Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai plaukams

Apklausa: Kuris iš jūsų naudotų aliejų buvo geriausias? (240 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 10 10, 17:37)
Kodėl nepatiko alyvuogių aliejus? mirksiukas.gif

kazkaip sunkiai issiplove, o be to plaukai po to buvo apsunke ir kaip siaudai.. zodziu nelabai patiko biggrin.gif po vynuogiu kauliuku, tai buvo thumbup.gif plaukai minksti buvo ir tokie lengvi.. wub.gif

vynuogiu kauliuku alieju pirkau Naujojoj Barmunej VCUP'e, pirkau ji veidui, bet po to atsibodo tai plaukam sunaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 10 10, 18:42)
o rimtai kur perkat aliejus? ;>

as tai kokosu kosmadoj radau
ricinos ir varnalesu vaistineje
o jojobu planuoju pirkt VCUP'e smile.gif
Atsakyti
O aš bandžiau maistinį sezamo aliejų. Kadangi namuose naudojau kepimui, tai sugalvojau ir plaukus išsiteplioti hihihi.gif. Jokio poveikio nepajutau - nei gero, nei blogo, nors laikiau tik valandą, ir dar kvapas liko to aliejaus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 10, 21:56)
as tai kokosu kosmadoj radau
ricinos ir varnalesu vaistineje
o jojobu planuoju pirkt VCUP'e smile.gif

Rimtai, kokosų kosmadoj yra? bigsmile.gif Reiks nulėkti pažiūrėti, o kokia jo kaina ir kaip atrodo, gal nuotraukytę galėtum įkelti? blush2.gif
Atsakyti
as tai planuoju savaitgali cupe nusipirkti jojobos aliejaus. Nb puslapyje raso kad jis tinkamiausias plaukams, o ir forume neblogi atsiliepimai apie ji. gal kas zinot kokiais kiekiais jis parduodamas ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 11, 19:45)
as tai planuoju savaitgali cupe nusipirkti jojobos aliejaus. Nb puslapyje raso kad jis tinkamiausias plaukams, o ir forume neblogi atsiliepimai apie ji. gal kas zinot kokiais kiekiais jis parduodamas ir kiek kainuoja?

Aš pirkau 50 ml, kainavo apie 10 litų, bet buvo ir didesnis buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 11, 16:17)
Rimtai, kokosų kosmadoj yra?  bigsmile.gif  Reiks nulėkti pažiūrėti, o kokia jo kaina ir kaip atrodo, gal nuotraukytę galėtum įkelti?  blush2.gif

sitam puslapy jo foto yra, nes nete neradau smile.gif
mokejau uz sita 23ltkokosų aliejus
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 11, 21:05)
sitam puslapy jo foto yra, nes nete neradau smile.gif
mokejau uz sita 23ltkokosų aliejus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 11, 21:19)
Aš pirkau 50 ml, kainavo apie 10 litų, bet buvo ir didesnis buteliukas.

VCUP'e pirkai?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 12, 17:00)
VCUP'e pirkai?

Aga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 10 12, 20:13)

beje, o tepi galiukus ar ir i oda itrini?
nes kiek skaiciau,tai jojobos aliejus labai gerai odai,bet man atrodo taip daug reiktu susipilt ant galvos aliejaus,kad ji imasazuot i oda...

netgi yra kazkoks kursas zinau plaukams atgaivint,kuomet aliejai itrinami i oda,nes atseit tai pastebimiau pagerina ju bukle
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 13, 12:46)
beje, o tepi galiukus ar ir i oda itrini?
nes kiek skaiciau,tai jojobos aliejus labai gerai odai,bet man atrodo taip daug reiktu susipilt ant galvos aliejaus,kad ji imasazuot i oda...

netgi yra kazkoks kursas zinau plaukams atgaivint,kuomet aliejai itrinami i oda,nes atseit tai pastebimiau pagerina ju bukle

Aš tepu per visą plauką, taip pat įtrinu ir į odą.
Plaukai labai gerai išsiplauna, jokio riebumo.
Naudoju jojoba, vynuogių kauliukų, alyvuogių aliejukus. thumbup.gif
Atsakyti