Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti rudenį/žiemą?

Na atrodo, kad as su seima (mamos jubiliejus) skrisiu arba i Egipta (tik nezinau ar i Hurgada ar Sheika - tik pastarajame vasari pilna italu, o as ju nepernesu), arba i Tenerife ar Kanaru salas.... labiausiai tai traukia tenerife aisku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 10 16, 21:29)
Na atrodo, kad as su seima (mamos jubiliejus) skrisiu arba i Egipta (tik nezinau ar i Hurgada ar Sheika - tik pastarajame vasari pilna italu, o as ju nepernesu), arba i Tenerife ar Kanaru salas.... labiausiai tai traukia tenerife aisku  tongue.gif

Mano bendradarbe keliavo i Sheika ir pasirinko pati pigiausia viesbuti. Buvo labai patenkinta. ax.gif O i Tenerife ir as labai noreciau, bet greiciausiai varysime i Paryziu. mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif O kaip rasti tas vengriskas pirtis ir spa? Cia galetu kas isduoti gal ta paslapti, arba gal kas kur buve blush2.gif Ir kainos pansiai butu idomu +- blush2.gif
Atsakyti
Gal atsirastų galintis patarti: laukiamės pirmojo vaikelio, su MB pagalvojome, kad su kūdikiu ko gero neprikeliausime, aš jaučiuosi vis geriau ir geriau, tai būtų visai nieko antrame trimestre lapkričio pabaigoje-gruodžio pradžioje išsiruošti į kelionę. Bėda ta, kad šioj srity nelabai patyrę esam. Reiktų patarimo.
Mūsų reikalavimai / galimybės:
- ten, kur važiuojam, tuo metu turėtų būti nekaršta ir nešalta, na iki kokių 27-30;
- norime ne gulėti paplūdimy, o kuo daugiau pamatyti;
- MB tikriausiai pageidaus kokių adrenalininių pramogų (nardyt, plaukiot srauniom upėm, kriokliais), aš tik jį palydėčiau;
- norėtųsi, kad nebūtų nuolatinis bėgimas kažkur, kad būtų ir truputis relakso, na, jei man pritrūktų jėgų kurią dieną;
- finansai nėra kažkaip labai smarkiai riboti, na neesminis dalykas renkantis;
- man su mažutėliu labiausiai tiktų ne kokia kelionė iš tolimų kraštų tipo, o koks civilizuotas kraštas, kur reikalui eant būtų galima ir daktarą rasti;
- daugiau kol kas nesugalvoju.
Man atrodo, kad šioje situacijoje idealus variantas būtų kokia nedidelė sala netoli Europos. O kelionės būdas - ko gero viešbutis ant jūros kranto plius kelionės išnuomotu automobiliu, ar ne? Manau, kad pirmas leistų ilsėtis, jei kokią dieną nebūtų sveikatėlės, o antras leistų patiems organizuotis savo laiką - kada atsikeliam, kada išvažiuojam, kada grįžtam, kur užsukam, kur ne. Ką manot? Rekomenduokite, kur mums keliauti.
Atsakyti
siulau kaip tik ziemos sezonu isbandyti vsokiausias pirtis bei malonias SPA proceduras, juk ziemos sezonu ir kainos ziemiskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 10 09, 10:56)
Man pernai AirBaltic vietoj skrydzio plane numatyto Boeing 737-500 (ir beje registruota buvau skrydziui Boingu), man pakiso Foker 50. Su tokia aviakompanija is viso nenoriu tureti reikalau.  verysad.gif

tai kad ne vien su airbalticu taip būna....

