Man atrodo, kad ant sausu plauku reikia tept alieju Juk jei ant dregnu, tai jis atsiskiedzia....ane O be to ir varvet gali... As tai pasildau alieju, tada ji uztepu.Jei neinu miegot, tai uzdedu maiseli ir dar silta ranksluosti ant virsaus. Siaip aliejus kaip ir visos kitos kaukes (darpomos pries plovima) megsta siluma
QUOTE(dovzil @ 2008 03 07, 20:14)
Man atrodo, kad ant sausu plauku reikia tept alieju Juk jei ant dregnu, tai jis atsiskiedzia....ane O be to ir varvet gali... As tai pasildau alieju, tada ji uztepu.Jei neinu miegot, tai uzdedu maiseli ir dar silta ranksluosti ant virsaus. Siaip aliejus kaip ir visos kitos kaukes (darpomos pries plovima) megsta siluma
bet galima nusluostyti, truputi padziovinti, kad nevarvetu, ir tada deti
QUOTE(GūGa @ 2008 03 08, 00:19)
bet galima nusluostyti, truputi padziovinti, kad nevarvetu, ir tada deti
nu as negirdejau, kad kas nors alieju ant dregnu plauku detu
QUOTE(dovzil @ 2008 03 08, 10:09)
nu as negirdejau, kad kas nors alieju ant dregnu plauku detu
man kirpeja sake,kad tik ant sausu reikia deti
Šiaip vieną aliejų tai esu išbandžiusi tik ricinos...Poveikis nepasakyčiau, kad stulbinantis, tik va pastebėjau, kad galvos oda taip nebepleiskanoja kaip seniau Nes šiai ištisai vargstu su pleiskanėlėm O va šiaip kaip kaukę tai labai man superinisdaikčiukas yra tokia makalošė :
1 v. š. ricinos aliejaus,
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
Išbandyta ir labai pasitvirtino Nes po vaiko gimimo labai slinko plaukai, o va šitas mišinukas sustabdė slinkimą, o kaip ir pastebėjau ir pats plaukas greičiau atauginėja
Naudoju šią kaukę į mėnesį porą kartų, palaikau apie 15-30 min(susuktus plaukus įsuku į maišiuką ir dar apsuku šiltą rankšluostį)
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
Išbandyta ir labai pasitvirtino Nes po vaiko gimimo labai slinko plaukai, o va šitas mišinukas sustabdė slinkimą, o kaip ir pastebėjau ir pats plaukas greičiau atauginėja
Naudoju šią kaukę į mėnesį porą kartų, palaikau apie 15-30 min(susuktus plaukus įsuku į maišiuką ir dar apsuku šiltą rankšluostį)
naudojau varnalėšų ir migdolų aliejų.
plaukų galiukai mažiau šakojasi, lengviau išsišukuoju
plaukų galiukai mažiau šakojasi, lengviau išsišukuoju
as pirkau alieju su amla,tai toks indiskas,kvepia labai savotiskai,bet man patinka,plaukuciai nuo jo atsigavo.beje pirkau shanti centre vilniuje.
QUOTE(Mega13 @ 2008 03 08, 12:54)
O va šiaip kaip kaukę tai labai man superinisdaikčiukas yra tokia makalošė :
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
As tokia kauke darau be citrinos sulciu, tai man As dar ilgai palaikau ja...4 val. Ir vat niekada nepyliau brendzio....ka jis plaukams duoda?
QUOTE(Mega13 @ 2008 03 08, 13:54)
Šiaip vieną aliejų tai esu išbandžiusi tik ricinos...Poveikis nepasakyčiau, kad stulbinantis, tik va pastebėjau, kad galvos oda taip nebepleiskanoja kaip seniau Nes šiai ištisai vargstu su pleiskanėlėm O va šiaip kaip kaukę tai labai man superinisdaikčiukas yra tokia makalošė :
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
1 v.š. citrinos sulčių,
1 v.š. medaus,
1 kiaušinio trynys,
1 v.š. brendžio....
O vietoj ricinos aliejaus galima saulėgrąžų aliejų naudot tai makalošei? Labai tingisi iki vaistinės eit
QUOTE(Realija @ 2008 03 11, 10:09)
O vietoj ricinos aliejaus galima saulėgrąžų aliejų naudot tai makalošei? Labai tingisi iki vaistinės eit
Tai makalosei labai tinka alyvuogiu aliejus....gal turi namie. kazkaip nelabai girdejau, kad saulegrazu alieju naudotu Nors gali pabandyt, manau, kad blogiau nebus