Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai plaukams

Apklausa: Kuris iš jūsų naudotų aliejų buvo geriausias? (240 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 05 23, 19:14)
nu merginos prisiskaičiau visako apie aliejus...pati nieko panašaus iki šiol nebuvau naudojus....tad nusprendžiau pabandyt rolleyes.gif
pačios plaukų galai sausoki...veliasi...skilinėja... verysad.gif vnž jokio gero vaizdelio verysad.gif
tad šian įspaudžiau keletą nakvišų aliejaus kapsulių ir juom įtryniau...palaikiau val...išsiploviau...ir... bigsmile.gif plaukai purūs... wub.gif švelnučiai... wub.gif 
tik kažin ar gerai darau su tokiu aliejum?nenukris paskutiniai plaukai ?unsure.gif
gal kas bandėt g.gif

tai kad nakvisos geriamos g.gif siaip nebandziau
dabar sedziu su ricinos aliejaus kauke, tik nezinau ar gerai padariau kad jo su niekuo neatskiedziau
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 23, 23:15)
tai kad nakvisos geriamos  g.gif  siaip nebandziau
dabar sedziu su ricinos aliejaus kauke, tik nezinau ar gerai padariau kad jo su niekuo neatskiedziau

jo geriamos...bet pradurus kapsule aliejus graziai isbeda... tuom ir pasinaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 05 24, 12:59)
jo geriamos...bet pradurus kapsule aliejus graziai isbeda... tuom ir pasinaudojau smile.gif

Aš kažkurioje temoje skaičiau, kad viena forumietė jas geria - tai jos plaukams labai tinka smile.gif
O kitokio aliejaus nebandei? Aš vakar vėl su alyvuogių ir ricinos pusę plaukų ištepiau, o šaknis "dzintars" "balzams", išploviau po 1,5 val - šiandien plaukai minkštučiai wub.gif
Atsakyti
o tu gryna alieju ricinos tepi? neskiedi? nes man tai sunkokai issiplauna jis
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 24, 18:36)
o tu gryna alieju ricinos tepi? neskiedi? nes man tai sunkokai issiplauna jis

Vakar tai dariau taip - į molinį dubenėlį įpyliau kokius du šaukštus alyvuogių aliejaus ir iš akies truputį ricinos įpyliau - mikrobanginėje pašildžiau ir viskas smile.gif

Seniau dar truputį citrinos įspauzdavau - sako, padeda lengviau išskalauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 05 24, 10:59)

as irgi galvojau apie toki bairi, bet nzn, lb kvapas nepatinka man to aliejuas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 24, 12:57)
Aš kažkurioje temoje skaičiau, kad viena forumietė jas geria - tai jos plaukams labai tinka smile.gif
O kitokio aliejaus nebandei? Aš vakar vėl su alyvuogių ir ricinos pusę plaukų ištepiau, o šaknis "dzintars" "balzams", išploviau po 1,5 val - šiandien plaukai minkštučiai wub.gif

jo...aš ir jas geriu... thumbup.gif
Ir aš paskaičiau kad viena forumietė ir jas praduria ir alieju naudoja nagam smile.gif ir pamaniau ,kad nepakenks jei panaudosiu jį plaukams biggrin.gif
šiaip nesu bandžius kitokIO...ir NESU MAČIUS PARDAVIME...O GAL DĖMESIO NIEKAD NEATKREIPDAVAU...NES NIEKO NEŽINOJAU IKI TOL, KOL NEPASKAIČIAU ČIA JŪSŲ ATSILIEPIMŲ drinks_cheers.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 05 24, 18:52)
as irgi galvojau apie toki bairi, bet nzn, lb kvapas nepatinka man to aliejuas  g.gif

nu kvapo tai nijokio nebuvo...nepajutau... unsure.gif
bet plaukai tikrai net po vieno karto tokie švelnučiau...balzamo net nedėjau thumbup.gif man patiko...kartosiu dar syk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 24 gegužės 2008 - 20:32
QUOTE(Girmantee @ 2008 05 23, 22:15)
tai kad nakvisos geriamos  g.gif 

jei jau gerti galima -tai ant plauku juolab ax.gif
Atsakyti
As tai bent jau stengiuosi 1-2 kartus per savaite uzsitepti dzintars aliejuko i saknis ir ant likusiu plauku pasildyto kokoso aliejaus arba alyvuogiu, laikau per nakti ir ryte isplaunu smile.gif nezinau kiek cia tos naudos, bet blogiau tai tikrai nera bigsmile.gif
dabar planuoju isigyti zolotoj solk aliejuko pakeliuose arba bonkutej, abu esu naudojusi, tai lb patiko ir dar uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Kažkada plaukus linų sėmenų aliejuku tepiau, bet tik galiukus, po plovimo... Tai tiek pinigų sumokėjus už aliejuką, kirpėjos išgirtą, teko labai nusivilti, nes galiukai lūžinėti pradėjo... verysad.gif
Dabar namie kaip tik alyvuogių aliejaus turiu, niekaip nesunaudoju kepimui (per stipraus kvapo nusipirkau), reiks pamėginti plaukams...
Tik paaiškinkit, kaip jūs per visą naktį išlaikot tą aliejų, ką ant galvos maunatės, kad pagalvės neištepti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 05 25, 15:56)
Sveikos! smile.gif
Kažkada plaukus linų sėmenų aliejuku tepiau, bet tik galiukus, po plovimo... Tai tiek pinigų sumokėjus už aliejuką, kirpėjos išgirtą, teko labai nusivilti, nes galiukai lūžinėti pradėjo... verysad.gif
Dabar namie kaip tik alyvuogių aliejaus turiu, niekaip nesunaudoju kepimui (per stipraus kvapo nusipirkau), reiks pamėginti plaukams...
Tik paaiškinkit, kaip jūs per visą naktį išlaikot tą aliejų, ką ant galvos maunatės, kad pagalvės neištepti? g.gif

As tai tiek netepu, kad aliejus varvetu rolleyes.gif ant paciu plauku nieko nesirisu nei maiseliu, nei skareliu, o tiesiiog ant pagalves pasitiesiu ranksluosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 05 25, 15:56)
Sveikos! smile.gif

as tai uzsidedu maisiuka ir kepure silta. turiu tokia viena jau tam reikalui skirta ax.gif
Atsakyti