju kiekviena karta pilu vis kitoki, kad plaukuciai gautu ivairesniu vitaminu. Nuo tokios kaukes kvapelis ne is maloniuju, bet manau, kad "grozis reikalauja auku". Netiesa, kad pats plaukas negali pastoreti schmoll.gif Mano plaukas buvo labai plonutis, galai nusiure, issisakoje nuo dazymo, plius nuo cheminio ir dar sausas, pasisiauses. Plaukuciai buvo tolie ploni, kad be cheminio neimanoma buvo pasirodyti doh.gif . Naturalias kaukes ir aliejukus pradejau naudoti nuo 04.008. viso labo 3 men., bet rezultatai stulbinantys thumbup.gif . Pats plaukas pastorejo, nera toks priplotas prie galvos, nuostabu lotuliukas.gif Galvoju baigti su cheminiu, gal biskuti padazysiu, paziuresiu, kas gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
as dabar atsiminiaus, kad turiu linu semenu aliejaus saldytuve, issitraukiau ir nuo vakar pradejau naudot, dar sianakt permiegojau su dzintars balzamu ant saknu ir linu semenu aliejum ant galiuku, kankinaus per visa nakti su tuo maisiuku ant galvos lotuliukas.gif bet rezultatas visai patiko thumbup.gif dar laukiu pareinanat jojobos aliejaus ir norec naturalaus kokosu aliejaus isbandyti, gal zinote kur gauti klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti