dekui zveriuke, eksperimentuosiu toliau
QUOTE(martinibianco @ 2008 05 18, 06:21)
Sveikutes
Radau organinio maisto parduotuveje Kokoku aliejaus
Radau organinio maisto parduotuveje Kokoku aliejaus
ta prasme ekologisko? jei taip, tai greiciausiai tiktu
Bet jei jis pigus ir rafinuotas - nei maistui, nei plaukams nenaudociau
gal as jums pasirodysiu visai kvaila, bet kaip ta alyvu alieju sildyti?
QUOTE(princesee @ 2008 05 19, 00:14)
užkaisk puodą vandens, tada kai jis užvirs vietoj dangčio uždėk kokį nors bliudelį, į jį įpilk aliejuko ir palikt kad nuo garų sušiltų. tada tepk ant plaukučių
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 18, 21:48)
ta prasme ekologisko? jei taip, tai greiciausiai tiktu
Na organiskas, tai naturalus, be priemaisu kazkokiu, siaip nepigus, tai galvoju turetu but geras o kaip suprast rafinuotas?
As taiuzverdu vandeni, ipilu i bliudeli ir i ji idedu buteliuka su aliejum tikiuosi supratai,ka norejau pasakyt
supratau supratau reikes pabandyt aciu jums labai
O aš į dubenėlį supilu ir į mikrobangų krosnelę įdedu tol, kol sušyla
QUOTE(martinibianco @ 2008 05 19, 05:40)
Na organiskas, tai naturalus, be priemaisu kazkokiu, siaip nepigus, tai galvoju turetu but geras o kaip suprast rafinuotas?
rafinuotas -tai isvalytas, tik tas valymas bina dvejopas, jei pigus aliejus -tai vyksta su cheminem medziagom, o bangus -per audini ir pan.,pvz. 100ml -45 lt
QUOTE(Hottea @ 2008 05 19, 15:43)
O aš į dubenėlį supilu ir į mikrobangų krosnelę įdedu tol, kol sušyla
pasakysiu,kaip naudoju as,kogero bus patogiausias budas,turiu nedidele bonkute su dozatorium,ten supilu aliejuka,ir gali su visu buteliuku sildyti uzkaitintam vandeny,kai issibaigia-pripildau,labai gerai,ir zymiai svariau,maziau terliones
QUOTE(Maserati @ 2008 05 19, 17:31)
pasakysiu,kaip naudoju as,kogero bus patogiausias budas,turiu nedidele bonkute su dozatorium,ten supilu aliejuka,ir gali su visu buteliuku sildyti uzkaitintam vandeny,kai issibaigia-pripildau,labai gerai,ir zymiai svariau,maziau terliones
as taip su dilgelem darydavau - supildavau i buteliuka su dozatorium ir purksdavau ant plauku.
Balsavau uz "kitas"
Man geriausias visgi avokado buvo, plaukuciai labai liuks po jo. Naudojau tuo metu, kai plaukai buvo nualinti, tai tikrai padejo
O ricinos blakstienom kartais naudoju
Man geriausias visgi avokado buvo, plaukuciai labai liuks po jo. Naudojau tuo metu, kai plaukai buvo nualinti, tai tikrai padejo
O ricinos blakstienom kartais naudoju