O kur perkate migdolų aliejų?
Man kažkaip nedrąsu maistinį aliejų ant plaukų tepti Ar tikrai jis gerai išsiplauna? Tai jūs tepate jį prieš galvos plovimą? , palaikote šiek tiek ir nuplaunate?
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 12, 08:04)
Man kažkaip nedrąsu maistinį aliejų ant plaukų tepti Ar tikrai jis gerai išsiplauna? Tai jūs tepate jį prieš galvos plovimą? , palaikote šiek tiek ir nuplaunate?
As irgi tepu maistini alyvu alieju....mano plaukuciams jis skanus Ir issiplauna labai gerai....man net lengviau nei ricinos aliejus. Istepu plauku saknis ir visus plaukus (sausus), palaikau per visa nakti (nors galima ir trumpiau), o ryte issiplaunu. Plaukuciai lengvuciai, blizgantys ir visiskai neriebaluoti buna
QUOTE(dovzil @ 2008 03 12, 09:00)
As irgi tepu maistini alyvu alieju....mano plaukuciams jis skanus Ir issiplauna labai gerai....man net lengviau nei ricinos aliejus. Istepu plauku saknis ir visus plaukus (sausus), palaikau per visa nakti (nors galima ir trumpiau), o ryte issiplaunu. Plaukuciai lengvuciai, blizgantys ir visiskai neriebaluoti buna
viska taip pat darau tik, kaip sakiau, dar skalausju su isspaustos citrinos sultimis issiplauna po dvieju kartu nors mano plaukuciai ilgi
QUOTE(balbetka @ 2008 03 12, 09:42)
viska taip pat darau tik, kaip sakiau, dar skalausju su isspaustos citrinos sultimis issiplauna po dvieju kartu nors mano plaukuciai ilgi
Bet tas sultis tikriausiai skiedi su vandeniu? Ar grynomis? Nes citrina labai sausina, aš taip įsivaizduoju.....
Papildyta:
QUOTE(dovzil @ 2008 03 12, 08:00)
Reikės ir man pabandyti. Parduotuvėse mačiau labai brangaus graikiškų riešutų aliejaus, moliūgų sėklų ir kt. Gal pabandyti su jais?
Man kažkaip nedrąsu maistinį aliejų ant plaukų tepti
Man kažkaip nedrąsu maistinį aliejų ant plaukų tepti
na jau -maistui naudoji, o ant plauku netiks
Parduotuvėse mačiau labai brangaus graikiškų riešutų aliejaus, moliūgų sėklų ir kt. Gal pabandyti su jais?
siuos aliejus rekomenduoju gerti, o ne ant plauku tepti, nes ju poveikis plaukams ne is tolo neprilygs organizmo gaunamai naudai
gal kas zino kur klaipedoje galima nusipirkti jojobos alieju?
QUOTE(Pjaf @ 2008 03 13, 17:20)
man nuo natūralių aliejų greitai nusiplauna plaukų dažai ir šiaip spalva gadinas
argi taip gali buti?
kaip matosi tas spalvos gadinimas?
QUOTE(balbetka @ 2008 03 11, 12:54)
kokio efekto? labiau zvilga nei su alyvuogiu?
Taip plaukai žvilgėjo tikrai labiau, ir tokie švelnučiai buvo
QUOTE(baste @ 2008 03 13, 17:12)
Taip plaukai žvilgėjo tikrai labiau, ir tokie švelnučiai buvo
hmmm...idomiai kaip turbut cia nuo plauku priklauso, nes pvz man, atvirksciai, dabar plaukuciai zvilget taip pradejo o anksciau to nebuvo
QUOTE(balbetka @ 2008 03 13, 22:18)
hmmm...idomiai kaip turbut cia nuo plauku priklauso, nes pvz man, atvirksciai, dabar plaukuciai zvilget taip pradejo o anksciau to nebuvo
man tai irgi atrodo, kad plaukuciai kaip tik labiau zvilgeti pradejo