Parašiau į kitą temą, bet visgi manau, kad i šią tinka labiau
Vakar tepiau plaukus pašildytu extra virgin alyvuogių aliejumi ir laikiau apie pusvalandį, po to išploviau "TIGI" šampūnu porakart, užsitepiau dar "Fructis" kaukę kelioms minutėms - šiandien man mano plaukai super t Visgi alyvuogių aliejus man išlieka pats pačiausias, o pašildytas jis dar veiksmingesnis
QUOTE(qqte @ 2008 04 14, 21:01)
tepiau ir balzama ir kauke
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2008 04 14, 20:51)
as tai net ir po aliejiniu kaukiu dazniausiai patepu plauku galiukus plauku aliejuku(alfaparf)
o ash netepiau nieko, gal delto, nju nieko badysiu dar karta ziuresim
QUOTE(Viktuteee @ 2008 04 14, 22:10)
Parašiau į kitą temą, bet visgi manau, kad i šią tinka labiau
Vakar tepiau plaukus pašildytu extra virgin alyvuogių aliejumi ir laikiau apie pusvalandį, po to išploviau "TIGI" šampūnu porakart, užsitepiau dar "Fructis" kaukę kelioms minutėms - šiandien man mano plaukai super t Visgi alyvuogių aliejus man išlieka pats pačiausias, o pašildytas jis dar veiksmingesnis
as tai naturalumo (aliejaus) nemaisyciau su fructis deciau tik alieju, kad plaukai pailsetu...
jie gi negyvi tai kam cia tie ilsejimaisi
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 15, 18:52)
tai jau cia kiekvieno teise rinktis
as uz naturaluma
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 15, 17:52)
o tai kam tada ant tu plauku aliejus teptis -juk jie vis tiek negyvi Pilnai turetu uztekti sintetinio sampuno ir tokios pat kaukes
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 15, 19:17)
o tai kam tada ant tu plauku aliejus teptis -juk jie vis tiek negyvi Pilnai turetu uztekti sintetinio sampuno ir tokios pat kaukes
kaip tik ta pati norejau parasyti, bet susilaikiau...
nagi nagi tai norit pasakyt kad plaukai gyvi ?
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 15, 19:48)
nagi nagi tai norit pasakyt kad plaukai gyvi ?
jei neturi ka atsakyti -tai verciau is vis nerasyk
savo pasisakymu as nieko apie plauko gyvuma nesakiau, o ka turejau omeny akivaizdu, kad nesupratai ir nesuprasi
mandagiau galetum o ka sakei pati perskaityk dar karta
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 15, 21:37)
mandagiau galetum o ka sakei pati perskaityk dar karta
as zinau ka parasiau, o jei tu nesupranti -tai jau ne mano problema
pasisildziau vakar vakare semenu aliejaus isitepliojau
pirma karta kai ji meginau man ne itin patiko, nes plaukai elektrinosi
o va po vakar tai atsidziaugt negaliu
pirma karta kai ji meginau man ne itin patiko, nes plaukai elektrinosi
o va po vakar tai atsidziaugt negaliu