Dabar turiu nusipirkisi varnalėšų aliejų, tai taip gražiai plaukai blizgėjo ir tokie švelnučiai buvo bet va vienas minusiukas kad plaukai ir susiriebalavo tikrai greičiau
QUOTE(baste @ 2008 03 11, 10:34)
Dabar turiu nusipirkisi varnalėšų aliejų, tai taip gražiai plaukai blizgėjo ir tokie švelnučiai buvo bet va vienas minusiukas kad plaukai ir susiriebalavo tikrai greičiau
o man atvirksciai nuo alyvuogiu aliejaus plaukai labiau zvilga ir leciau riebaluojasi
QUOTE(balbetka @ 2008 03 11, 11:43)
o man atvirksciai nuo alyvuogiu aliejaus plaukai labiau zvilga ir leciau riebaluojasi
nuo alyvuogių ir man taip nesiriebalavo bet nebuvo tokio efelto kaip su varnalėšų aliejumi
QUOTE(baste @ 2008 03 11, 10:58)
nuo alyvuogių ir man taip nesiriebalavo bet nebuvo tokio efelto kaip su varnalėšų aliejumi
kokio efekto? labiau zvilga nei su alyvuogiu?
QUOTE(dovzil @ 2008 03 11, 11:11)
Tai makalosei labai tinka alyvuogiu aliejus....gal turi namie. kazkaip nelabai girdejau, kad saulegrazu alieju naudotu Nors gali pabandyt, manau, kad blogiau nebus
Na aš ir taip manau, kad blogiau nebus, bandysiu
Sveikos prisidedu ir as prie alieju gerbeju klubo ka tik issitepiau plaukus su migdolu aliejum, tai vakare kai issiplausiu paziuresiu kas gausis.. bet tepant plaukus dar palepinau ir ranku oda tuo aliejum, tai tokia svelni pasidare
o klaipedoj jus kur ir kokiom talpom perkat tuos aliejus? noreciau pvz prisipirkti visokiu bet mazais kiekiais, tai imanoma kur yra tie pilstomi aliejai? ir kur gauti ricinos aliejaus?
QUOTE(GūGa @ 2008 03 11, 20:04)
o klaipedoj jus kur ir kokiom talpom perkat tuos aliejus? noreciau pvz prisipirkti visokiu bet mazais kiekiais, tai imanoma kur yra tie pilstomi aliejai? ir kur gauti ricinos aliejaus?
ricinos aliejaus galim arasti bet kurioje vaistineje
QUOTE(baste @ 2008 03 11, 12:34)
dar kartą kartoju: nivea varnalėšų aliejus - nenatūralus. jame nėra jokių aliejų
QUOTE(GūGa @ 2008 03 11, 19:04)
Yra rods keliose vietose, as pati esu pirkus prie senojo turgaus, ten einant gilyn i turgu, kaireje, yra didelis uzrasas Aliejus...Nu nezinau kaip cia paaiskinau Kita yra Daukanto ir H. Manto g. sankryzos kaireje puseje, ten rodos ir optika kazkokia yra..nu zods jei reikia tiksliu adresu yra www.aliejus.com saite. O del talpos pirkdavau 100ml talpa,bet tkr galima ir maziau, nes ten aliejus sveriamas
o kur jus perkat Alyvuogiu alieju plaukams? gal galit parodyt kaip jis atrodo
QUOTE(sliekelis @ 2008 03 11, 14:57)
Sveikos prisidedu ir as prie alieju gerbeju klubo ka tik issitepiau plaukus su migdolu aliejum, tai vakare kai issiplausiu paziuresiu kas gausis.. bet tepant plaukus dar palepinau ir ranku oda tuo aliejum, tai tokia svelni pasidare
kirpeja sake, jog alyvuogiu aliejus geras ne tik plaukams, bet ir odai, todel as irgi pradejau tepti rankas siltu alyvuogiu aliejumi ir efektas tikrai geriau uz visiokius kremus
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 03 11, 22:02)
o kur jus perkat Alyvuogiu alieju plaukams? gal galit parodyt kaip jis atrodo
tinka maistinis aliejus, bet pirmo spaudimo