Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai plaukams

Apklausa: Kuris iš jūsų naudotų aliejų buvo geriausias? (240 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 16, 23:09)
Nauja kovos su senėjimu kosmetikos pramonės priemonė – moliūgai. Neseniai tyrimai parodė, kad moliūguose yra aminoakvanino – medžiagos, padedančios atkurti su amžiumi nykstančius kolageną ir elastiną, nuo kurių priklauso odos švelnumas ir tamprumas. Be to, moliūgų sėklų aliejuje gausu valančios ir atnaujančios odą salicilo rūgšties, o moliūgų lapai ir minkštimas pasižymi priešuždegiminiu poveikiu.

Graikinių riešutų aliejuje rekordinis vit.E kiekis Taip pat jis mažina cholesterino kiekį kraujyje, saugo organizma nuo kancerogeninių medžiagų, jaunina, tonizuoja, jame daug Omega rūgščių, geriamas besikūdinant . Gerai veikia sausą odą arba esant uždegimams, saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, padeda greičiau gyti žaizdoms. Labai giriamas dar už tai, kad geriant padeda greičiau ir efektyviau įdegti

Semenu -daugiausia omega 3, valo organizma

Geriu juos pakaitom  ax.gif

Sveika 4u.gif
norejau paklaust, kur galima isigyt graikiniu riešutu alieju, moliugu seklu alieju?
Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 18 vasario 2008 - 20:32
QUOTE(graShkyte @ 2008 02 18, 20:31)
Sveika  4u.gif
norejau paklaust, kur galima isigyt graikiniu riešutu alieju, moliugu seklu alieju?
Aciu  thumbup.gif

graikisku riesutu esu pirkus Minsko IKI -ten toks skyrelis rusisku produktu, o pries naujus metus tetis pacioje IKi nupirko 0,5 l berods -kainu nepamenu
Moliugu seklu esu pirkus maximoj Aniros
Atsakyti
na, as esu isbandzius alyvuogiu, migdolu, dzintars, dar weledos...dabar nusipirkau kokosu...bet, net negaleciau kol kas viena kuri isskirti...manau reikia ilgiau panaudoti...po baisaus slinkimo jie pas mane...tai tik pastebejau, kad daug nauju plaukuciu ataugineja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 19, 01:10)
na, as esu isbandzius alyvuogiu, migdolu, dzintars, dar weledos...dabar nusipirkau kokosu...bet, net negaleciau kol kas viena kuri isskirti...manau reikia ilgiau panaudoti...po baisaus slinkimo jie pas mane...tai tik pastebejau, kad daug nauju plaukuciu ataugineja rolleyes.gif

o kaip tau weledos aliejukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 02 19, 02:36)
o kaip tau weledos aliejukas?  4u.gif

aha drinks_cheers.gif man irgi idomu
Atsakyti
weledos priemone vadinasi gydomoji rozmarinu kauke paukams, bet grynai aliejaus pavidalo..siaip tikrai nebloga, apie ja raso taip:
jog padeda, jei galvos oda linkusi pleiskanoti ir niezeti, sureguliuoja pusiausvyra, jei plaukai labai riebaluojasi, pagerina struktura (plaukai nebesisakoja). sausi plaukai atgaus naturalu elastinguma, neblizgus plaukai - igaus svelnu zvilgesi. vienu zodziu, labai graziai raso biggrin.gif plaukuciams tikrai patinka, tik manau, ja reiktu kuri laika istisai palepinti plaukucius, bet va, cia man ir islenda minusiukas..nes jos tarkim mano ilgiems plaukuciams tikrai gan nemazai reikia...o dar toks tirstokas..nebent ne i visus itrinti, bet norisi visus palepinti... g.gif turbtut sekanti karta pagailesiu pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 19, 14:47)
weledos priemone vadinasi gydomoji rozmarinu kauke paukams, bet grynai aliejaus pavidalo..siaip tikrai nebloga, apie ja raso taip:
jog padeda, jei galvos oda linkusi pleiskanoti ir niezeti, sureguliuoja pusiausvyra, jei plaukai labai riebaluojasi, pagerina struktura (plaukai nebesisakoja). sausi plaukai atgaus naturalu elastinguma, neblizgus plaukai - igaus svelnu zvilgesi. vienu zodziu, labai graziai raso biggrin.gif plaukuciams tikrai patinka, tik manau, ja reiktu kuri laika istisai palepinti plaukucius, bet va, cia man ir islenda minusiukas..nes jos tarkim mano ilgiems plaukuciams tikrai gan nemazai reikia...o dar toks tirstokas..nebent ne i visus itrinti, bet norisi visus palepinti... g.gif turbtut sekanti karta pagailesiu pinigeliu blush2.gif

o idomu labai besiriebaluojantiem plaukam jis irgi tinka?nes mano butent tokie g.gif okur ji perki?
Atsakyti
QUOTE(Meggi @ 2008 02 19, 16:20)
o idomu labai besiriebaluojantiem plaukam jis irgi tinka?nes mano butent tokie g.gif  okur ji perki?

na, nesu labai ismananti...bet manau kodel gi ne, net raso, kad lyg turetu sureguliuoti riebalavimasi...ji reikia palaikyti pries plovima...o pirkau farma vaistineje, bet yra viena forumiete, berods irce...kuri pardavineja gamintojo kainomis, pigiau nei vaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 18, 23:50)
graikisku riesutu esu pirkus Minsko IKI -ten toks skyrelis rusisku produktu, o pries naujus metus tetis pacioje IKi nupirko 0,5 l berods -kainu nepamenu
Moliugu seklu esu pirkus maximoj Aniros

Aciu uz informacija drinks_cheers.gif bandysiu ieskot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 19, 17:26)
na, nesu labai ismananti...bet manau kodel gi ne, net raso, kad lyg turetu sureguliuoti riebalavimasi...ji reikia palaikyti pries plovima...o pirkau farma vaistineje, bet yra viena forumiete, berods irce...kuri pardavineja gamintojo kainomis, pigiau nei vaistineje mirksiukas.gif

dekui ,reiks pabandyt! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meggi @ 2008 02 19, 16:43)
dekui ,reiks pabandyt!  ax.gif

nera uz ka, tikiuosi rezultatai nudziugins 4u.gif
Atsakyti
Tai va, isbandziau ta alyvu alieju (aniros). Issiplove tikrai nesunkiai, tik kai isdziovinau fenu susirode kad elektrinasi kazkaip, puciasi biski.. Galvojau gal nelabai, bet vakarop kai paleiciau savo plaukus tai purus ir miksti visdar buvo po visos dienos, nors maniskiai paprastai greitai minstuma praranda rolleyes.gif
Vienu zodziu patenkinta ax.gif Sian jei nepatingesiu, pazaisiu su linu semenimis biggrin.gif
Atsakyti