cia man tik vienai taip atrodo as po alyvuogiu aliejaus plaukai elektrinasi?
QUOTE(Mayte @ 2008 04 12, 12:19)
na, man tai nesielektrina
[quote=puupsikas,2008 04 12, 10:13]
nesitikėk stebuklo jau po pirmo karto
tikrai nesitikejau visa nakti ismiegojau sau su kauke, issiplove gan lengvai sakyciau tik nesupratau kodel, bet labai labai susivele plaukai ar ir jums taip? nors kiek supratau beskaitydama, kad svelnus ir glotnus pasidaro, ar ne?
tikrai nesitikejau visa nakti ismiegojau sau su kauke, issiplove gan lengvai sakyciau tik nesupratau kodel, bet labai labai susivele plaukai ar ir jums taip? nors kiek supratau beskaitydama, kad svelnus ir glotnus pasidaro, ar ne?
[quote=Roisin,2008 04 12, 15:17]
[/quote]
Man po aliejuku irgi buna susivele, bet uzdedu kauke, palaikau iki pusvalandzio, va tada jau
[/quote]
Man po aliejuku irgi buna susivele, bet uzdedu kauke, palaikau iki pusvalandzio, va tada jau
QUOTE(Hottea @ 2008 04 12, 20:03)
Tad isvada - neverta visa nakti vargti ir miegoti su "naminemis" kaukemis - uztenka keliu valandu
Ka tik issiploviau galva su "milk_shake" kauke su pienu (apie 50 Lt) ir rezultatas ne geresnis nei po majonezo kaukes
Ka tik issiploviau galva su "milk_shake" kauke su pienu (apie 50 Lt) ir rezultatas ne geresnis nei po majonezo kaukes
jau manes tai niekas nepriverstu iskeisti naturalias kaukes i kazkokia sintetika
QUOTE(Mayte @ 2008 04 12, 13:19)
man po semenu elektrinosi
Ir aš pabandysiu tepliotis bėgu alyvuogių aliejuką šildytis aprašysiu rezultatus
nu va papasakosiu ishsitepliojau ash tuo alyvuogiu aliejujm, ishsiploviau viskas liux tik pradejo snd veltis galai labaj net nznau ka daryt
QUOTE(mergytia @ 2008 04 14, 18:58)
nu va papasakosiu ishsitepliojau ash tuo alyvuogiu aliejujm, ishsiploviau viskas liux tik pradejo snd veltis galai labaj net nznau ka daryt
as tai net ir po aliejiniu kaukiu dazniausiai patepu plauku galiukus plauku aliejuku(alfaparf)
QUOTE(mergytia @ 2008 04 14, 19:58)
gal labai nusausinai beplaudama?
as tai ir po aliejaus tepu balzama vistiek...