Neseniai gavom laišką į agentūrą, kad įspėti klijentus, kad keičiais lėktuvas skrendant į Egiptą, ir ne boingas o fokeris ten kažkoks... tai dar gerai, kad praneša, o jei taip iš kart ateina ir pamato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 10 16, 21:29)
(tik nezinau ar i Hurgada ar Sheika - tik pastarajame vasari pilna italu, o as ju nepernesu),

O Hurgada okupuota rusų doh.gif , tai rinkis kas geriau. Po Maldyvų maniau, kad italai nesimpatiškiausia nacija, po Hurgados, manau, kad už cepuotas, dideliausiais kryžiais rusų chebras ir jų naglas špilkuotas bobas, nuo ryto geriančias vodką ir nuo vidurnakčio užsiimančias gultus prie jūros, nėra nemalonesnės kompanijos per atostogas doh.gif
Atsakyti
Gal kas patarsite, kur smagu nuvaziuoti su metu/ dvieju vaikais? Kad butu silta, skrydis nelabai tolimas, geri viesbuciai ir butu kur gamtoje pavaikscioti?
Egipta peikia, kad vejai ten ziema (planuojam vaziuoti sausi - vasari); Kanarus - kad salta; galvoju apie madeira - bet ten su persedimu tik randu..
Gal kas mestelsite kokiu minciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(says @ 2007 11 15, 16:16)
Gal kas patarsite, kur smagu nuvaziuoti su metu/ dvieju vaikais? Kad butu silta, skrydis nelabai tolimas, geri viesbuciai ir butu kur gamtoje pavaikscioti?
Egipta peikia, kad vejai ten ziema (planuojam vaziuoti sausi - vasari); Kanarus - kad salta; galvoju apie madeira - bet ten su persedimu tik randu..

Tai kad Kanarai pieciau Maderos, kaip ten gali buti salta. O i Kanarus kaip tik rekomenduojama vaziuoti Lapkricio-kovo men, nes kitu laiku ten karsta. O i Madera is Vilniaus tikrai nelengva nusigauti. Mano sesuo buvo darbo reikalais, tai po sio vizito nusprende per Londona niekada ir niekur neskristi. lektuvas isskrido ju nelaukes, griztant bagaza atgavo tik po 2 d. O i Kanarus tiesiogiai is Vilniaus skrenda flylal. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2007 11 15, 17:37)
Tai kad Kanarai pieciau Maderos, kaip ten gali buti salta.  O i Kanarus kaip tik rekomenduojama vaziuoti Lapkricio-kovo men, nes kitu laiku ten karsta. O i Madera is Vilniaus tikrai nelengva nusigauti. Mano sesuo buvo darbo reikalais, tai po sio vizito nusprende per Londona niekada ir niekur neskristi. lektuvas isskrido ju nelaukes, griztant bagaza atgavo tik po 2 d. O i Kanarus tiesiogiai is Vilniaus skrenda flylal. 4u.gif

Golfo srove teka greta madeiros salos, todel ten sukuriamas toks"mikroklimatas", ne geografe, tai detaliau nekomentuosiu ax.gif
Del kanaru, tai praeita ziema musu draugai skrido i Tenerife, tai temp svyravo nuo 15 iki 20 .. Kaip ir nieko, bet nuotruakose tau su megztukais prie juros sedi g.gif
o as noreciau kad pupa ir po smeliuka pasikapstyti galetu ..
Bet pati kelione i Kanarus kur kas paprastesne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(says @ 2007 11 16, 14:10)
Golfo srove teka greta madeiros salos, todel ten sukuriamas toks"mikroklimatas", ne geografe, tai detaliau nekomentuosiu ax.gif
Del kanaru, tai praeita ziema musu draugai skrido i Tenerife, tai temp svyravo nuo 15 iki 20 .. Kaip ir nieko, bet nuotruakose tau su megztukais prie juros sedi  g.gif
o as noreciau kad pupa ir po smeliuka pasikapstyti galetu ..
Bet pati  kelione i Kanarus kur kas paprastesne  drinks_cheers.gif

Siaip jau tai ziema tos silumos nelabai kur ir rasi. Nors keletas mano pazistamu sake, kad Egipte irgi viskas labai puiku. O siaip tai galetum pasidometi kelioniu agenturose, jie tikrai patartu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(says @ 2007 11 15, 16:16)

Jei skrydis netolimas, tai ir šilumos negali būti žiemą. Indija, Šri lanka, Tailandas, Karibai, Meksika ten šilta, bet skristi reikia ne mažiau pusdienio.
Atsakyti